Правя сравнение с баткото на тази възраст, ама явно са различни децата, нищо че една майка ги е раждала
. Важното да са ни здравички
.
!
. А за забелването- ми, трябва да се покаже цялата главичка.
. Човек с дух като твоя и чувство за хумор в никакъв случай не може да бъде грозен
.
:costumed034:ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ БЕБОРАНЧЕТА И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!Отдавно не съм писала , но се опитвам редовно да ви чета. Малкият Валентин е почти на 4 месеца и тежи 7 кг. Дълъг е 63 см. и е само на кърма все още. Не бързам със захранването за сега. Нощем се храни един или два пъти и не се отказва от тази възможност. Лошото е , че слъзното каналче още не се е отпушило и сутрин се боря с гурличките
. Педиатърката ме съветва да изчакам и продължа с масажчето до 6 месец. Вие какво мислите , има ли някоя друга мама като нас? Мамите на момченцата как е справят със забелването? Всъщност какво трябва да се получи?
Аз го правя по време на баня , издърпвам кожичката на долу леко. 
Дано да е ок и като го спрем де
А иначе масажче си трябва. Аз не съм сигурна, че разбрах точно как трябва, защото двама различни лекари казаха различни неща 

Да вземем да поизлезем ли, що ли
Да вземем да поизлезем ли, що ли 
. Педиатърката ме съветва да изчакам и продължа с масажчето до 6 месец. Вие какво мислите , има ли някоя друга мама като нас? Мамите на момченцата как е справят със забелването? Всъщност какво трябва да се получи?
Аз го правя по време на баня , издърпвам кожичката на долу леко.
[/color]
Дано да е ок и като го спрем де
А иначе масажче си трябва. Аз не съм сигурна, че разбрах точно как трябва, защото двама различни лекари казаха различни неща 
Не се притеснявай и мисля,че масажа не вреди
Иначе за капки - не капя, почиствам само с физеологичен разтвор.
. За мен това е "духни тука" малко, ама ... може и да са прави, аз лично не смятам да му забелвам пишлето на плажа и да го топя в пясъка, ама де да знам пък
Имам чувството,че колкото повече време минава толкова по масивна става кожичката и толкова по-трудно става да се разтяга - цепи се и кърви
Бил много сладък, а черешите (в един магазин) били "токова касиви"

Ще ми препоръчате ли хотел в близост до стадион В. Левски, който да има апартаменти, да не е много скъп и да има паркоместа
Не знам обаче дали има апартаменти...
Само да отбележа, че Акорд е до Герена, а не до стадион В.Левски!

Този месец още не съм получила нищо, а щях да взема на Краси едно костюмче за празника...
Къде ще водим баткото тази вечер направо незнам, в това скапано време..... Юни месец, а какъв студ е навън!
иначе за март вече изплатиха 70 лв., но ми е чудно месеца, в който е родено детето не му ли се полагат детски?
.
.
Препоръчани теми