Изнервящи ли са за вас и децата дългите разходки?

• 9 806
  • 250
  •   1
Отговори
# 210
Почти винаги са ми приятни.

# 211
По-скоро бих се изнервила,ако навън е хубаво времето,а аз не изведа детето навън, а си стоя вкъщи.

# 212
  • София
 Имаме къща с градина и при всяка възможност децата са навън,правили сме и дълги разходки и е различно според настроението на децата.

# 213
Както са казали  и другите момичета явно зависи от възрастта на детето,а и всяко дете си е индивидуално.Сутрин малкият става към 10 играе в креватчето до към 11инещо.Към 12-13 обядва и в парка.Там заспива за час и нещо,а аз седя на някоя пейка.Като се събуди яде плодово пюре или банан и продължаваме разходката до към 20 часа.Вечеря играе до 22 и го приспивам.Ако времето е лошо и седим вкъщи той буквално подивява.Само на ръце иска.

# 214
Зависи кого ще разхождам. Големият е дете за чудо и приказ - с него може човек цял ден да обикаля, да отиде навсякъде и да не чуе 'мрън'. Били сме по цели дни навън и ни е било много приятно. Малката гадина я извеждам за час-два и после тичам към къщи с всички сили, не е детенце, с което може да е спокоен човек. Може и да стане, но засега не е.

# 215
При нас дългите разходки са за предпочитане - и за мен е по-приятно (защото така спортувам!  Simple Smile ), и за детето ми е интересно и забавно!

# 216
  • ВАРНА
когато е много топло и сме обикаляли и аз много се изнервям Simple Smile

# 217
Да,изморителни са разходките,но няма как,заради детето сме навън всеки ден при дъжд,мъгла и студ:)Всеки ден сме от 10-12:40 навън,почти 3 часа ,и след това един час следобеда в нашата градина или близкият  до нас парк.И да,изморявам се,бутам количката ,живеем на хълм,пълня после и пазарските чанти и се прибирам вир-вода,но на детето му е приятно,играе и бяга на воля,ако се измори сяда в количката и се вози,до центъра пак така ходим,постоянно вървя и не бих ходила след 13 часа навън до към 18 ,защото е доста топло,но сутрините сме навън,а вечер едва дочаква 20 часа за да си легне и спи до 8 сутринта!

# 218
Почти винаги са изнервящи!Сега тъкмо се върнахме от поредната такава.Като сме по-близо до къщи е лесно като прекали с инатите се прибираме бързо,но днес пътят трая цяла вечност,при все че не бяхме кой знае колко далеч,това не ни попречи да се движим час и половина.То инати,то тропане пълен ужас и като се поумори навръщане стана съвсем непоносима,просто мечтаех да се доберем по-скоро,слънчасали(понеже стои по 10 мин. на едно място и после прави 10 крачки,спира,приказва,сърди се,изиграва цялата програма и пак десетина крачки)...И "уморената" искаше да я нося по пътя,а сега у дома си е във вихъра,няма да легне и да спи даже.Та нервнички са ни дългите  разходки,може би защото сме вечно недоволни,дори да сме излезли само да й направя кефа.

# 219
не знам до колко разбира детето /година и осем месеца/, но онзи ден тръгваме да излизаме, тя се върпа и хленчи.
така ли, затворих я в стаята и, оставих я да реве и и казах като се нареве, да ме потърси да излезем.
рева 10 минути, дойде, хвана ме за ръка и излязохме съвсем цивилизовано  Shocked, навън не се тръшна нито веднъж, ходихме пеша за пъпеш и обратно.

така ще протичат излизанията ни вече, + посядване на пейка. не знам, но да висна на площадка с пързалка и люлки не мога, хващат ме лудите дяволи. супер ми е отегчително, дори главобол получавам.  Tired предпочитам да отидем до пазара 17 пъти и да мъкнем по 2 плода, така и тя се изморява повече, отколкото да люлея люлка.

# 220
Не, не са изнервящи, понякога се случва да са уморителни. Все пак детето се забавлява и играе на воля какви ли не игри.  Peace

# 221
  • Boston, MA
Изморително е сигурно за нея. Бих ти предложила да я возиш в количка, ако ще ходиш на пазар, ама сигурно ще ме анатемосат...

# 222
В това топлото време сме по цял ден на вьн,малкия в кьщи буквално не се спира.Сутринта става закусва и веднага иска да излиза,друг е вьпраса,че живеем в кьща,имаме двор,направихме голяма площадка с люлки,пьрзалка,пясьчник,батут.Та много време прекарваме и там,не е като да вьрвим през цялото време де.На обед се прибираме да спим(никога не е искал в количка,та никога не е спал и на вьн).Като стане кьм 17ч. пак излизаме,вечеряме обикновенно да двора и се прбираме кьм 21ч.
Чистенето и домашните задьлжения гледам да ги вьрша сутрин рано или кьсният след обед.Тогава мьжьт ми си е в кьщи,заедно стоят на двора,палят барбекюто,поливат градината.
Предпочитам на вьн, у дома по-трудно бих му намирала занимания.Изнервяла сьм се в някакви отделни случей,когато примерно сме в морската,детето не е на кеф и се трьшка за нещо,но това е рядкост.

# 223
Моето дете е на периоди.. понякога иска да е навън дълго време, понякога не иска.. водя се по него и в повечето случаи нямаме проблеми.. случвало се е обаче така да се заиграе че да не разбера че е огладнял или му се е доспало и тогава стават проблеми..
На игра пред блока играе около 2-3 часа.. разходка в Морската градина - пак толкова.. излизаме два пъти на ден..

# 224
И на мене ми е отегчително, защото ме кара да се съобразявам през цялото време с него, но като няма кой друг да го разходи, ...съм аз. Пък и аз имам нужда от разтикване.

Общи условия

Активация на акаунт