Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 777
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 305
От зрителката днес,която се обади в "къщата на парите" разбрах,че всъщност Калина,Антоний и Цанка са живели заедно (под един покрив) година и половина.И че всъщност те двете се познават много добре!Калина работи във фирмата на Антоний и че случващото се в момента между тях е ЦИРК!
Нищо чудно ако е така.Аз знам за един друг пич от Варна който живееше с жена си и любовницата и спяха на едно легло Shocked

Ееее ай стига де. Ще им излезе име на варненци Mr. Green

# 1 306
Корнелия е свястна жена, притеснителна и услужлива и аз лично намирам усмивката и за много лъчезарна и искренна.
В голяма грешка си. По-прикрито същество нямам в този сезон на ББ. В реалния живот Корни не е това за което се представя в къщата, убедена съм.

Би ли обосновала поне един от последните си постове?
Защо си убедена?
Това си е мое лично убеждение и не смятам пред никой да се обосновавам. Изразих просто мнение, не може ли????

Може, може!Питам заради  този пост :

Корнелия е свястна жена, притеснителна и услужлива и аз лично намирам усмивката и за много лъчезарна и искренна.
В голяма грешка си. По-прикрито същество нямам в този сезон на ББ. В реалния живот Корни не е това за което се представя в къщата, убедена съм.

Казваш , че съм в грешка, а също, че и в реалния живот е друга. Думите ти звучат сякаш, я познаваш! лично
Разбира се, че можеш да си пишеш мнението. В този форум всичко е разрешено, дори и обидите!

# 1 307
  • Столицата на "Второто българско царство"
по нова тече съобщение,че Христо иска веднага да напусне къщата ако бившият съпруг на Корнелия не си тръгне веднага!!!!!

# 1 308
  • Пловдив
И сега какво, Ицето иска да напуска.

# 1 309
  • Sofia
сега може да има директно включване.

# 1 310
  • Абсурдистан
Кой каза, че приемали много спокойно нещата Ицака и травеститът? Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 23:36 от Чипоноска

# 1 311
по нова тече съобщение,че Христо иска веднага да напусне къщата ако бившият съпруг на Корнелия не си тръгне веднага!!!!!

в момента тече реклама

# 1 312
  • София
Надали. Те спряха и камерите от къщата. Екрана ми е черен.

# 1 313
  • София
ами ето го поредното театро на семейство Трифонови. "Много се зарадваха" от визитата на бившия, няма що.......
Успяха да ни заблудят обаче.

# 1 314
Хахах... Ицо с постъпката си.. с мъжката си постъпка.. мисля, че вмомента си загуби рейтинга  Whistling

# 1 315
В новините може да пуснат нещо,ако има новини сега де  Crazy !Ама невярвам Ицо да излезат!

# 1 316
Е защо така?
Когато го правят на другите, тогава е побутване и толериране.  Да стои да го потолерират и него малко. Naughty

# 1 317
някаква интрига е това за мен от страна на ББФ Thinking

# 1 318
някаква интрига е това за мен от страна на ББФ Thinking
Няма да им е за първи път!

# 1 319
  • София
Ицо със сигурност няма да си тръгне, той вече планира какво ще прави с наградата.
Просто човека си търси медийно внимание, малко интрига да се позавърти и около тях, че това е интересно на българския народ.

Общи условия

Активация на акаунт