Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - III тема

• 98 268
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
аз ползвам мерителна лъжичка от едно сиропче (май беше Марсианци), защото чаените лъжички съвсем не са 5 мл, както пише на опаковката на Ескимо, а са по 2-2.5 мл...

филкам, ти ли беше писал, че косата ти не е толкова побеляла, откакто взимаш рибено масло? че това ми е болна тема в момента...

# 121
  • Пловдив

филкам, ти ли беше писал, че косата ти не е толкова побеляла, откакто взимаш рибено масло? че това ми е болна тема в момента...

Не е толкова възрастен човека, че да му побелява косата. Предполагам.

# 122

Не е толкова възрастен човека, че да му побелява косата. Предполагам.

оо, да, сега виждам, че е на 28 г., моля за извинение  Embarassed някой друг е бил... да си признае веднага, ако въобще тук съм го прочела  Thinking

# 123
ray  Пантерата се беше похвалил, че косата му потъмняла в темата за айхерб, прегледай я или го изчакай до понеделник  Wink . Препоръча IGF-1 ( не знам какво е това) и шампоан http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Thickening … -400-ml/3477?at=0

# 124
  • Припят, Украйна

ray,

Аз бях писал нещо друго - че откакто пия рибено масло косато ми стана много лъскаво, наситено черна (никога не е бяла бяла). Разликата при мен е между "обикновеното" тъмно черно и блестящото черно. Може би от този мой предишен пост си се объркала.

# 125
А коя е темата за Айхърб? Линк? Praynig

# 126
# 127
ray - да, това е мое "постижение". Линкът го имаш, частично възстановява цвета на косата и укрепва косъма.

IGF-1 е друга бира, сега сме в експериментален стадий. Препаратът трябва да осигури реално подмладяване (най-сериозно!), но го пия от 20 дни. За резултат - ще изчакате.

Апропо - не знам от какво, но ноктите ми са станали изключително здрави. Мога да се катеря заедно с котето. Mr. Green Ще анализирам причините и ще ви кажа.

desi_sunshine - нещо си се разсеяла. Темата я водим от 3 месеца.

# 128
Апропо - не знам от какво, но ноктите ми са станали изключително здрави. Мога да се катеря заедно с котето. Mr. Green Ще анализирам причините и ще ви кажа.

Нали се беше зарекъл, че ще живееш с орлите.... все от някъде се започва ( нокти като на орел)...

# 129
  • В сънния Люлин, прибулен...

Нали се беше зарекъл, че ще живееш с орлите.... все от някъде се започва ( нокти като на орел)...
hahaha smile3501

# 130
Сигурно сте прави... newsm78

Значи, действа. bowuu

# 131

Пинки ,не знаеш как ще ме зарадваш ,ако откриеш от какво са се втвърдили.Болезнен проблем при мен и то с години....

# 132
Без да съм 100 % сигурен, нещата се въртят около биотина, пантотеновата к-на и MSM, и евентуално маслото от пореч.

Ще помисля още.

# 133
  • В сънния Люлин, прибулен...
Масло от пореч и аз пия - от месеци, а също и един витамин комплекс на NOW с много от В-тата (Vit Min 100). Моите нокти са извънредно меки и не съм забелязала промяна.

# 134
Аз пък не пия нищо за нокти и са ми много твърди  newsm78  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт