ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 884
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София и там където не се пуши
Преди е имало такова нещо като оценка 4.50, сега вече никъде го няма.

В НПМГ го няма  май от 3 години  newsm78 , защото мъжът ми все си е гледал наредбите там.

# 121
  • България
 Здравейте!  Hug Три дни ме нямаше и добре сте си пописали Simple Smile.
усеща се леко  информационно затъмнение относно учебния процес Grinning
Имам силното усещане, че затъмнението ще се задълбочава, но ние с вас си имаме и други теми за разговор. Simple Smile
 Аз лично избягвам да питам много-много, че напоследък отговорът е: "Колко пъти ще питаш все това?  Shocked Нали вече ти отговорих на този въпрос?!". Май проблемът не е само в детето  newsm78
 Имам много дружки със седмокласници и смело мога да кажа: Добре, че ми се махна този екшън от главата, а пък №2 е още далеч! Гледам да не се напирам много, че да не взема да остарея и погрознея Wink.

# 122
  • София
SofiaV, в един клуб по интереси сме! Hug Каквото разбера от форума - и това е! Вече не питам, не (искам да) запомням и т.н..! Naughty

Успех утре на седмокласниците! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Чета в тийн-форума следния диалог:
-Има ли някой желаещ за френската?  Thinking
-Ааа,.. ама не ги подсещай!  Mr. Green
-Не бе,..  Търся си зайците! hahaha

Фран, аз не знам за класно по информатика, но днес Христо прави някакъв сайт Shocked
И накрая, след като мислихме текстове и каво ли не , чувам: Мамооо,... всичко изчезна! ooooh! Само аз си знам как се разкрещях! Naughty
Добре че беше фалшива тревога! Joy

# 123
  • България
Dorothy , честит ти нов аватар!

# 124
Преди някой беше пускал списък на задължителната литература по класове за четене.

Не мога да го намеря - нека го пусне няко ако може  Heart Eyes

SofiaV благодаря, а подписа е доката трае изложбата.

# 125
  • гр. София
Успех на седмокласниците! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 126
УСПЕХ НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!

Външното оценяване, доколкото съм запозната, е оценяване на учителите (или поне така беше обявено при въвеждането му  smile3506), а не на учениците и оценките, които получат децата, не би трябвало да се вписват. Но се вписват. Ако правилно помня, на родителската ни казаха, че една част от теста за външно оценяване се проверява в самото училище, а друга - в инспектората. Оценката се определя от инспектората.  

За отпадането на ученици от езикови гимназии, показали резултати по-ниски от 4.50, би трябвало да е така, тъй като от 9-ти клас влиза изучаване на учебни предмети по езика. Как ще учат децата по тези предмети, след като не владеят езика?! Но това не трябва да са оценки от външното оценяване, а да си има изпит, който да удостовери наистина владеенето на езика при децата. Такова нещо няма да стане, защото трябва да закриват паралелки в училищата.   Simple Smile

Хайде да започнем да се броим за срещата!  Laughing
1. Аз
2. Дива
3....?

И коя е датата?  newsm78

# 127
  • Sofia
Осмокласници ще има ли,или само татковци?
Душко това което си написала е абсолютно вярно за ВО ,няма логика дете с 3,20 по испански в 8клас  да учи математика на испански в 9 клас.
Дъщеря ми каза че тяхното ВО ще е по скоро оценка за учителите и новата система по която учат,така че децата да не се притесняват.

# 128
  • България
 Не се бях замисляла за ВО, но има логика. При моята девойка, освен този изпит по езика има още 4 по него между 21 и 28 юни. Те имат и изпити по БЕЛ, математика и науки, които според мен заместват класните. При тях изпитите са в една седмица, след като приключат с учебните занятия. До 18.06. учат, а от 21.06. до 28.06. имат изпити.

# 129
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6486006&fp=1 това ме подсети да ви кажа.

В нашето училище са идвали и са им казали от инспектората  newsm78 и име ми каза, но както и да е, та им предложили от сега някаква сума да плащат за да можели след 4 год да завършат с тоги  Shocked и моя син възкликна - Ама тия луди ли са, да завършваме маскирани като някакви луди да се разхождаме  Joy .

# 130
  • София
Момичета, задачите на 7-ми клас са били елементарни!,..
А вторите 5 задачи - само 2 от тях се равняват по сложност на нашите от миналата година

Я да ви питам: само моя син ли не учи изобщо , особено през Май месец???
То неучебни дни, изпращане, посрещане, изпити, не знам какво още,..
Не съм го виждала да седне изобщо на бюрото! ...  Crossing Arms
И сме направили само класно по мат, и край! Tired

# 131
Lady-B не ме четеш явно, и моя не учи повтарям го - това били момчетата. А аз вече не зная какво да го правя.

# 132
Ама тия луди ли са, да завършваме маскирани като някакви луди да се разхождаме  Joy .
Че те и сега завършващите 12 клас са маскирани...с тежки гримове, кичозни дрехи и скъпи автомобили, но поне могат да броят до 12 !!! Mr. Green
Знам, че и повечето родители са много виновни децата им да изглеждат по този безумен начин.
Много ще се радвам, ако абитуриентският бал в този вид, в който е в момента,след години тотално отпадне. Peace

Още през месец април споделих в една друга тема, че месец май ще е неучебен. Confused

# 133
  • Sofia
Ама тия луди ли са, да завършваме маскирани като някакви луди да се разхождаме  Joy .
Че те и сега завършващите 12 клас са маскирани...с тежки гримове, кичозни дрехи и скъпи автомобили, но поне могат да броят до 12 !!! Mr. Green
Знам, че и повечето родители са много виновни децата им да изглеждат по този безумен начин.
Много ще се радвам, ако абитуриентският бал в този вид, в който е в момента,след години тотално отпадне. Peace

Още през месец април споделих в една друга тема, че месец май ще е неучебен. Confused
newsm10

# 134
  • There I was on a July morning
Дъщеря ми почти не е учила през м. май.
Но най-много се потресох, като разбрах, че 2 седмици не са имали математика - едно заради многото неучебни дни и отделно учителката трябвало да проверява матурите  Rolling Eyes

Та, в тази връзка, искам да кажа, че само тогите ни липсваха, за да кажем, че образованието ни е перфектно  Wink     hahaha

Общи условия

Активация на акаунт