Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честит празник на всички дечица!!!
Нека бъдат много здрави и винаги засмени !

# 676
Много е тъпо с това време.. Никъде не може да мръдне човек.

# 677
И аз искам
Да честитя празника на всички деца-нека растат здрави,безгрижни и щастливи  Praynig

# 678
  • София
Хихи, току що премерих крачоците на моя син със специална детска мерилка - ами готови сме за първите истински обувки - 17-ти номер е.  Crazy

# 679
Е, не мога да ви изчета и това е  Crossing Arms

Да са ни живи, здрави и засмени всичките бебчовци  Heart Eyes

Жалко, че е кофти времето днес, та не можахме да излезем  Thinking

Утре мислим със Silvery (Стефи, нали не си се отказала  Wink ) да ходим към мола на Карфур да посетим Gymboree - занимания за бебоци. Нашата възрастова група е утре и първият път е безплатно  Naughty И без това ще е кофти времето - да му осигуря малко забавление на детето  Party Хайде с нас  Flutter

Иначе мойта мома се върти като пумпал - като стрелка на часовник  Laughing
Снощи ме събуди с рев - какво да видя - застанала по корем и не може да се обърне обратно  Joy А иначе страшно мрази да е по корем  hahaha

Айде пак да пробвам да ви изчета  Wink

# 680
  • София
И аз се поинтересувах от Gymboree, най-вече какво ги занимават толкова малки бебоци. Казаха, че им показвали цветовете, песнички разни. Нямахме време тогава да влезнем, но ние често ходим в този МОЛ, та някой път ще ги пробутам и двамата.
Иначе един "сеанс" струва 20 лв., ако си купите карта има отстъпка.

# 681
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ,ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА!

# 682
 Бръм отвратително е наистина Sad Ели пак е крива днес и хич нямаше да се разсърдя на една разходка!
 Плами,за утре съм за стига да става времето,че нали са ми 20-25мин до метрото,ако пак вали няма да има как да изляза  Crazy

# 683
# 684
Ника, това на Колев&Колев ли е? На Преско с такова съм му мерила крачето и му купих първите обувчици. А Ина е точно така, както го описваш твоя Макс, въобще не иска да я занимавам с преспиване и с висящи играчки, най си харесва ръцете... Mr. Green играе си с тях и пробва, докъде може да ги набута в устата си. А батко й само на възглавница заспиваше, нито в шезлонг, нито на ръце, а още по- малко пък сам в леглото  ooooh!, слагахме възглавницата на краката си и го люлеехме с часове.......

# 685
Бобиш какво става-да не е нещо с кучето  Tired

# 686
  • York
Хихи, току що премерих крачоците на моя син със специална детска мерилка - ами готови сме за първите истински обувки - 17-ти номер е.  Crazy
Моя дъщерюн има още около половин сантиметър до 17-ката  Laughing

# 687
  • България/Германия

flowerofdreams, "да избиват най-накрая" ще е някъде около 2,5-3г.  Crazy Дотогава все нещо избива.  Mr. Green

Ох, така е  Twisted Evil Само не ми се мисли, ако преди всеки зъб е както сега  Rolling Eyes Cry #Cussing out

А моята мома не проявява никакъв интерес да се обръща от гръб по корем.  Confused Обърна се на няколко пъти от корем по гръб и това си е. Ама май беше случайно, защото обожава да лежи по корем и да "пълзи". Много е смешна.  Mr. Green

# 688
  • София
Пина, просто не обича шезлонг, явно този тип занимания не са му по вкуса. Иначе си заспива сам, но просто когато го взимаме при нас в хола иска да е прав и да оглежда всичко.
Тази мерилка е на http://www.deichmann.bg/site/bg/index.php, колкото пъти минаваме през магазина, като ме видят с деца, ми подаряват мерилка. Вече от вратата им отказвам.  Laughing

# 689
Днес определено няма да се излиза. Ама на нашата Диди ѝ е все тая - стига да я забавлявам!  Mr. Green

Joy Joy hahaha И на Деа и е все тая точно поради тази причина  Joy

Пина, моята щерка не си обича шезлонга, да откара максимум 5 минути и то ако някой я забавлява. А защо, нямам идея  newsm78

Мемо, Честит Рожден Ден! Здрава и щастлива бъди   bouquet !

Понякога, честит празник на мъжа ти и да си изкарате страхотно!

Хихи, току що премерих крачоците на моя син със специална детска мерилка - ами готови сме за първите истински обувки - 17-ти номер е.  Crazy

Ееее, Ника, браво на Макси! Със здраве да си носи всички обувки  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт