Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 951
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 885
Хора, спрете се с подигравките към Цура. Аз въобще се учудвам, че очаквате от нея да се държи адекватно в каквато и да е ситуация. Тя е човек, който никога, до края на живота си няма да бъде това, което е била преди 6 г.
За нея на Антоний постъпките са най-малкият й проблем-тя е преживяла точно това "има и по-лошо на тоя свят".
По-назад в темата имаше изказвания, че "не е добре тая жена"  ooooh! Вие добре ли ще сте ако изгубите детето си, бе? Такова нещо не се преживява. Оттук натам тя не живее, а само живурка. Старае се да не дотяга на хората с мъката си, но душата й е изгоряла завинаги.
Като се поставя на нейно място ( да не дава Господ никому такава трагедия) имам чувството, че няма да мога да живея занапред с това.  Това е жена, на която може да й сваляте шапка, че е намерила сили да живее с този товар, а не да я плюете.

Точно тяхното семейство съм избягвала да коментирам, защото не мога да си представя какво им е на тия хора. И на двамата.

Не знам вие как си позволявате да давате квалификации.

# 886
Не искам да съм жестока, но не мисля, че на Антоний му е зле. Даже използва тази огромна драма в своя полза, направи се на пак на философ в изповедалнята. Минута след като беше награбил Цанка в леглото, го викнаха в изповедалнята и без да го пита никой почна да разказва за смъртта на момчето. Ей така сякаш беше запланувал. Народът обича драми и сълзи и това беше стратегията на Антоний. И пак толкова артистично, с такъв патос Mr. Green
Ако наистина страда и е съпричастен с мъката на жена си, няма да си развява байрака и да я смазва допълнително, а ще е внимателен,ще се върти около нея, а не около пилонки.
А  че Цанка е смазана от мъка и душичката и е изгоряла няма и съмнение. Това е най-голямата мъка за една майка и не се преживява Sad

# 887
Хора, спрете се с подигравките към Цура. Аз въобще се учудвам, че очаквате от нея да се държи адекватно в каквато и да е ситуация. Тя е човек, който никога, до края на живота си няма да бъде това, което е била преди 6 г.
За нея на Антоний постъпките са най-малкият й проблем-тя е преживяла точно това "има и по-лошо на тоя свят".

Peace Твърдо стоя зад тия думи.

galana_s , вярваш ли в това, което казваш  Shocked От къде си толкова сигурна как е започнал разговорът в изповедалнята, който води до разказа му за момчето??? На теб не ти ли се е случвало в един миг да си щастлива, спокойна и усмихната, а в следващия да си тъжна и умислена за нещо? И как можеш да говориш изобщо какъв артистизъм използвал човека за да предаде драмата си на околните!
Защо има такива хора като теб незнам.

# 888
Момичета някой гледа ли онлайн? Какво става?

# 889
Да кажа за Кузмови, понеже всички питате за финансовото им състояние и се чудите..  Simple Smile
Газката и Ели, преди живееха в стара 2 етажна къща в центъра на Пловдив, продадоха я, затова получиха около 500000 лв, но не съм много сигурна за сумата(горе долу толкова).. Затова си имат собствен бизнес, затова Ели си стои вкъщи, затова кооперацията в която живеят е луксозна... Но не мисля , че финасовото състояние на някой трябва да му попречи да спечели наградата... и че наградата трябва да се печели задължително от бедни, че видите ли богатите си имали всичко  Naughty

# 890
С риск и мен да ме подхванат що за човек съм, ще споделя, че и аз подозирам Антоний в известна доза артистизъм и преиграване  при неговата изповед. На мен ми изфалшивя с разказа как се бил припознал в момчето, пък го гонил в рейса и ...Много елементарно беше...
За Цанка нямам мнение. Само си мисля, че тя не обича Антоний и всъщност и е все тая за неговата любовница. Въпреки всичко вкарването й довечера е без коментар.
Имам позната, на която детето почина след катастрофа, а тя шофираше. Нямам думи да разкажа за този ужас.

# 891
  • Пловдив
Ицката чисти с прахосмукачката, докато Корни е във фризьорския салон и си оправя косата.

# 892
flambe, на мен ми се е случвало да се припозная в ... починал близък и да вървя след него. колкото и откачено да звучи не е невъзможно. Или съм луда, или понякога емоциите ни си правят наистина шега с нас. Не искам нито да разказвам, нито да си спомням. Но твърдо вярвам в чувствата на сем. Генчеви и им съчуствам.
Това не означава, че ги харесвам и че са ми фаворити.

Божке, че аз нямам фаворити този сезон  ooooh!

# 893
Новата драма при Генчеви е че любовницата Калина чака дете от Антоний. Довечера бъдещият татко ще узнае. В понеделник на лайфа ще се покаже документ с подпис и печат за бременността.

Това от сайта на ББ. hahaha

Сбъдна се мечтата на Тони, да има дете от любовницата си  Mr. Green

# 894
Това, което гробаря казва за Ели е истина. Още в 8.00 часа се паркира в кварталното кафене на ул.”Капитан Райчо”. Много е шумна,  обича да е център на внимание, без да е особенно умна.

# 895
Не искам да съм жестока, но не мисля, че на Антоний му е зле. Даже използва тази огромна драма в своя полза, направи се на пак на философ в изповедалнята. Минута след като беше награбил Цанка в леглото, го викнаха в изповедалнята и без да го пита никой почна да разказва за смъртта на момчето. Ей така сякаш беше запланувал. Народът обича драми и сълзи и това беше стратегията на Антоний. И пак толкова артистично, с такъв патос Mr. Green
Ако наистина страда и е съпричастен с мъката на жена си, няма да си развява байрака и да я смазва допълнително, а ще е внимателен,ще се върти около нея, а не около пилонки.
А  че Цанка е смазана от мъка и душичката и е изгоряла няма и съмнение. Това е най-голямата мъка за една майка и не се преживява Sad
Напълно съм съгласна с написаното.За мен Антоний е позьор и не му вярвам - смятам още,че той е инциаторът да са в Биг брадър и не е уместно да подлага жена си на допълнителен стрес като си знае какви ги е вършил.

# 896
Да кажа за Кузмови, понеже всички питате за финансовото им състояние и се чудите..  Simple Smile
Газката и Ели, преди живееха в стара 2 етажна къща в центъра на Пловдив, продадоха я, затова получиха около 500000 лв, но не съм много сигурна за сумата(горе долу толкова).. Затова си имат собствен бизнес, затова Ели си стои вкъщи, затова кооперацията в която живеят е луксозна... Но не мисля , че финасовото състояние на някой трябва да му попречи да спечели наградата... и че наградата трябва да се печели задължително от бедни, че видите ли богатите си имали всичко  Naughty
всичко това добре, нека си имат хората,  но защо снощи Ели рева, че били много зле финансово, което аз разбирам, че едва свързват двата края. Никой не е казал, че наградата трябва да се печели задължително от бедни, че видите ли богатите си имали всичко, ама поне да си мълчат, а не да се правят на бедни, каквито не са, за да предизвикват съжаление и хората да гласуват за тях.

# 897
Искам да спечелят Колеви, поне със сигурност знаят  2 и 200. Всички останали, побутвани от ББ ми дотегнаха с техните скалъпени истории

# 898
Да кажа за Кузмови, понеже всички питате за финансовото им състояние и се чудите..  Simple Smile.......................
всичко това добре, нека си имат хората,  но защо снощи Ели рева, че били много зле финансово, което аз разбирам, че едва свързват двата края. Никой не е казал, че наградата трябва да се печели задължително от бедни, че видите ли богатите си имали всичко, ама поне да си мълчат, а не да се правят на бедни, каквито не са, за да предизвикват съжаление и хората да гласуват за тях.

това, ако го е казала е тъпо,аз не си спомням да съм го чула  Rolling Eyes
да добавя , че освен домакиня Ели е и кинолог, кучето и Рая е доста известно сред нейната порода.. От това също се печели добре... самата Ели е виден форумец в дог. бг  Laughing

# 899
  • София
Новата драма при Генчеви е че любовницата Калина чака дете от Антоний. Довечера бъдещият татко ще узнае. В понеделник на лайфа ще се покаже документ с подпис и печат за бременността.
Това от сайта на ББ. hahaha
Сбъдна се мечтата на Тони, да има дете от любовницата си  Mr. Green
Ох...неам нерви...Тоя плужек отново се размножава...
Много прости жени има, ей...
Аре, да им е честито!
Тая Цанка стана за посмешище...

Общи условия

Активация на акаунт