Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 790
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 365
сега Вихра и Даниела, ще влизат в къщатат и ще кажат какво става  Simple Smile

# 1 366
преди малки Вито в Станция нова каза, че снощи е имало доста интересни събития свързани с Ицо  Thinking , но не искаше да разкаже подробно, разбира се
ооооооо те все ни лъжат,че ще е много интересно  Crazy
Нептун е потрошил къщата,влизал психолог.......е какво очаква ББ, да гледа на Петър като на спонсор ли?...както Давид на Ники...

# 1 367
  • Куциндрел
Бившият на Корни не е заплаха за тях. Сигурно е трошил, защото е искал или да излезе бившият или те.
Психолог им вкарали. Сигурно пак е онази великолепната. hahaha

# 1 368
На мен фаворити са ми сем.Колеви или сем.Трифонови,а сем. Кузмови и Чипеви са ми изключително антипатични Crossing Arms

# 1 369
  • София
сега Вихра и Даниела, ще влизат в къщатат и ще кажат какво става  Simple Smile
В 16,30 ще са там.

# 1 370
Във официалният сайт пишеше,че Христо свалил рамката на някакво огледало,не е имало някакъв брутален погром чак.
Факт е,че след съобщението,което се е изписвало на екрана късно снощи,яко е играла метлата във форума и не е допуснато обсъждане на събитието.
Моите предположения са,че продуцентите драматизират ситуацията с цел повишаване на зрителския интерес,но може и да греша...Съвсем скоро ще разберем!
Не мога да гледам Нова телевизия от чужбина и ще съм безкрайно благодарна за всяка информация от случващото се   bouquet

# 1 371
Аз искам любовна авантюра със Стефанова. Някоя/й да знае от кой квартал на Варна са?
Търси самолета  Laughing
Самолета го 'дигам без проблем... на мен дерта ми е друг.  Praynig
Ама е убава - не мой да отречеш. Аз зарад нея почнах да го гледам това... предаване.

# 1 372
Влизането на Калинчиту е минус за Генчеви. До този момент нямах кой знае какво против тях, не ми пречеха, но вече - да  Naughty Ужасно кречетало е, двамата с Антоний големи сценки правят, голямо чудо!
Докато появата на бившия мъж на Корнелия поне до този момент, според мен си е в тяхна полза  Peace...ББ със сигурност обаче няма да оставят нещата така розови, а ще се опитват някакви интриги да правят. И да не успеят - не им пречи в дейлитата да изрязват реплики и физиономии разни, и коментарът им да бъде каквото е угодно за тях! Но пак си мисля, че няма да им се оправдаят очакванията, а Петър напротив - много добре ще ги защити в понеделник  Sunglasses Стискам палци на нашите хора, да са там докрая Praynig и да се приберат с наградата, че да черпят после  Grinning
Някой по-напред предположи, че влизането на Деси днес може да е проблем вече за Ицо, детето не се знае как ще приеме нещата. Thinking

Иначе казвате, че Вихра и Даниела ще влезнат и те -  ще видим има ли за какво или пак изкуствени димки  Sunglasses

Абе голямо влизане- излизане от Къщата, не настинаха ли от течението вече тези съквартиранти, ех  ooooh! В други държави дали е имало такова нещо?

# 1 373
Аз ако понамина, дали ще ме поканят и мен? Да ползвам WC-то само, на бързичко  Laughing

# 1 374
Аз ако понамина, дали ще ме поканят и мен? Да ползвам WC-то само, на бързичко  Laughing

Каменарови нали вече ги няма, спокойно може да им ползваш WC-то  Sunglasses

# 1 375
Във официалният сайт пишеше,че Христо свалил рамката на някакво огледало,не е имало някакъв брутален погром чак.
Факт е,че след съобщението,което се е изписвало на екрана късно снощи,яко е играла метлата във форума и не е допуснато обсъждане на събитието.
Моите предположения са,че продуцентите драматизират ситуацията с цел повишаване на зрителския интерес,но може и да греша...Съвсем скоро ще разберем!
Не мога да гледам Нова телевизия от чужбина и ще съм безкрайно благодарна за всяка информация от случващото се   bouquet

Метлата във форума на официалния сайт ли е минала?  newsm78 Да пишат тук  Peace

Вихра и Даниела много дразнят с това фамилиарничене помежду си  ooooh!

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 14:20 от Dream Team

# 1 376
Метлата във форума на официалния сайт ли е минала?  newsm78 Да пишат тук  Peace

Да,на официалния сайт(то аз така неясно съм го написала Embarassed ),четох сутринта,че се коментираше за триенето и как прекъснали излъчването.Вероятно наистина е имало някакви изпълнения,но дали чак пък толкова драматични...
В този сезон все се стараят големи трилъри да режисират и все не се получава  Wink

# 1 377
Аз пък не мога да разбера кое ви е чудното за делото за бащинство ooooh!  по закон ако се роди бебе след развод,но не са изминали 300 дни от бракоразводното дело,бебето се пише автоматично на името на първият съпруг. Тогава се води дело за доказване на бащинство, в случая Христо да се докаже като татко на Деси . Не съм юрист и може да съм сгрешила някой термин, но знам че практиката е такава.

# 1 378

Метлата във форума на официалния сайт ли е минала?  newsm78 Да пишат тук  Peace

Вихра и Даниела много дразнят с това фамилиарничене помежду си  ooooh!

И според мен .....Вихра и Даниела като държане не приличат на 30 годишни на колкото са, а на 10 годишни кикотещи се и лигавещи се  момиченца

# 1 379
Аз пък не мога да разбера кое ви е чудното за делото за бащинство ooooh!  по закон ако се роди бебе след развод,но не са изминали 300 дни от бракоразводното дело,бебето се пише автоматично на името на първият съпруг. Тогава се води дело за доказване на бащинство, в случая Христо да се докаже като татко на Деси . Не съм юрист и може да съм сгрешила някой термин, но знам че практиката е такава.

Да, така е. Ако Ицо и Корни са имали бебе, през периода 300 дни след развода на Корни с първия й съпруг, а не са сключили брак преди раждането на бебето, то бебето автоматично се записва на името на първия (дори и бивш) съпруг на Корни.  Peace
Но ако са сключили брак междувременно, се записва на името на Ицо. Но май Корни и Ицо нямат брак, нали?

Общи условия

Активация на акаунт