Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 618
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • France-Bulgaria
Mинавам на бързо да ви се оплача..
Снощи си изпробваха силата в/у дисплея на лапопа ми,та днес се оръсих 200лв за нов дисплей.Много ме е яд...  #2gunfire
И не съм в състояние да пиша....  Sad

# 151
Опреелено сега ми е малко по-добре!Поразмислих се,а и правилно си знаех,че можете да ме разберете и да ме утешите!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugдски много се радвам,че ви има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 152
Бобишанка, разбирам колко ти е трудно, не не е задължително дохранването да означава края на кърменето. Много майки, които са мотивирани да кърмят децата си са минали по този път, имали са трудни моменти, но постепенно са се справили по един или друг начин. Знаеш, че сме на линия да даваме идеи, ако искаш пиши  Hug

# 153
Честити месечинки на бебоците които порастват днес!Да са живи и здрави Heart Eyes
Неви специално да нагушкаш  Деа Hug Браво за мерките от консултацията!
Бобиш мила  Hug Не се ядосвай,аз отдавна давам на Сияна вечер АМ,ми като не и стига те хората са го измислили.Ти си най-добрата майка на твоето детенце! Hug
Ефи  Hug
Ники дано Бо се оправи бързо!
Кристинче расте твоето момченце и нашите  дечица след него Simple Smile Леле  на 5 месеца ще става,кога мина това време?!
Стели и ние те обичаме Heart Eyes Страхотна групичка сме!
Радост вясвай се по-често! Hug
Мяукакво стана с епилатора-работи ли?

Ние днес излизахме на два пъти.Първият път по обяд-седнахме с една приятелка да пием кафе и Сияна се оака,ама  стана мазало ooooh! И айде-бързо да се преобличаме.Нахранихме и се и 18 часа пак излезнахме,че да видим една сладуранка,че днес и е бала,а не можахме да идем на тържеството,та поне отидохме днес да я изпратим.
Дано вече за затопли за постоянно.Дрешките които съм купила за Сияна ще вземат да и омалеят докато дойде това лято Crossing Arms
До сега излизахме след като я нахраня за обяд и към 13-13.30ч тръгвахме и седим до към 17-18ч.Сега като започнат жегите май ще сменяме часовете ама като не мога да се наглася сутрин.

# 154
  • York
Пух, и аз не мога сутрин да се организирам да излизаме рано на разходка. В жегите ще излизаме само следобед след 16ч. Няма как да стана и в 8 да хукна за час два навън, а и като няма къде да отида тук  ooooh!
Боби, стискам палци да мине този период, а ако не няма защо да се тормозиш, правиш само най - доброто за детето си  Hug
Марго, има дни в които не пия много течностти, а има и такива, в които се лоча като добиче  Mr. Green Опивам се да пия поне по чаша течност между кърменията

Призовавам за пореден път за варненска среща Laughing Laughing Laughing /хич не се и надявам, но да опитам/

# 155
Яна, за среща май само аз съм насреща  Laughing !

# 156
  • York
Скоро да си се борила отново с някой баир, че да има на какво да се посмеем  Laughing

# 157
Бобишанче,  Hug Hug Hug! Само се успокой и всичко ще е наред! Ако се разстройваш няма да си помогнеш  Hug. Направи възможното, за да я увеличиш , а пък докато се случи при нужда можеш да му даваш мъничко АМ, няма нищо страшно в това  Peace Правиш най-доброто за детето си, знаеш го!

Пухче, това за излизането е много вярно. И аз не мога да си представя как ще трябва да се изстрелваме рано рано навън, после вкъщи и след 16ч пак  Confused. Ама някак ще се наложи да се промени графика...Досега процедираме, както и вие.

Ника, бързо да му минава на Бо!  Hug Аз откровено настинах...Въпросният ден се изкъпах и понеже бързах да нахраня Йо и не се облякох, а останах с мократа хавлия. Балконската врата беше отворена. Като го нахраних задрямахме и двамата та имаше достатъчно време да настина  Rolling Eyes. Първо болки в гърлото, после ми падна гласа, накрая ужасна хрема и кашлица все едно имам пясък по гърлото. Гадна работа, но аз съм си виновна. А бях и оциклена, а тогава съм винаги със занижен имунитет...

Лека нощ!

# 158
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Влизам само да се пооплача и аз малко.  newsm45 newsm45Днес ми се счупи количката. smile3518 smile3518 Направо ми се доплака. Веднага изтърчах до магазина и казаха, че ще я сменят. Продавача само попита: ,,Малибу ли е?''. Явно нещо не са много стока. Някой от вас сложил ли е вече летния кош? Аз много се изкушавам, че Ники иска да гледа. А той си направи много хубав режим. Излизаме към 11 до 13 само се разхождаме и дрямка за около 20 минути. После като се приберем и спинкаме заедно от 14 до 18. Голям кеф е, повярвайте ми! После в 18 излизаме само за разходка и вече не спи в количката, а иска да гледа.
Уф, много ме е яд за счупената количка. Голям боклук излезе този модел. От каката имах един стар хаук, няма избеляване, няма счупване, ама е складиран у мамини и няма как да ми го изпратят. Тази количка четири бебета изгледа и все едно сега от магазина е изкарана. А тази новата се счупи на втория месец. Не стига дето всяко камъче я спъва ами се строши, все едно е от захар..

# 159
Бобишанка, не се тревожи! Винаги има начин да се оправят нещата! Hug
Мен пък тая вечер ме налегнаха някакви мисли за преживяванията с мъжа ми преди да се роди нашето слънчице! После се сещам за раждането и още не мога да повярвам че го преживях! ooooh! Следва пауза с рев и накрая си помислям за бебка, която спи на метри от мен в кошарката и пак ми идва да заплача, но от щастие!
Май хормоните ми бушумат още като на бременна newsm78

# 160
Звездичке, забравих да ти кажа -  Hug
Ефи, Нарцис, гуш и за вас. Hug
Мен пък ме е хванала проклетията. Twisted Evil
Щерка ми утре ще става в 8 сутринта да си подрежда гардероба, (при все, че е последен ден на училище следобяд), след свирепо отправената заплаха от моя страна, че видя ли разхвърляни дрехи, ги изхвърлям. hahaha
По този повод, лека ви вечер и да се наспите!  Grinning

# 161
Скоро да си се борила отново с някой баир, че да има на какво да се посмеем  Laughing

С баир не, но Стас успешно ми равява циците по заведенията  Mr. Green !

Коте, лека нощ  Hug !

# 162
  • York
С баир не, но Стас успешно ми равява циците по заведенията  Mr. Green !
Ша звънна утре да пийм по кофе на пейка  Wink

# 163
  • София

Призовавам за пореден път за варненска среща Laughing Laughing Laughing /хич не се и надявам, но да опитам/

Е, устискайте до другата седмица де, та и аз да се включа  Mr. Green
Което ми напомня, варненската дружинка може да ми остави някой друг телефон за връзка ...

Ох, стискайте палци, че утре и на мойта бебка ще и слагат 2-те ваксини и ми е малко притеснено  Confused

# 164
  • York
Таня, стискам палци детенце добре да понесе ваксините  Peace А "варненската дружинка" всъщност сякаш сме само двете със Звездичката. Другите се скатават /време е да се отсрамят вече/  Mr. Green
Сега видях в сайта на Еконт, че ми е изпратена от София новата количка.  newsm44 newsm44 newsm44
Аз се изкъпах и се разсъних  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт