Евтини рецепти като за криза!

• 93 358
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Аз например тиквичките не пържа. Пека ги на плоча (неоребрена скара) леко намазана с масло или зехтин. Хем по-бързо, хем по-евтино. Като си помисля преди колко олио ми отиваше... Да не говорим за това, кои са по-здравословни....

Също бланшираните картофи....пека във фурната без грам мазнина. Понякога даже ги поставям върху хартия за печене. Даже и тавичка не мия.  Joy

# 32
  • Под тепетата
Много хубава тема   bouquet Мога да предложа един обикновен, евтин и лесен кекс:
продукти-2 яйца,1 ч.ч и половин захар,1/4 ч.ч олио,1/2 кофичка кис.мляко с една лъжичка сода,2 ч.ч брашно вътре с малко ванилия и за аромат добавям малко студено нескафе.Става разкошен,дано ви се хареса  chef

# 33
  • Бг-мама
Много хубава тема   bouquet Мога да предложа един обикновен, евтин и лесен кекс:
продукти-2 яйца,1 ч.ч и половин захар,1/4 ч.ч олио,1/2 кофичка кис.мляко с една лъжичка сода,2 ч.ч брашно вътре с малко ванилия и за аромат добавям малко студено нескафе.Става разкошен,дано ви се хареса  chef

много лесно и бързо изглежда а и евтино , благодаря!

# 34
  Забравила съм и за тази евтинийкаWink

# 35
Селма , разгледах ти рецептите и ме  върна в детството Hug

много хубави руски неща има!  bouquet

# 36
Селма , разгледах ти рецептите

и аз, и аз   Grinning и буквално ми потекоха лигите...сега седя и се чудя кое да подхвана да пробвам да направя...  chef

# 37
Много полезна тема!   bouquet

# 38
Много полезна тема!   bouquet
  bouquet и от мен Simple Smile

# 39
Селма , разгледах ти рецептите и ме  върна в детството  Hug

много хубави руски неща има!   bouquet

и аз, и аз   Grinning и буквално ми потекоха лигите...сега седя и се чудя кое да подхвана да пробвам да направя...  chef
     hahaha Ха-ха!Верно,че повечето ми "евтини" рецепти са с руски произход.  Wink

# 40
  • Бг-мама
Снощи , 1 кг тиквички ги напълних с вътрешността от тиквичките , глава лук и около 150 гр шунка .Общо за около 2 лв.
Една тава тутманик за днес -1 кг брашно от Кауфланд ( 49 ст) , 2 яйца , 300 гр сирене и една мая .Пак за около 2 лв

# 41
Довечера - качамак!

# 42
  • София
Пилешка супа с тиквичка и чушка

Сварих 1 пилешко бутче и го извадих на дъската. В бульона пуснах да врят 1 тиквичка и 1 чушка нарязани на дребно. Като се свариха ги пасирах направо в тенджерата. Отделно в тиганче запържих два моркова и два стръка зелен лук. Подправих с къри и сол и сипах сместа в пасираното. Поръсих с девесил, месо от бутчето, нарязано на ситно (при това не цялото месо) и фиде. Като реших, че му стига толкова готвене, изключих котлона и поръсих с малко магданоз.
Стана чудна супа  Peace

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 20:58 от SoulMate

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт