ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 890
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София и там където не се пуши
  Много ще се радвам, ако абитуриентският бал в този вид, в който е в момента,след години тотално отпадне. Peace

От гледна точка на ресторант, така повече ми харесва, но не тъкива скъпарски. Аз бях в зала Хр Ботев, караха ни с автобуси и там цяла нощ до 4. Та предпочитам ресторант, втората вечер ни беше на ресторант и бар. Така отпадна едната.

Това с кичезността и скъпарски коли, ми ако имат познати с хубави коли, що не, аз съм от тези дето не търся, каквото такова.

# 136
  • България
...... но поне могат да броят до 12 !!! Mr. Green
Тук е моментът да споделя какъв див ужас изпитах в сряда на тържеството по случай края на преучилищната група на сина ми. Децата се представиха с песни и стихотворения, пяха и на английски - до тук добре. На края им дадоха удостоверенията за завършена ПГ /изключително необходим документ Wink!/, и едно от децата каза: "Хайде да викаме!" И като гракнаха всички /вкл. моят Shocked /- 1, 2, ..... 12! След като се умириха го питам: "Защо викате така грозно?" отговор - "Нали като завършват така викат?!"
Занемях!!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 137
София много повталят вашата детска  Joy

Лили си учи. Даже учи постоянно. Отидем ли някъде, свива се в най-тихия ъгъл и пише домашни. Пише пише... за да й се освободяло едикогаси да спяла при едикогоси   Whistling
Почти не спи в къщи в петък. Или спи и приятелка. Живи и здрави да са де. Това да ни е гайле.

За Перник:
3. Знаток  Mr. Green
Датата не чога да я променя вече. Така че  остава третата събота. Заради Софииният мъж.
И сега само я чакам да видя какво оправдание ще измисли  hahaha

Вижте седмокласната тема как расте а  Joy
Ние бяхме същите миналата година. Изтрещели момичета  Crazy

# 138
  • София
Здравейте!
Имам един въпрос относно изпита за Лайстунг. Има ли информация кога ще се проведе, защото една моя позната не знае за дата, да не би да е пропуснала?

# 139
  • България
4.SofiaV

# 140
  • София
Софи, много бързо е пораснал младежът. С какво го храниш? newsm78 така са ти отпаднали гайлето 1-ви клас, 7-ми  hahaha
Мили мами, благодаря ви за моралната подкрепа и споделянето на опит с нас през цялата година ! Hug   bouquet

# 141
  • София
...... но поне могат да броят до 12 !!! Mr. Green
...И като гракнаха всички /вкл. моят Shocked /- 1, 2, ..... 12! След като се умириха го питам: "Защо викате така грозно?" отговор - "Нали като завършват така викат?!"

hahaha hahaha  Ми така де - ей го къде е 12 клас!  Mr. Green

Момичета, толкова елементарен тест днес по математика...
Задачите до 28 вкл се решават (от мен) за около 30-40 мин - някои само с поглед даже! Сега ще погледна и последните две,..
Голям късмет имат тези деца! Hug Поне не ги изтормозиха като нашите.,.. Cry

Само че баловете ще са мнооого нагоре!  Mr. Green

О,.. Zuri!  Peace  Браво на девойката!!!  Hug

# 142
  • София
Лейди, благодаря!
Математиката сме за завиждане, но баба "Вида" #Crazy. Там се поиздънихме.
Дъщерята на Олреди и на 2-та изпита се е представила страхотно.

# 143
  • България
Lady-B , аз пак да си изпея старата песен - това, че задачите са лесни е коварно. Ще има много високи оценки и влизането в желаните училища ще бъде по-трудно. Но в крайна сметка каквото, такова. Мина и това гайле! Сега започва най-трудното - чакането! Wink

# 144
  • София
Lady-B , аз пак да си изпея старата песен - това, че задачите са лесни е коварно. Ще има много високи оценки и влизането в желаните училища ще бъде по-трудно.

Peace Така е - никаква база няма да са миналогодишните мин-макс балове
Sofia, а снимки на абитуриента няма ли да ни дадеш?  Wink И дипломата не си ни показала  Mr. Green
Детето до 12 брои, а ти,..   Crossing Arms

hahaha

# 145
Честит празник, да сте живи и здрави и да ни слушат (това дали ще стане).

И аз чакам снимки, Лейди не пита за моите, защото ги е видяла май. Аз имах четвъртокласен абитуриент. Георги като завършваше 4 клас викаха до 4  Joy .

# 146
  • България
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!!  bigdance2

Да са живи и здрави и да се разбираме! За слушането е ясно - някога, друг път Wink

Lady-B , нали знаеш, че съм несериозна в снимането Sad. Имам няколко снимки, но дори не съм ги свалила още  Embarassed. Днес ще ги сваля и ще покажа младежа.

Dorothy, давай бързо снимки на "абитуриента"! Това си е 1/3 от училището, а още нямаме фото - репортаж! Simple Smile

# 147
  • гр. София
Бройте ме и мен за Перник. Hug

Честит празник на дечурлигата и ....техните баби(те щото са на един акъл). Mr. Green Моите вчера ,за да не се минат днес щото е учебен ден  Joy Joy,отишли дружно с баба си(моята) да се черпят къде? В Мола. Party

# 148
Елица хитроо, днес ще е голяма лудница. Умници.

# 149
Честит празник банда  Two Hearts  ura Tada

Събира се групата а?  Laughing Браво на нас!

Седмокласни мами откачайте си на воля  Hug Ние знаем какво ви е  spoko

Общи условия

Активация на акаунт