Снощи си изпробваха силата в/у дисплея на лапопа ми,та днес се оръсих 200лв за нов дисплей.Много ме е яд...
И не съм в състояние да пиша....

Браво за мерките от консултацията!
Не се ядосвай,аз отдавна давам на Сияна вечер АМ,ми като не и стига те хората са го измислили.Ти си най-добрата майка на твоето детенце! 

Леле на 5 месеца ще става,кога мина това време?!
Страхотна групичка сме!
И айде-бързо да се преобличаме.Нахранихме и се и 18 часа пак излезнахме,че да видим една сладуранка,че днес и е бала,а не можахме да идем на тържеството,та поне отидохме днес да я изпратим.

! Само се успокой и всичко ще е наред! Ако се разстройваш няма да си помогнеш
. Направи възможното, за да я увеличиш , а пък докато се случи при нужда можеш да му даваш мъничко АМ, няма нищо страшно в това
Правиш най-доброто за детето си, знаеш го!
Аз откровено настинах...Въпросният ден се изкъпах и понеже бързах да нахраня Йо и не се облякох, а останах с мократа хавлия. Балконската врата беше отворена. Като го нахраних задрямахме и двамата та имаше достатъчно време да настина
Днес ми се счупи количката.
Направо ми се доплака. Веднага изтърчах до магазина и казаха, че ще я сменят. Продавача само попита: ,,Малибу ли е?''. Явно нещо не са много стока. Някой от вас сложил ли е вече летния кош? Аз много се изкушавам, че Ники иска да гледа. А той си направи много хубав режим. Излизаме към 11 до 13 само се разхождаме и дрямка за около 20 минути. После като се приберем и спинкаме заедно от 14 до 18. Голям кеф е, повярвайте ми! После в 18 излизаме само за разходка и вече не спи в количката, а иска да гледа. 
Следва пауза с рев и накрая си помислям за бебка, която спи на метри от мен в кошарката и пак ми идва да заплача, но от щастие!

!
Препоръчани теми