За Ирак е тема пета!Нова, млада и напета! Да покажем Рай и Ад от любимия Багдад!

• 45 069
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
... Сега му тропнете едно хоро...

Бе то да го тропнем ама като не му знам стъпките.
А ти събери малко пари па си запази отпуска и иди на сватбата. Ей го де е Ирак има няма 2 часа път със самолет е.

Хайде младоженците на хилядат, па ние тука ще по врекаме, па ще поиграеме, па ще пийнем по едно в тяхна чест.

... я влезте бързо и се разпишете чинно кой как и защо и по вашите земи  .....

Моля моля аз съм се отчел вече.  Laughing

# 586
аз не знам дали ще ида, че нали брат ми си идва, така че ако досега нямах шансове да остана с един лев плюс, сега не се знае на колко минус ще съм. и без това имам доста дългове, така че май няма да пътувам, ама важното е да има хубави поводи.

А тук няма салеп или поне аз не мога да намеря. Ама ще видим как ще правя дондурма.

# 587
  • Varna
Врънкаща, сватовница си ти Laughing

# 588
  • София
Я да похапнем един топъл пататник с гъби и червени пиперки.
Ей ся го извадих от фурната.

# 589
  • Varna
Абе, Хаджи,
вие по това време ли вечеряте #Crazy

# 590
От нас нещо да прокарате хапката:

# 591
  • In a surreal moment!
Привет от Банско! Пристигнах - дълга пътека,  няма стигане ! Голяма планина, голамо нещо, бре!  Grinning

Хадил - честито!    bouquet  
Благородно завиждам, че и аз имам един стар ерген - брат ми...Мъка, голяма мъка....  Confused

Отивам на разходка! Надявам се на интересни преживявания !

Останете си със здраве!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 16:29 от Токачка

# 592
а и на мен ми остават още ергени (включително и брат ми), а и някои моми. да видим колко ще се справим с дружни усилия в мрънкането. аз не се меся много в избирането... честно казано меся се след като си изберат и видя съответния човек, понякога няма как да не си кажеш мнението, но иначе мрънкам, докато приемат идеята за брак и започнат да се оглеждат по-сериозно. ама това го правя само с тези от семейството на мама. като цяло при тях го няма този момент с класическите арабски бракове, което си е голямо успокоение.

# 593
  • In a surreal moment!
....ох, какво ще ги правим тия братя...тц,тц...моят отхвърля въобще идеята за нужда от себеподобно същество от женски род, с което да съжителства, създава семейство, отглежда деца и т.н. Само веднъж ми е споделял за влюбване, но момичето не искало да се обвързва, а само да приживее летен флирт... Засече ли се нашия незнам, но ходи сам и това е...Нещо, което измъчва родителите ми, мен , въобщеее...празна къща...мъка...

Аз се подготвям за вечерно барбекю в някаква местност Предела. Замесих тесто за питка "Слънце", за сега втасва добре, дано успея и да я изпеча на тази непозната печка - стискайте палци, че приятелката ме нахвали на гаджего и сега, ако се проваля ще е много конфузно!  Embarassed

Чух как си говорят местните...лелеле  Mr. Green  няма такъв език, много се забавлявам с това...Костур с дробка ...хохохох  Joy ...това означава боб яхния със сланина. В Банско сланината била участник във всички хранения и манджи...потресаващо!  Sick

# 594
  • Varna
Токи, знам, че ще им скриеш топката със "СлънцИтУ" newsm10

# 595
Хадил, много щастие на бъдещото семейство пожелавам Hug.

Айа, благодаря ти за хубавите думи Hug. Симпатията е споделена, нали знаеш Heart Eyes.

БЗ, благодаря за интересната информация. Сега къде ще го търся този салеп, толкова съм сладокуса Thinking Embarassed

Токачка, да си изкарате много хубаво в Банско Peace

При нас нищо ново и интересно, което да си струва да се разкаже.

Ум, вие прибрахте ли се вече? Пиши как сте и как мина ваканцията Hug

# 596
Астарта - пусни снимки да видим децата на море - много ми липсвате. Като си дойдете в София елате да ви видим. А за салепа - не ми говори... чудя се дали да накарам брат ми да ми прати, ама ще ми се накара, че го занимавам с глупости.... ама ще се пробвам, покрай фурмите да го изнудя.

# 597
  • In a surreal moment!
Делте - измених - направих вит засукан кравай с масло и разни семена...сега дежуря до печката ...добре се получава...пу, пу, пу  Grinning

# 598
  • Varna
ТОКИ Hug
Е със тоя кравай със масло и семена, сЮФсем шЪ ги сбъркаш. А как обичам такъв хляб със масълце и сусам. Ама топлУ беее, не ми се пече, а и сина , пак на диета. Майка му нИ праЙ, той диетичен. Joy

# 599
Браво на вас, само да ви зарежа за миг и започвате тестените работи - ахххх виеееее. Само се чудя къде е хаджията. Иначе по повод щастливото събитие в нашето семейство и започнатата от бз акция "кажи за сватбите" утре ще пусна едно интересно инфо, за нещо което майка ми се сети, че не съм разказвала - какви сладки и защо се правят в традиционните иракски сватби на арабските, халдейските и асирийските семейства. ще се опитам да намеря снимки на повечето видове сладки до утре.

Общи условия

Активация на акаунт