Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 59 057
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 675
Цанка дали може едно смислено изречение да сътвори? Гледа малоумно, говори по същия начин, като зомбирана е

# 676
  • София
Грешка.. Embarassed Сбърках темата!Извинявам се!

# 677
  • София
И на мен ми направи впечатление поведението на Ани Владимирова. Първо, беше абсолтно неподходящо облечена - с потник с голямо деколте, все едно е на фитнес. Второ, държеше се странно, сякаш е превъзбудена, а не спокойна, както би се очаквало от такъв специалист. Трето, постоянно избягваше погледа на Веселин, гледаше настрани като говореше, сякаш просто си дрънка и тя самата не си вярва, че казва нещо сериозно.
Не съм точно от бранша, ама не е като да не съма виждала психолози и терапевти как се държат, какво излъчване имат. Поне сериозните, които си държат на професията.

А Цанка, какво да каже и как да реагира? Тя си е изградила някаква своя версия за случващото се в семейството й, вярва в нея и не допуска нищо да я разруши, защото иначе ще трябва да реагира и да се промени. Не зная защо и как се е навила да влезе, но попадна в епицентъра на земетресение. И само стои и гледа, изобщо нищо не предприема.

# 678
  • София
Не съм гледала...

Линк някой склонен ли е да ми пусне? Mr. Green
За да не питам к'во е станало, а да разбера Калинка дали е кацнала в къщата. Crazy

# 679
  • София
Не е. Ще й се на нея да кацне, ама нямаааа!

# 680
Ани Владимирова нали каза,че изпитвала физическо привличане към Веско или нещо подобно,може би за това от смущене не е гледала Веселин в очите и се е била облякла с потник  Laughing
Иначе е психолог тъкмо за подобен вид предавания-т.е за друго не става явно.
Някой наксоро беше споделил за позната,която посетила въпросната психоложка по повод изневяра,та Ани Вл. махленски й казала-защо се е оженила за хубав мъж като не искала да й изневеряват Sunglasses

# 681
  • София
А Ани Владимирова що се е показвала?
Тя напоследък само в такива случаи се явява - я да поднесе някой баща, я някоя любовница...

# 682
  • Ænima/Albuquerque

И на мен ми направи впечатление поведението на Ани Владимирова. Първо, беше абсолтно неподходящо облечена - с потник с голямо деколте, все едно е на фитнес. Второ, държеше се странно, сякаш е превъзбудена, а не спокойна, както би се очаквало от такъв специалист. Трето, постоянно избягваше погледа на Веселин, гледаше настрани като говореше, сякаш просто си дрънка и тя самата не си вярва, че казва нещо сериозно.
Не съм точно от бранша, ама не е като да не съма виждала психолози и терапевти как се държат, какво излъчване имат. Поне сериозните, които си държат на професията.

newsm10 newsm10 newsm10
Даже си кършеше ръцете нервно!
Определено е силно привлечена от Веско.

# 683
  • София
Кой беше Веско?
Гробаря ли? Mr. Green

# 684
  • Ænima/Albuquerque
Кой беше Веско?
Гробаря ли? Mr. Green

Същият.  Mr. Green

# 685
  • София
Сега като я гледах Ани Владимирова, с този потник, с широките рамене и мускулести ръце, изсмуканата подкожна тлъстина на лицето и надутите джуки, все едно видях Мики Рурк в боксьорска сцена, като са му разбили лицето. Ама, съвсем на него мяза!

# 686
  • София
Разбирам я жената, той е мнооого секси тоя, направо сексапил на талази извира от него...
Само кършила ръце...направо как не му е връхлетяла директно, се чудя аз...

# 687
  • out of space
Ани Владимирова нали каза,че изпитвала физическо привличане към Веско или нещо подобно,може би за това от смущене не е гледала Веселин в очите и се е била облякла с потник  Laughing

Сериозно?  Shocked

# 688
  • София
Сега като я гледах Ани Владимирова, с този потник, с широките рамене и мускулести ръце, изсмуканата подкожна тлъстина на лицето и надутите джуки, все едно видях Мики Рурк. Ама, съвсем на него мяза!
Че коя жена на нейната възраст ще си смуче тлъстините от лицето, бре???
Те се добавят, ти я подозираш, че си ги маха...

# 689
  • София

Сериозно?  Shocked
Аре, не се прави и ти са...
Признай, че ти и потника би си свалила за тоз мъжжжж...

Общи условия

Активация на акаунт