ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІ

• 26 761
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм вече на морска и лятна вълна. Hug
Благодаря за пожеланията на Олреди и Лейди!   bouquet

Подаръци, букети, изпити, оценки, завършване и т.н....осмокласничката си има грижа за всичко.

# 646
  • гр. София
Да ни е честито лятото!  bouquet

Днес не повярвах на очите си.  Заварих синът ми да УЧИ. Shocked

Чак днес получих обяснение,че днес и в четвъртък имат устно изпитване ,а на 23-ти е писменото ,за което всички говорим.

# 647
  • София/Осло
Завърши нашата учебна година.  Whistling
Не мога да не похваля Мартин. Изкара си всички ужасяващи изпити и вече имаме френска диплома- Diplôme national du brevet /brevet des collèges/..какво да кажа , освен че за мен е адски неочаквано ,защото той беше може би единствения човек ,който не ходи на уроци и се справи абсолютно сам  Flutter..много съм горда с детето.  Blush
По този повод аз си направих подарък -за търпението и нервите  Laughing и си имам нов професионален фотоапарат...отдавна ми е тръпка и сега само това правя  - снимам ли снимам... http://www.flickr.com/photos/44690076@N07/

Честито лято , момичета и успехи на дечицата ,които още учат!

# 648
  • гр. София
Госпожичке,поздравления за успеха на Марти и за невероятните ти снимки.
Даваш ли на лични уроци за тънкостите на фотографското изкуство? Laughing

# 649
  • България
Госпожичка Клавèл честито!   bouquet Браво на младежа!
Най-много ми хареса твоят подарък по случай неговия успех!  Hug
В този ред на мисли - винаги, когато купувам подарък за рождения ден на съпруга ми, си купувам нещо и за мен, макар и дребно Wink

# 650
  • София и там където не се пуши
Госпожичка Клавèл честито и за двете неща. Страхотни снимки и аз мечтая за такова професионално.

Значи сега започваме да мислим външното оценяване.

# 651
  • Sofia
Госпожичка Клавèл Честито на младежа и на цялата фамилия!!!

Като гледам през прозореца, и лятото ми е като мираж ,добре че Лейди  разкраси темата Crazy

# 652
  • София/Осло
Еййй момичета благодаря ви на всички, знам си аз че тук ще бъда разбрана  Hug Hug Hug

ellytza - заповядай ,въпреки че аз съм пълен профан и нищо не разбирам  Laughing

# 653
  • София
Госпожичка Клавèл , поздравления за успеха на сина!
Честито лято!
Лейди, предполагам, че ни пожелаваш догодина всички там да сме на море. Wink
Ще ви стискаме палци в сряда. Умнички са ви децата и ще успеят. Hug
Аз днеска минавам покрай едно кафене и забелязвам характерни руси къдрици, специфичен жест на оправяне, синя блуза на бели капки. Хммм, тези кадрици ги знам. Поглеждам дамата в лице и съм била права. На масата седи Нщна птица пие кафе и пуши цигарка. Simple Smile Не се обадих, защото бях с колата и бързах.

# 654
  • Sofia
Госпожичка Клавèл, поздравления за Мартин и за теб!   bouquet
Пожелавам една незабравима и добре фотографирана ваканция!
Но ми стана интересно - практиката на частните уроци и при вас ли е масова?
Зури, засрами ме. Embarassed Ще си купя още една блуза и тогава ще те видя!  hahaha

# 655
  • София
Първо забелязах буклите. Трябва да се гордееш с тях. Явно няма други такива в цяла София.
Добре, че не беше с някой мъж, иначе всички щяха да излюбопитстват. Wink

# 656
  • София и там където не се пуши
Божкее, то било в други ден изпита  ooooh! . Лелее, колко съм заплесната.

# 657
  • София
Госпожичка Клавèл - браво на детето. Никак не е лесно в друга държава да се състезаваш с native. Страхотно дете, гордей се, има за какво. А за снимките - и за тях браво, всъщност за фотоапарата - добре си направила.
Софи - и аз така, подарък на мъжът, подаръче на мен...така и така съм изтръшкала магазините, да има за какво  Laughing
Нощна птица, зарежи блузката - косата ти е уникална. От първата ни среща си ме впечатлила.
Франи - браво бе, море, лято, детето да му мисли за тестове и завършване. Искам и аз  така smile3511 smile3514 smile3512

# 658
Така така , замириса на море и ваканция  Joy Joy
Госпожичка Клавèл   Браво на сина ти
Аз съм отпуснала края и на двамата синковци тази година за да ги видя до къде ще стигнат сами
Щото ми теглиха един упрек още зимата ,че ги задушавам , че им нямам доверие ,
те били големи и всички тези прекрасни неща дето една майка не желае да чува ,
Та искам да ги видя до къде ще се изложат без да има контрол /особено единия/
и събирам сили за чакащият ме 7 клас след една година , четох нови промени щяло да има 2012
Предвкусвам ваканцията от началото на юли в Турция и ще събирам сили за септември ,
Прекрасен ден момичета Hug

# 659
Франи - браво бе, море, лято, детето да му мисли за тестове и завършване.
Не, бе!
Просто не се намесвам, поради причините, споменати и от dream actually .
Гледам да не "дишам във врата й" и съвети вече давам само, ако бъда попитана.
Е, подхвърлям и някой друг съвет в процеса на обикновен разговор, но без да се натрапвам.

Госпожичка Клавèл, поздравления са успехите на Мартин.  bouquet
Вие нямаше ли да си идвате в България за постоянно, или аз съм останала с грешно впечатление? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт