Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 647
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 470
Ама гробарката и тя много е компетентна,ама от всичко разбира ей..Всичко и е ясно,всичко знае.

# 1 471
  • София
Цура го забрави ББ.  Joy
Не е трябвало да и увеличават устните, тя си имаше голяма уста.

# 1 472
Цура го забрави ББ.  Joy
даже ще ходи  до хепи да си вземе ВИСКИТО hahaha
съвсем го отсвири ББ
пп.дъвките трябва да ги забранят  Crossing Arms

# 1 473
Цура го забрави ББ.  Joy
Тя си махна грима на едното око и влезе в изповедалнята и излезе мн бързо.Отиде при ДиД и продължи.

# 1 474
Цура го забрави ББ.  Joy

Съвсем забрави тя  Mr. Green

Павката каза,че Петър му е казал, че в Господарите са давали как крадял болтовете на Ицо . Значи имат инфо все пак  Peace

# 1 475
На мен пък ми казаха, че датският принц изобщо не живеел в чужбина.

# 1 476
  • София
Цура добре я дъвче Калинка

# 1 477
Цура влезна в бара,там си говорят Веско,Генчев и Калинка,Цурка иска да говори с Антоний и да седнат на маса,той й вика-кво ти става,остави ме да си говоря с хората.Най-накрая седнаха всички на масата,Цура и Калинка малко се  сдъвкаха.Сега Цура се кара с Антоний.Цура се заяжда с Калинка,че само за затвора говорила.Караницата продължава Simple Smile

Естествено прекъснаха излъчването Simple Smile

# 1 478
Имате ли идея как може да се направи запис при Раги? Цура и Калина се скараха...този път Цанка я провокира

# 1 479
Тони каза че Цура правела циркове пред цяла България Joy
Цура вика на Калина да ходи вънка да си разправя историите за затвора.Уж не се познават двете пък Цура и вика че цяла Варна и  Златните я знаят тази история.

# 1 480
абе Калинка защо влезе?
да се извини или да се прави на важна
а и бой може да и изкара

# 1 481
  • София
Абе тая Калина много проста, очевидно само за затвора говори. И нещо много се обяснява с едни такива заучени фрази.

# 1 482
Аууу тази Калина съвсем ми опротивя , ебати наглато същество.Къв го дири там бе .. няма ли да я разкарат най сетне . ooooh! #2gunfire

# 1 483
Калина=5 минути слава Tired

# 1 484
Калина уж влезе да се извини и да поговори с Цура,пък сегаа и вика аз с тебе не говоря....нямам кво да ти кажа...
Ама като стана скандала и спряха веднага да излъчват,опасни ей....да могат утре да си режисират как им е удобно #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт