Февруарски бебета 2011

• 28 218
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
ТЕРМИН 13-14.02   ВАЛЕНТИНЧЕТО НИ

# 661
  • Sofia
Ааааааа, Бенджолина, никакво мърдане от тая тема, не те пускаме, ти стискай кълките до 01.02  Mr. Green.
eva83 , 21 Февруари е стархотна дата за раждане - аз тогава родих сина ми  Wink - ужасна жега беше ... като за февруари имам предвид  Grinning.

# 662
Добро утро мамчета!Как спахте,нещо в тея жеги не се издържа даже и нощем.Да питам аз има ли някоя мама друга освен мен,която да не е ходила веднага след положителния тест на лекар и изчаква да отиде направо за сърчицето?

Аз лично смятам да отида към 7-8 седмица.Сега ми се вижда излишно.Но всеки си преценя сам за себе си. Hug

# 663
  • Сливен
    Honey_bee,когато и да се роди.Само да е живо и здраво.
    Такава треска ме тресе,че ще изпляскам.Набило ми се е в главата,че нещо ще се случи с точицата ми.Незнам защо.Дано са ми излишни претесненията   Praynig

# 664
 Ихааа,вече сте изпълнили цяла темичка Simple Smile
Аз съм февруарка 2010 и минавам само да ви пожелая лека и безпроблемна бременност и дни изпълнени и много положителни емоции,както и най-прекрасните бебчета на финала  Hug Hug Hug И дано и сред вас цари разбирателство и подкрепа както и при нас беше и все още е

# 665
eva83,не си вкарвай такива мисли в главата Naughty.Въпреки че в началото на първата ми бременност и аз си мислех такива неща и чак се ядосвах на себе си да не предизвикам нещо,но слава на Бога всичко мина добре.Някъде бях чела че това е нормално при бременните жени и е част от притесненията им. Peace
Успокоих се,че не съм само аз с изчакващите за първи преглед бъдещи мами..... Hug

# 666
Здравейте мамчета Simple Smile
Я да не се шашкате толкова  Naughty давайте го по- оптимистично и весело, носите в себе си най- хубавото нещо на този свят!
Да ви кажа, новия облик на темичката започва да се оформя прекрасно, дано ни е на късмет  Hug

# 667
honey_bee, не ме притесняват датите.
Просто ако е в края на януари, не ми се ходи при януарки, не за друго, ами защото си свикнах тук   Mr. Green

Пишете ме 01 или 02. 02   Crazy Flutter
Бенджо, записах те за 01.02 и гледай да устискаш, че не те даваме да ходиш при януарките  Laughing

# 668
И аз съм за тази дата.На няколко калкулатора го смятах и все излиза или 01.02 или 02.02 Simple Smile

# 669
И аз съм за тази дата.На няколко калкулатора го смятах и все излиза или 01.02 или 02.02 Simple Smile
Имаш ли претенции на коя дата ще те пиша Simple Smile по принцип гледам да записвам за по- ранната дадена Simple Smile и ми трябват, години и кое дете ще бъде /първо, второ/ Hug

# 670
Ооо, и аз какви филми си бях вкарала в главата за извънматочни бременности и чудеса, мъжа ми се беше видял в чудо!  ooooh! Горкия!  Tired

Вчера моя доктор като ми показа бебо, и си ми каза, че е в матката..., и като го питах, нали е едно сърчицето, не са две  Mr. Green и ми стана много спокойно и хубаво, чак ми идеше да го напрегръщам!  Hug

Аз за протокола:

На 28г., от Пловдив, първо дете Simple Smile

Бих предложила някак си мамите да бъдем подредени и по градове, така общуването и питането за конретни неща ще е по-лесно!  Peace

# 671
Ооо, и аз какви филми си бях вкарала в главата за извънматочни бременности и чудеса, мъжа ми се беше видял в чудо!  ooooh! Горкия!  Tired

Вчера моя доктор като ми показа бебо, и си ми каза, че е в матката..., и като го питах, нали е едно сърчицето, не са две  Mr. Green и ми стана много спокойно и хубаво, чак ми идеше да го напрегръщам!  Hug

Аз за протокола:

Бих предложила някак си мамите да бъдем подредени и по градове, така общуването и питането за конретни неща ще е по-лесно!  Peace
Това за градовете е добра идея Simple Smile ще го реализираме
Биричке, термина кога е??

# 672

Аз за протокола:

Това за градовете е добра идея Simple Smile ще го реализираме
Биричке, термина кога е??

Whistling Whistling Whistling Ами на 26-ти януари, ама като се записах в темичката, беше прекалено рано и бях сигурна, че ще е февруари...  Blush
Пишете ме в резервите  Mr. Green

# 673
Пиша те за Януари, ама не се знае, може да устискаш до 1-ви 2-ри Wink

# 674
Така ме нахапаха комарите, че ми иде да  #2gunfire, а аз съм леко алергична към тях ooooh!, за сега се мажа с алергозан, а с фенистил не смея, да имате други предложения newsm78
Иначе и аз мисля,че може да се приемат спазмолитици, мен с това са ме лекували по време на предната ми бременност, и определено нош-па пред бусколизина Peace
Иначе да се отсрамя и аз  Mr. Green, одеве ших едно перде  Blush, а едно време плетях на 1 кука, когато бех младо девойче Laughing

Общи условия

Активация на акаунт