ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 757
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Осло
Идваме си Фран да, октомври .
Мартин дори вече го записах в новото му училище в София. Той ще си дойде по - рано, защото учебната му година започва на 2 септември  Mr. Green

# 661
  • София
Добър да бъде денят Ви! Знаете ли как ще се провежда изпита НВО утре? Дали има регламентирани правила или всяко училище си го организира както си реши? Ще учат ли децата след изпита или ще е само това за деня?

# 662
Аз разбрах,че изпита е един и същ за всички / по съответния език/ регламентиран от МОН. След това моя син каза,че няма да учат, пък и да учели никой няма да остане.Успех на всички осмокласници.

# 663
  • София
3. Материалите за изпитването се разсекретяват и размножават от училищна комисия в деня на изпитването.
4. Начало на изпитването – 10.00 ч. на 23 юни 2010 г. 
5. Продължителността на изпитването – 3 (три) учебни часа.
6. Резултатите от външното оценяване на учениците се въвеждат от училищната комисия в сайта: http://mon8.mon.bg до 3 дни от провеждане на изпитването и до 28 юни се предават в РИО, София-град, заедно с кратък анализ на Мирослава Данчева – ст. експерт по чужд език,  етаж ІV, стая 406.

Това намерих в сайта на РИО. Явно само НВО ще е за утрешния учебен ден.

# 664
  • София и там където не се пуши
комисия в сайта: http://mon8.mon.bg до 3 дни от 

Joy Joy Joy ама са писали 2008 - 2009

# 665
  • България
 Не могат да ме изненадат с това  Joy Joy Joy

# 666
  • София и там където не се пуши
Като прочетат тук и ще го корегират. Щом и моят съпруг и колегите му започнаха да четат форума, е не в нашата тема слава богу.
Вчера чак си го обсъждаха по мобилните  Joy

# 667
Успех на децата утре! fingerscrossed

Тук рожденни дни сте празнували, Дороти много късмет на синчето Hug Heart Eyes!

Случайно разбрах, че My mom got също е била  рожденничка на 20 и подло я издавам Mr. Green

My mom got да си жива и здрава и много обичана!  bouquet

# 668

Здравейте момичета. Всички които са празнували нещо приемете моите поздрави и най-добри пожелания.
Не можах да дойда на срещата за огрооомно съжаление  newsm56  захванахме се с ремонти, боядисване, чистене и сега на децата стаята е в цвят лилав  Mr. Green

По въпроса за испанския език и за това, че децата нищо не знаят в класа на моята щерка: Знаачи тя с  още две девойки отидоха на входящ тест в института Мигел Де Сервантес както ме посъветвахте и покриха ниво А 1, 1  ако съм го запомнила добре което се равнявало на над пет. Като теста е бил за 16 годишни т.е. десети клас. Теста се е състоял от 60 въпроса, устен разговор и нещо съчинение ли беше вече не  помня. Приготвила съм си с този резултат и една жалба до инспектората и сега само чакам да видя и външното оценяване, искам да видя какво ще стане.

Успех на всички деца утре   Peace

# 669
Много ти благодаря Firelite, за пожеланията!!
 Embarassed Съвсем не съм се крила, просто............ на фона на 15 годишния младеж ме беше срам  Laughing да се оповестявам Hug
Ето и позакъснялата почерпка

малко за преглъщане , ако ви е станало прекалено сладко  и     

# 670
  • София
Госпожичка Клавел, БРАВО  на МАРТИ!   bouquet newsm44
В кое училище го записа?
В неделя гледах по ТВ филм за Евровизия и посещението на Миро в училището - как му се радваха децата и как бяха украсили едно дърво в двора с мартенички  Hug Много вълнуващо!

My mom got, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

dream actually
, завиждам за Турция Wink

# 671
Lady-B  и аз я чакам с нетърпение  после ще ви пратя снимки
В момента се замислям че фотоапарата ми е много зле и трябва нов
Аз нищо не разбирам и пуснах  една тема да ме посъветват по-знаещи от мен
Успех на децата ни утре  thumbsup

# 672
Минавам да поздравя рожденниците и успешно приключилите /макар и със закъснение/ и да пожелая УСПЕХ НА ОСМОКЛАСНИЦИТЕ утре Peace
Стискам палци на умните ни деца!
П. С. След изпита при нас ЩЕ СЕ УЧИ...

# 673
  • София
Успех на децата утре!
my mom got , честит рожден ден! да си жива и здрава!

# 674
  • София
УСПЕХ на всички деца на изпита утре!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

dream actually , къде е темичката ти? Едно приятелче ги разбира тези неща (и не само тези Wink ) , та може да го питам какво е най-доброто в момента като съотношение качество-цена

Vili95 , при нас е неучебен ден утре  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт