Откриха кой е изнесъл темата за матурата по БЕЛ

• 2 034
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София и там където не се пуши
Ееее не - министъра ако се махне, кофти ще е. Поне се хвана за доста неща. Той ще се справи. Рекламираха че тази вечер ще му връчат Златен скункс за издънката - гледайте късно вечерта.

# 16
  • София
да не разбивам всичко детско  в душите ви и да не ви пиша живота и пътя на министъра до тук.
Познаваме се от 8 клас, не залагайте на него .....

# 17
  • Варна
Преди 2 години, варианта за матурата по Бг излезе няколко часа преди матурата в нета. Поне аз я видях. Писна ми от сензации.

# 18
То вярно, винаги било се знаело предварително (за кандидатстудентски са ми казвали) , но мисля, че в бъдеще ще си помислят вече дали да изнасят, пък и да обявяват в интернет.

# 19
За мен е интересно дали някой ще поеме отговорнодт, че такъв широк кръг от хора имат достъп до матурите / изпитите.
Какво общо има "Центърът по интеграция" към министерството и още повече счетоводителят му. И като се замисля, че в такива ведомства работят между 1000 и 2000 човека, то каква конфиденциалност има на данните за всякакъв вид изпити.
Въпросният ще го глобят, преместят или друга подобна глупост .... а какво остава за следващия път и за другите 1999 служителя, които е достатъчно да имат по 2-3 роднинчета, явяващи се на някакъв изпит, а местата за университети, елитни гимназии не достигат до такава бройка, че училото дете да се вреди пред хитреца-роднина .

# 20
Аз си представям такава картинка ;

- Трябва да се прехвърли по определен начин тази информация, обаче счетоводителя, разбира по-добре как става това, в следващия момент освен него идва да помагат и други компютърно грамотни хора. Голям купон е било - друг е въпроса, че е трябвало да ги оставят да преспят там, щом някой знае нещо.

Общи условия

Активация на акаунт