LOST - ФИНАЛЪТ

• 31 115
  • 408
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А ето и едно примерно о … 85;ие защо не всички бяха в църквата накрая.

# 121
  • Разпиляна във въображението
Не смятам, че всички очаквахме цуни-гуни, прегръдки и т.н. Аз поне не го очаквах нито исках. То стана ясно, че не всички ще оцелеят, но очаквахме отговори на останалите въпроси. То както и да е. всичко свърши. Тук има страхотни мнения, които за мен са логични и слагат точка на "Изгубени".

# 122
Надявам се,неразбралите и разочарованите да го прочетат и най-накрая спрат да хленчат за шоуто.
Разбирам разочарованието им всъщност,искаха типичен хепи енд - всички побеждават смоуки,качват се на самолета,всъщат се обратно в живота,отново ги посрещат като герои,ууу-ааа,цуни-гуни,никакви флашбек...И така 3 дни и нощи яли,пили и се веселили.
Това вече щеше да е подигравка за зрителите.

Не съм от неразбралите, но определено съм от недоволните. Все пак трябва да има и такива като нас, нали? И ако това е "хленчене" от моя страна, така да бъде. Не съм искала хепи енд, а добра развръзка (под това имам предвид добре разказана история), та ако ще и всички междувременно да умрат и цялата планета да се взриви.  Laughing
Но, разбира се, без задгробен живот след това, който да обезсмисли всичко. Обезсмисля живота, обезсмисля смъртта и всички онези саможертви, направени за другите. Как да тъгувам за смъртта на Джак, например, след като го дават щастлив и заобиколен с любимите хора, чакащ прословутата клиширана светлина, която да ги отведе в Рая, или където там ще ходят.
Точно сцената в църквата е страшно лигава, и е точно както ти казваш "цуни-гуни" и прословутия хепи енд.

# 123
Дори задгробния живот и двамата божествени от целия 6-ти сезон щях да преглътна, ако във финалния епизод бяха дали нАучни обяснения за нещата, които се случиха. Това не означава задължително хепи-енд.Можеше сценаристите да се понапънат да измислят по- реалистичен край.

# 124
Е, сериала е бил винаги драма, и отчасти фантастика...не знам, на мен ми харесва че завърши точно така, наистина беше драматично, и бих искала не отговори научни, а може би сценаристите да разкажат в общи линии какво е за тях острова...не конкретно на всички въпроси, а просто с няколко думи

# 125
  • София
Надявам се,неразбралите и разочарованите да го прочетат и най-накрая спрат да хленчат за шоуто.
Не виждам причина за подобен тон и изисквания. Темата е открита и ако искам мога да недоволствам в нея до 50-та страница. Не приемам подобни обобщения, с които наричаш включително и моето мнение хленчене.  И ако ще се правиш на профайлър  и ще предполагаш кой за какво "хленчи" ще те улесня- Аз искам логика в драматургичен план, но не ми се изнасят лекции, с които да ти обясня какво имам предвид.

# 126
Не е нужно да се засягате  Simple Smile, това е само филм, колкото и завладяващ да е
Чета например че сценаристите са писали за проблема с раждането, че уликата е че последното родено бебе е Итън през 77 и след това чак Клеър ражда...и то бебе заченато извън острова, така че имало причина между 77 и 2004, която е довела до проблема...което явно е бомбата, макар че не го казват, или най-много да е някой експеримент на дарма, за който не знаем., но явно не е свързано с острова, както мислех аз newsm78
На мен повече ми харесва да е заради комплексите на Джейкъбчо, които с епроектират върху острова, който пази, или защото осрова не иска да има нарастващо местно население, защото все пак хората, които попадат там правят селища, живеят на групи и биха могли да имат деца, да заселят трайно остров аи в крайна сметка да намерят светлината и да я унищожат

# 127
  • София
Не е нужно да се засягате  Simple Smile, това е само филм, колкото и завладяващ да е
Изобщо не се засягам, а обявявам, че не приемам грубости, защото  не виждам с какво право някой си позволява да се държи по този начин. В общество, било и в интернет такова е редно всеки да се обърне към способността си да има известни задръжки.

# 128
# 129
  • София

Много интересни снимки, особено на пещерата с "тоалетното казанче"  Grinning
Бях забравила, че там се мернаха скелети.
Това означава, че и преди са влизали хора, според мен са отпреди Джейкъб, решили да видят какво има вътре  Thinking

# 130
Благодаря за споделеният линк!Досега четох в блога и фейсбука на това момиче,оказа се че тя е приятелката на Хърли.Много интересни неща разказва,участвала е и в сцени от ЛОСТ.С голяма тъга ще напуснат Хавай с Хюго.Жалко,че не владея по-добре езика.

# 131
  • На високо
Да, и аз съжалявам, че не съм по-добре с английския за да задълбая съвсем в темата LOST. Гледах финала понеделник вечер и почти не спах през нощта. Много ми хареса. Натъжи ме, разчувства ме  Cry. Във вторник четох из форумите, предъвквах, премислях и снощи...отново го гледах  Rolling Eyes. Страдам си тихичко, че сериалът свърши. Сигурно си имаше недостатъци и недомислици, но за мен беше точно това, което ми трябваше - мистерия, драма, въпроси без отговори. Едва ли ще открия друг филм с който да го заменя. Освен да почвам да тегля първи сезон и да се сбогувам с LOST, като го изгледам целия отново бавничко до края на годината. Над 100 серии са все пак  Mr. Green  

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 18:54 от Фрея

# 132
Аз изтеглих всички серии, в арена ги има накуп, и сега започвам, започнах 1 серия на 1 сезон, ама много се разчувствах...и засега спрях
Ей, ама аз мога да го гледам още 66 години, аз не искам да има финал

# 133

Чета например че сценаристите са писали за проблема с раждането, че уликата е че последното родено бебе е Итън през 77 и след това чак Клеър ражда...и то бебе заченато извън острова, така че имало причина между 77 и 2004, която е довела до проблема...което явно е бомбата, макар че не го казват, или най-много да е някой експеримент на дарма, за който не знаем., но явно не е свързано с острова, както мислех аз newsm78

Бебета не се раждат в отвъдното, аз така си го обяснявам проблема, след финалната серия. Wink
И не само ти, а всички останаха с впечатлението, че в условията на Острова не може да се роди бебе. И какви бяха онези ваксини, или каквото е там, дето ги слагаха на бременните жени, също и Дезмънд си слагаше през трите години в бункера  newsm78

# 134
  • София
Проблемът с бебетата според мен е заради бомбата, нали я взривиха точно през 77г.  Peace
А с ваксините са експериментирали да преборят "болестта" /на французите, Саид и Клеър/, но май не са успели  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт