ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 910
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • България
 Ще успееш, ще успееш, че иначе -  #2gunfire  Joy

# 166
  • Sofia

Купихме подарък и шоколад Laughing,но няма да го празнуваме Wink

За ваканцията още не е готова програмата, newsm78

Относно изпита много  деца си повярваха че са математически гении!

За Екскурзията до Перник сити съм на линия ,но има вероятност и да не присъствам,чакам една приятелка от чужбина да се завърне  Hug

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 14:50 от dessislavas

# 167
  • Sofia
Ще успееш, ще успееш, че иначе -  #2gunfire  Joy
Софи, много напрано го раздаваш!  hahaha
Я подбери и Десиславас!  Joy

# 168
  • България
 Виждате ли как си обогатяваме речниковия запас след всеки изпит по БЕЛ.... Просто възхитително!
dessislavas , нещо май не разбирам  newsm78 - как хем си на линия, хем може да отсъстваш? Снимка ли ще ни пратиш или видео с посвещение  newsm78 Wink?

# 169
  • Sofia
 Ако  приятелката се появи , ще си пратя клонинг в Перник  newsm62

# 170
Плановете за ваканцията засега са най-общи, но със сигурност има едни 15-20 дена на диво в Родопите и едно море с каката и батковците, които тази година тържествено го поканиха да се присъедини към групата на порасналите. Така че празнуването на 1 юни логично остава в миналото - няма подаръци, няма почерпка. Mr. Green

На 19.06. по всяка вероятност ще съм в Несебър, така че не ме бройте. Мъка-а-а!

Да ви споделя, че много се дразня от електронния бележник, който имитират, че правят в СМГ. Вчера (вчера!) получих събщение с всичките бележки, които има младежът от началото на втория срок досега. Е какво ме грее, че на 31 май ми съобщават за двойка за ненаписано домашно на 10 февруари?

# 171
Кабо Алма   ти пак си го получила навреме. Първия срок ми задръстиха пощата два дни след като бяха раздали бележниците. Вече знаехме не само текущите, но и окончателните срочни оценки.

Казах на една от родителските срещи, че го намирам за безмислен в този му вариант, но за сега никакъв резултат.

# 172
  • Варна
Здравейте !  Grinning
Майка съм на седмокласник , кандидат-гимназист , във Варна . Обръщам се с молба към майките на осмокласници във Варна да споделят мнението си за гимназиите , в които учат децата им . За тази цел имаме специална темичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500969.0
Вашите мнения са особено ценни за майките-седмокласнички и ще ви бъдем благодарни за тях  Hug

# 173
Lora-Di , здравей! Hug

От редовно пишещите мами тук,само за една се сещам от Варна-vili95, но напоследък май и тя само чете. Crossing Arms
Разгледай първи пост на темата и ако искаш пиши на дамите от Варна на ЛС  и ги покани в новата ви тема.
Успех в избора!   bouquet

# 174
  • София
Момичета, една дама от '40+' ни поздрави ето с това:

http://www.youtube.com/watch?v=r_-AJr7ntVk

и .. аз да го споделя с вас!  Много е подходящо за нас за 1-ви юни  hahaha

Добре че нямаме електронни бележници  Mr. Green  То и обикновените не се попълват  Wink

# 175
  • гр. София
Аз пък събирам идеи за море.Разбира се подходящо за осмокласници,които не знаят какво им се прави. Joy

# 176
  • България
 Най-вече не им се ходи с нас!  Mr. Green

# 177
  • София
Абитуриентските мами да споделят резултатите от матурите! Хайде, похвалете порасналите деца! Сигурна съм, че има с какво.  bouquet

# 178
  • София
Аз пък събирам идеи за море.Разбира се подходящо за осмокласници,които не знаят какво им се прави. Joy

Най-вече не им се ходи с нас!  Mr. Green

Защо не им намерим едно местенце на морето и всички форумски деца - там!  Peace
Аз ще съм много спокойна! Mr. Green Даже няма да има нужда да му се обаждам, защото оттук ще научвам всичко! Laughing

Neli_ani, и аз сега чух, че има резултати вече! Чакам отлични новини!

# 179
  • През девет земи в десета
На сайта на МОН не са излезли резултатите от матурите и съм бясна,как да си направим сметка къде ще се държим изпит и къде ще ползваме оценките от матурите,а времето за подаване на документи наближава #Cussing out Да не говорим,че на места сме изпуснали срока.Аз още съм на работа,но след малко като се прибера какво конско ще има за абитуриентката ми.Нали бала беше в центъра на вниманието ѝ,макар според мене да е много по-надолу в класацията на ангажиментите по важност и уж гледала къде,кога и какво се подава,да ама не и сега сме с две училища по-малко в списъка smile3555
 Сега ще бъде наложено наказание за месец напред,и много ще викам,а на Фейса и компа  hit ignore2 ignore2

Общи условия

Активация на акаунт