Подаръци за новородено и 10 месечно?

• 15 027
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Най-добре да питаш родителите. Моя приятелка например си избра кенгуру Peace

# 46
За 10месечното се сетих за тази идея - но питай дали нямат същото, да не се повтаря. Много помага като почнат да се учат да ходят малките, което определено предстои. Simple Smile

# 47
Уокера е супер,едва ли имат такъв.Все още не съм купила нищо.До колко лева е приемливо да купя подарък,да отбележа 4е не сме много близки.

# 48
  • София
уолкъра е готино...но пък са по 70-100 лв...
за приемливо...всичко е приемливо, стига да ти е посилно и комфортно да отделиш сумата...(поне според мен Просто си  определи една сума, която спокойно да  може да извадите от бюджета ви за подаръците...делиш на две...и според сумата си търсиш и подаръците вече.

# 49
Не съм купувала подарък за бебе от много години,дори нямам идея до колко лева да бъде.Примерно 30 лева на дете много ли е или малко?newsm78.

# 50
На мен ми харесва варианта с по-една голяма книга с приказки. Първо е много хубав подарък, който остава за винаги и второ ще купиш нещо стойностно за по-30-40 лв на подарък. Аз лично най- много се радвам като ми подарят книги за малката. Другия вариант, за бюджет 30-40, който е рискован, защото не им знаеш вкуса и размерите, е роклички. Хубавите играчки са скъпи, а и не знаеш дали вече не ги имат .

# 51
Уокера е супер,едва ли имат такъв.Все още не съм купила нищо.До колко лева е приемливо да купя подарък,да отбележа 4е не сме много близки.
Според мен около 20-40лв е приемливото. Май се намират и някакви китайски уокъри за около 40лв, ама са и доста обемни за носене.

# 52
Виж сега има една приказка- Разни хора, разни идеали. Аз се радвам на всичко,  което подарят защото е важно да е от сърце. На Мина като малка подариха рокличка, която тя не е облякла изобщо, но просто така се случи. И все пак знам, че жената я подари с най-добри чуства. Подариха ми и спално комплектче , което пък влезе в употреба чак сега за бебка. В тозе ред на мисли защо не по един спален комплект? На бебенцето никога не е излишно- я ще върне, я ще пропусне памперса постоянно се сменят. На по-голямото също няма да е излишно. С хубави приказни герои мисля че все ще е от полза , на прилични цени може да се намери и ще е еднакво и за двете като вид.

# 53
  • най-шареното място
Tази шаренка количка спокойно може да бъде заменена с детска кукленска количка.
Ние даже използвахме детската количка чадър.
Макар на детето да е интересно, за мен е излишно понеже е голямо, несгъваемо /заема много място и се ползва кратко/ и доста измислено като дизайн /децата няма как да си измислят сами - самата играчка дава тона на играта/.

Общи условия

Активация на акаунт