За Ирак е тема пета!Нова, млада и напета! Да покажем Рай и Ад от любимия Багдад!

• 45 078
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Costa Rica
wavey
А това е за тези, които се гордеят с килограмите си Mr. Green

Това за котките го знам, но не ми пречи да се прегъвам от смях всеки път, когато го прочета. Още повече, че си имам у дома един екземпляр, който разиграва буквално същия сценарий.

Уф, останаха ми още няколко "работни" часа и отивам на мореееееее. Ще ми липсвате.
 Hug

# 541
  • Varna
ДЕЛФИНА Grinning
Ние от мУретУ няма да ти липсваме. Laughing Ще дишаме един и същ въздух, а може и да засечеш някоя от нас по улиците Wink

# 542
Ама моля ви се, аз не съм враг на килограмите - те враждуват с мен.  Laughing В интерес на истината не са ми проблем диетите, но в духа на спорта ... дядо хаджия, бива ли така - домашни питки, яйца, топено сирене... хайде пилешкото, чушката и телешкия салам ти ги прощавам. Добре, че бискит се е сетила за мен, ама дано не я научите на тарикатлъци.

Астарта, дано весело си изкарате мила. Разбирам те какво е било в последния момент. А за аутсайдерите... има го и този момент. Аз за 25 години не си намерих място, но в интерес на истината за някои неща никога не съм искала да се слея със средата, но проблемите в работата са нещо друго.

А новината малко ще ти я коригирам: че е жена - жена е, че е политик - не е, всъщност е главен счетоводител на община Багдад, че са 17 милиарда - 17 милиарда са, ама динари не долари, тоест около 14 милиона долара. А сега си е в затвора в Багдад след като я арестуваха в Ливан и я екстрадираха обратно. Това е от около седмица, но не бяха пускали новината поради съображения за сигурност, доколкото разбрах.

Аз затова казвам, че три са министерствата, които трябва да се дават на жени - вътрешното, правосъдното и финансовото - безмилостни са. Съдя и по себе си в някои отношения - за някои престъпления съм абсолютно за смъртна присъда и изобщо не ме интересува, че е варварско. Да ми го кажат след като прегледат изнасилено дете или да не дава Господ да изнасилят тяхното дете, пък тогава да видя дали няма да искат "варварско" наказание.

пак се отплеснах. я за обяд да ви почерпя с нещо от любимите на иракчаните ястия.

# 543
Мерси на всички, които ме посрещнаха и нахраниха!  Hug Много сте мили!Това трябва да е раят на сладкишите.......  Crazy Все едно съм в някаква арабска приказка  Blush
Не ,че съм фен на мюслито-само така си говоря......   Confused

Това е нещо друго,а.......  Rolling Eyes

# 544
друго си е така да те почерпят - Делте стига си глезоти котката, ами ела да похапнеш.

# 545
вили -аз съм се постарала да внуша на щерките това което съм си сложила в подписа,така че и дори едната от тях да е писала ,едва ли щеше да е в друг дух.  bowuu bowuu bowuu

# 546
  • Varna
ХАДИЛЧЕ Laughing
Ти ко мислиш, че не съм лапала лиииии, ооо от всичко си взех и то по много. Сега бягам на Пилатес и Ориенталски танци. МногУ Инергия шЪ ФърлА, добре сЪ подплатих Wink

# 547
Забравих да кажа за котката-беше великооооооооо!!!  Joy Joy hahaha
Уникално!Браво на този , който го е измислил!  hahaha

# 548
хайде Делте, поизпоти се и като си починеш мини да разкажеш как е.
Бискит, не знам кой го е писал, но и на мен ми беше много забавно за котките. по този повод, нали съм ви казвала, че при нас няма бездомни кучета, но за сметка на това имаме страшно много котки, които се пренасят от двор на двор. и ние в Багдад си имахме една котка,която се окоти в задния ни двор. Родиха се шест котета и нямаше две еднакви. Разните мъници от семейството бяха много щастливи, но най-сладък беше един съвсем ситничък, който с огромно усърдие им разтваряше сухо мляко в една паничка и все питаше: "Ама защо майка им го изпива и не дава на малките си ?". обяснихме му, че те сучат мляко от мама-котка, а тя пък изпива това, което той приготвя. след малко го заварвам застанал до котката и с паничката мляко и пита: "Искаш ли захар или какао в млякото? " /незнайно защо, но котката допускаше децата - естествено бяха предупредении никой не помисляше да й пипа малките, но все пак прояви страхотна търпимост към тях/. Тази котка се отяде на гущери /имаме ги много и си лазят навсякъде гадовете/, сухо мляко и рибешки глави, но върхът беше, когато се опитаха да й пробутат една маруля - ейййй, сигурно десет пъти й я бутнаха под носа, но котката стоически остана вярна на природата си и не я опита  Laughing
иначе не са ни големи любимци особено нощно време. бяхме си взели контейнер за боклук с нещо като ключалка, защото обикновено котките разнасяха боклуците по цялата улица.
липсва ми да съм си у дома. дано да минат по-бързо следващите две години и половина, само за това се моля.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 17:16 от hadil

# 549
Две години могат да отлетят като миг, могат да бъдат и цяла вечност, дано при теб всичко да се нареди така, както го искаш Hug

Ние най-накрая сме на море, децата полудяха от щастие. Седяха във водата докато им затракаха зъбите и пак плакаха като ги извадихме от морето Simple Smile

# 550
Астарта, това поне е хубава новина на фона на другите, които днес ми се стоварват. Радвам се, че вече имате възможност малко да промените обстановката и да си починете, а и на децата ще им се отрази добре малко слънце и морска вода. Ако Алекс пък поплува малко, ще бъде страхотно. А дали времето ще отлети като миг... ами не ми се вярва, но все някога ще свърши.  Rolling Eyes

поздрав с една стара песен... не е лоша, но не е нещо особено: http://www.youtube.com/watch?v=pcrQJ39Y5tQ

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 20:06 от hadil

# 551
  • Varna
ХАДИЛЧЕ Hug
Яко се изпотих, а за танците, показах на този, онзи, че танца не е наизустяване и не е само техника. Че може даден елемен да го вплиташ във различни танци. Или както казва кака ти Делта- рисувам със танца душата си. Та така де. Wink
И сега понеже съм лошо момиче, съм си наляла, чаша студено Шардоне Drunk чета фОрОмО и пия вИнцИ smile3503
А тези две години, помни ми думата, ще минат бързо. Просто не остана!!! И аз ще се ядосвам, че толкова пъти ме кани във София, а аз все отказвам. А като заминеш във Ирак и да искам няма да мога да дойда.......А отказвам, щото щО така не харесвам София бе, нали все пак при тебе идвам smile3538

# 552
Делте, ела де - не я мисли София. София си е все така грозна, ама ти не обръщай внимание. Ела та се видим, че скоро може и да не пиша вече във форума. Макар че можем във фейсбук и в скайп да се засичаме, ама си е друго да дойдеш малко насам. А за Ирак - не казвай голяма дума, не се знае как ще се развият нещата.
Радвам се, че си се забавлявала на танците. Някой път снимай едно видео да те видим   bouquet

# 553
  • In a surreal moment!
Дес - въобще нямам идея в какъв филм си се вкарала от година и нещо насам. Не разбирам тия самоунижаващи аватари, тия неуместни подписи, включвания, заядливо "завоалирани" постове и коментари. Незнам какво е поведението ти в реалния живот, но форумския ти на моменти е меко казано, съответстващ на буен тинейджър, не на възрастен. По-лесно ми е на шега да допусна, че някое от момичетата пише, от колкото ти... Шепка хора сме се събрали тук, признаващи публично, че харесваме арабското... знаеш какво е в момента мнението на голяма част от обществото ни... Ако на всеослушание само кажа думата "арабин" в интелигентното уж общество , в което се движа, ме гледат сякаш съм се насрала....  Да не говорим за ислям, политика на региона и т.н.  Не смяташ ли , че е време да преглътнем и сложим край на тия словесни пререкания по между си и да се опитваме всеки там където е да показва и разказва за обикновените араби, за хубавата страна на арабската общност, за тази богата и самобитна култура....За доброто на децата ви ... най- малкото ... поне да си идват спокойно в Бг един ден и да не се страхуват да се самоопределят като половин араби. Ти си в нещата, получаваш инфо от първа ръка, толкова ли е трудон да признаеш , че и друг вижда нещо, макар и под различен ъгъл.... Можем да сме си полезни всички такива каквито сме, без да се самоиронизираме и ...прочие.
Незнам как ме възприемаш ти, за мен винаги ще си останеш приятелката от Дамаск. Домът и сърцето ми са отворени!  Peace

Хадил
- ако още малко заподканяш кака Делта току виж и аз съм грабнала тренУт....ама де ше ни слагаш да спим незнам...ама аз не съм прИтинциозна, да му мисли Делтич, тя е кУконатЪ  Joy

...и песничката много ми хареса, много нежна!

Делте
- виж къде се отнесох от линка на Хадил http://www.youtube.com/watch?v=aYyKvp5oT8Q&feature=related  ...мале чудесно съвременно индийско..виж отстрани си пусни и от др. предложения, също много свежи...Боливуд бил страшна работа  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 00:20 от Токачка

# 554
Теб сто пъти те каних, ама ти се опъваш. Идвайте пък ще се наредим - сърце да е широко. Ще ви намеря място и да спите и да танцувате.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт