Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 885
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 050
А тя къв ще го дири вътре newsm78

Ете това питам и аз откакто разбрах, че момата се кани да се намърда в къщата  Thinking
Никой не й се зарадва в къщата, не й ли е неудобно .... Даже Антоний не подскочи от възторг май. Защо реши, че има нужда от НЕЙНАТА подкрепа
А иначе още малко и ще трябва сълзи да роним зарад туй горкото, дето страдало по Антоний  Sick
Ники и той в ред ли е, ще вземе още малко медал да й даде. Едва ли не горката любовница, колко страда, трябва да я съжалим  Sick
Ама и тя с тези заучени фрази ...
Ей, много нагла бееее, майка й била преживяла същото като Цанка. Ами като знаеш какво причиняваш, не ти ли е малко поне неудобно.
Ох, доповръща ми се от тази шматка и най-вече от ББ и НК  Sick ooooh!

# 1 051
На Цура й трябва стоматологична помощ и може наистина да се разкраси-да й приберат малко зъбите навътре и да ги понамалят.

# 1 052
В понеделник като излязат Генчеви, Христо ще се на...ре от щастие,че дори и с протекции е успял да победи ВИП-а  Mr. Green

# 1 053
  • София
Отгоре на всичкото се оказва, че Калина ще дочака Цанка.
Е, това супер неуместно ми се струва, не че влизането й е много уместно!

# 1 054
  • София
На ССФ никога не и изневеряват , тя също не изневерява, затова и съди. Чудно как  така всеки 3ти брак се разпада,  очевАдно по други причини ще да е Grinning

# 1 055
  • София
Няма да е нужно, човекът влезе, за да направи на жена си безплатни операцийки. За какво да стои повече, като е ясно, че няма да спечели финала? Само пропуснах, какво измислиха, за да му ги подарят?

Ми Пеньо им беше напукал камерите и огледалата и направиха опит да спрат тази, излизаща им скъпо, тенденция  Mr. Green Сега не знам...
Пеньо поне си заслужи наградата с доста трудна мисия.
 Антонийй потвърди това- каза, че вече е време да излиза.

# 1 056

Владимирова, друга тъпотия не можахте ли да измислите?  ooooh! Но какво ли се учудвам,толкова са ви умствените възможности  Mr. Green

# 1 057
Била съм любовница и като такава мога да ви кажа, че Калинчето наговори куп глупости. Заучени фрази, дето баш на мен да не ми ги разправя.
И е много тъпа, ако си мисли, че помага по този начин на Антоний. Тя направо го закопа!
Аз не бих влязла никога, но нейният стаж е по-малък от моя, има още много да учи. Wink

Иначе съм за Колеви или Гробарови. Но мисля, че ще спечели Цезар от Поморие.

# 1 058
Предвид овчедушието на Цура едва ли ще стане кой знае какво.Да беше някоя бойна да стане схватка,а тя само ще мълчи или ще измънква по някоя дума,а само Калинка ще мели умни приказки

# 1 059
Кънчев , Къняеееееееееееееееееев тъп долен селски ляв пИдалллллллллллллллллллл
защо още се появяваш по тАлавизораааааааа ПОР смачкан

# 1 060
  • София
На ССФ никога не и изневеряват , тя също не изневерява, затова и съди. Чудно как  така всеки 3ти брак се разпада,  очевАдно по други причини ще да е Grinning
Мислиш, че явлението Цура е по-добрият вариант от развод ли? newsm78

# 1 061
Добре, че каза!  Hug Щях да гледам Пепа и е*и му коя...  Hug

# 1 062
  • София
Не разбрах въпроса ти, но ако съм мъж не бих ценил жена, която знае, че кръшкам  и  тя тихо и кротко продължава да си крета до мен, без да е обезперушинила поне една кокошка /любовница Grinning

# 1 063
  • София
Обаче познавам мъж , които изневерява на любовницата си с друга любовница и тринкитесъс съпругата  даже не подозират една за друга и се имат за единствени и неповторими Laughing

# 1 064
  • София
Не разбрах въпроса ти, но ако съм мъж не бих ценил жена, която знае, че кръшкам  и  тя тихо и кротко продължава да си крета до мен, без да е обезперушинила поне една кокошка /любовница Grinning
Ето затова ССФ ги съди всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт