Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 978
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Късно, но и аз да се запиша тук...
изключвайки трагедията на Антоний и Цанка...много ме впечатли в началото на епизода разговора между ДиД...когато тя каза, че иска да яде риба...той и каза да потърпи...и след малко разменени реплики той и каза да се сдържа, за да може да има пари за най-важното (не знам дали точно тези думи употреби, но това имаше имаше предвид ): ДА ОТИДЕ ДА СИ ОПРАВИ КОСАТА...И НОКТИТЕ... Shocked

# 841
  • Ænima/Albuquerque
Цура излиза....Калина влиза  ooooh!

Моля?  Shocked

# 842
аха....Калина влиза а Цура..мистериозно ще отсъствала 48ч.от къщата

пп не е счупен телефон  Wink

# 843
Само на мен ли ми се струва, че Цурата май не е много умна? newsm78
Ами, не. На мен също.

Цура излиза, Калина влиза...че и за 48 часа.

# 844
А какъв ви е на вас проблема с бавачката, та толкоз ви дразнят?
Ми богати са, така са свикнали и могат да си го позволят.  Имат възможност - плащат! Не ме дразнят, не бих ги нарекла и лоши родители, само защото не са от пролетариата.
За протокола - нямам бавачка. Sad - значи съм от добрите родители! Wink

# 845
Само на мен ли ми се струва, че Цурата май не е много умна? newsm78
Ами, не. На мен също.

Цура излиза, Калина влиза...че и за 48 часа.

Кога го казаха това?  ooooh!

# 846
  • София
Какво общо има пролетариатът? Те и да не бяха богати, пак щяха да са същите! Тогава щяха да тормозят родителите си да им гледат детето, защото те ще трябва да заработват за разходите, а вечер пак щяха да намират време и пари да отидат до кръчмата.

# 847
  • Варна/Лондон
Ми богати са, така са свикнали и могат да си го позволят.  Имат възможност - плащат! Не ме дразнят, не бих ги нарекла и лоши родители, само защото не са от пролетариата.
Е, не мога да го разбера това нещо- да задаваш въпрос и да не си прочел поне последните две-три страници...може там да е отговора. Thinking

# 848
Четох....и разбрах, че са лоши родители.
Много тежка дума за хора които просто са разглезени.
И пак не ме дразнят Thinking, сигурно щото днес съм една такава бяла и добра.

# 849

Ааа,аз проблем с бавачката нямам. Кротичка ми се видя! hahaha

# 850
  • out of space

Нямам бавачка, не съм от пролетариата. За мен не са лоши родители- изобщо никакви родители не са.
И да, мога да си позволя бавачка.

Адски неприятни са ми тия двамата. И не само по детската причина.

# 851
  • София
Извинете, ама това с излизането на Цура и влизането на Калинка е егати тъпата гавра.
Тоя формат съсвем се сдуха. Никакво уважение към чувствата на участниците. Само сеир!!!
И тоя Антоний...тоя плужек...к'во???
Егати шейха го раздава...

Цура съвсем я сдухаха...
Направо е гнусно.
Тая що не си вдигне чукалата и да излезе съвсем, че да я последва и оня муньо. Или да си стои с калинката...

# 852

Ааа,аз проблем с бавачката нямам. Кротичка ми се видя! hahaha

да, ето това е човекът в къщата, който заслужава наградата  Laughing  

# 853
Здравейте.Моите любимци са семейство Трифонови,но харесвам много и Стефанови и Колеви.Най-противни са наркоманите Кузмови,но като гледам какви коментари са започнали да им правят в епизодите,ще ги изкарат още малко наи-свестните в тази къща..... Close

# 854
Извинете, ама това с излизането на Цура и влизането на Калинка е егати тъпата гавра.
Тоя формат съсвем се сдуха. Никакво уважение към чувствата на участниците. Само сеир!!!
И тоя Антоний...тоя плужек...к'во???
Егати шейха го раздава...

Цура съвсем я сдухаха...
Направо е гнусно.
Тая що не си вдигне чукалата и да излезе съвсем, че да я последва и оня муньо. Или да си стои с калинката...

Защото според нея Антоний не е мъж за една жена. Нека си го дели тогава! Много се излага тази жена! Вече не мога и да я съжалявам заради мъжът й.

Здравейте.Моите любимци са семейство Трифонови,но харесвам много и Стефанови и Колеви.Най-противни са наркоманите Кузмови,но като гледам какви коментари са започнали да им правят в епизодите,ще ги изкарат още малко наи-свестните в тази къща..... Close

Да ,и аз от това се опасявам. Sad

Общи условия

Активация на акаунт