ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 948
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Много съм впечатлена, разстроена и какво ли не ...
Гледахте ли филма на Ани Цолова? Единственото нещо, заради което си заслужава вкъщи да имаме този сандък, наречен ТВ?
Какви `майки` ражда нашата `земя хубава`!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 181
  • София
Гледахте ли филма на Ани Цолова? Единственото нещо, заради което си заслужава вкъщи да имаме този сандък, наречен ТВ?

Tired аз, да си призная,.. умишлено не го гледах,..  Confused
Предполагам, че е бил много силен филм - снощи я слушах при Слави ..

# 182
Lora-Di , здравей! Hug

От редовно пишещите мами тук,само за една се сещам от Варна-vili95, но напоследък май и тя само чете. Crossing Arms
Разгледай първи пост на темата и ако искаш пиши на дамите от Варна на ЛС  и ги покани в новата ви тема.
Успех в избора!   bouquet
Hug Момичета, трогнахте ме, че още не сте ме забравили...вярно е чета ви с интерес, но не смея да пиша /само ви се радвам/ КУПОН СЛЕД КУПОН Rolling Eyes
Ученикът вкъщи е толкова спокоен и уверен Simple Smile за изпита по френски,  пък и съм подложена на пълно информационно затъмнение- класните не го вълнуват...а и след този неучебен месец... Ще се опитам да се включа в темата за варненските седмокласници.

# 183
  • София и там където не се пуши
☼ Зла Гад-Пиги® ☼ казвай какво да помагаме.

В друга тема, едно дете се хвали с оценки  newsm78  от матурите.

О гледах го и се радвам, че нещата лека полека тръгват по домовете. Закона излезе, вече и поправките и се дава зелена улица за много неща. Много народ осиновява деца вече доста по-бързо има и идиотщини - тях Душко ще ви разкаже някой път.

Та какво казаха 2700 деца на година изоставени - защо не излиза статистика колко се осиновяват - нещо хубаво да чуем. (не я знам, да не си помислите нещо) .  

Следващото което трябва да се мисли за циганите - тези стоящи в тяхния свят на много ниското място, не че няма такива и при българите и турците. Ама съм се опитвала да помагам - е вярвайте ми ужасно е - много работа от специалисти си трябва.

# 184
Абитуриентските мами да споделят резултатите от матурите! Хайде, похвалете порасналите деца! Сигурна съм, че има с какво.  bouquet

Моят преди малко ме извести: 5.46 по БЕЛ, 5.67 по английски. Иначе ще кандидатства с математика. Е те там му стискайте палци! Матурите са между другото.
Пиги, не се коси, девойката ти ще влезе, където трябва. Поне доколкото имам впечатления от семейството й.  Wink

# 185
Защо всеки държи различна матура  Joy втора.

Честито на мамите на 12 класниците с матурите.   bouquet

# 186
Защо всеки държи различна матура  Joy втора.

Защото втората матура е по избор. Та пада голямо чудене от стратегическа гледна точка каква да бъде - от една страна, ако искаш да използваш оценката от матурата за кандидатстване (макар че се умножава с по-нисък коефициент от оценката от изпитите), е добре да се явиш по този предмет. Но рискуваш, ако имаш високи оценки през годините, да ги развалиш със слабо представяне на матурата. Затова може да се окаже стратегически по-изгодно да се явиш на матура по предмет, който не те интересува и ти е все едно колко ще изкараш. Това, впрочем, обяснява високия брой явили се на матура по философия, например - и ниския успех там. Просто децата се явяват, за да отбият номера с втората матура. Мой Сашко така се яви на английски и сега го е яд, че не е избрал математика, която му трябва за кандидатстването, защото матурата се оказала лесна.

# 187
  • София
Кабо Алма, Зла гад,  честити ви резултати от матурите!

Браво на децата! smile3501
То при такива майки - друго не съм и очаквала  Wink

# 188
  • През девет земи в десета
И аз видях оценките от ДЗИ: Български език-6,00,Биология-5,10 Shocked
На матура по английски,беше я избрала като трета допълнителна ,не отиде,забравила да стане сутринта,той баща ѝ затова беснее толкова ooooh! а сигурно и там щеше да е 6 оценката,това е нещото което знае перфектно.
Днес трябваше да ходи на професионален изпит по икономика,издава се някакъв сертификат към дипломата,не съм в час защото ме уведоми вчера за изпита и че не е отишла,не било задължително,не се подготвила достатъчно.А днес реши,че утре ще отиде,имало и втори шанс,но срещу извинителна бележка и с това се разправях.Какво му стана на това дете с тия глупави балове,пълен провал.

Гого има 6 на класното по математика,за българския не съм питала.Нямам такива навици просто Laughing

Притеснява ме сега пък предучилищната от 5 годишна възраст,много глупаво ми се вижда,при условие,че не са осигурени необходимите места в детските градини,а 5 годишно дете в училище.............не успявам да си го представя Shocked

# 189
  • Sofia
Замириса на отличници в темата Grinning,да са ви Честити красивите оценки за Зла Гад newsm51
 и за Кабо Алма newsm51

Как така 5 годишни на предучилищна, това е безумие  #Crazy

Много сложно това кандидатстуденстване,   newsm78 и то след бала Confused

# 190
  • There I was on a July morning
Тръгването на 5 години на предучилищна и на мен не ми се нрави изобщо. Не само, че няма места в детските градини, а и в школата няма социални и хигиенни условия за тях. Но ми се струва, че е задължително само, ако детето ще е първолак от 6-годишна възраст. Thinking

На отличниците от 12 клас, пожелавам още високи оценки в кандидатстудентската кошница!

# 191
  • София
На отличниците от 12 клас, пожелавам още високи оценки в кандидатстудентската кошница!

Присъединявам се!  Peace

Ох, аз едва на 7 години и 7 месеца пуснах моето дЕте в първи клас, а пък на 5,.. дори и в предучилищна,.. Confused
Не е нормално това! За къде да бързат? Ето, който иска - време бол в живота за учене!  Hug
Обаче детството , точно тези години никога няма да се върнат!...
Затова бях против тръгването на 6 в 1-ви клас  Crossing Arms
Та Христо още малко щеше да стане на 8 докато майка му го пусне на училище  hahaha

# 192
Това за 5 годишните в училище е това, че ще карат две години предучилищна подготовка.

Децата, които ходят в детска градина, минават такава, но тези, които не ходят и си ги даржат в къщи задължително е да комуникират  по наколко часа (май са 3 ) в училище.

Важното е да започват училище от 7-8

# 193
  • Sofia
 smile3501 Браво на децата на Кабо Алма и Зла Гад!
Иначе ще кандидатства с математика. Е те там му стискайте палци!
Само казваш, и сме на линия, Кабо Алма!
Макар, че синът ти няма да се уплаши от математиката, а тя от него! Grinning

# 194
  • София
Зла Гад, Кабо Алма - поздравления! Чудесни резултати имат децата ви! Вие сте доволни, нали?  Аз за 19 още не казвам нищо, защото имам един ангажимент в този период, който обаче не знам точно в коя събота и неделя е.
 Моля ви, ако чуете за някакъв лагер през м. Август да ми сигнализирате - поставена ми е бойна задача.

Общи условия

Активация на акаунт