ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 537
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • На брега на реката
По колко гласа ще си поръчате ?  Mr. Green

# 136
  • София
По 10 ако може! Hug Praynig

# 137
  • На брега на реката
По 10 ако може! Hug Praynig

Прието!  Почвам я!

# 138
Кloi,благодаря за постнатите полуфиналисти,че пропуснах "печелившите".От моите 5 предпочитани само Латвия не мина,но след живото изпълнение,както се казва има справедливост  Laughing

# 139
  • София
Аз пък буквално заспах към третата песен.  Blush По този случай се събудих към 3, ког. полуфиналът беше свършил.  Laughing

# 140
Мисля си за руската песен, която отива на финала – слаби вокални качества на изпълнителя, да не говорим за включения елемент снимка” за да се раздвижи нещо !!!. Едва ли повечето от тези, които гласуваха за нея я харесват?  И не мислят ли те, че така дават възможност отново да се коментира с присмех тази песен – дори ми става жал за изпълнителя. Но конете с капаци „от нашето по-хубаво няма” демонстрират задружност.

# 141
Мисля си за руската песен, която отива на финала – слаби вокални качества на изпълнителя, да не говорим за включения елемент снимка” за да се раздвижи нещо !!!...
Вярно е, ужас си беше. На мен пък ми заприлича като на някой от актьорите на "Бай Брадър" играещ в поредният скеч.

Бих гласувала за Исландия, но нещо гласа и имаше проблем снощи. Изпълнението на гърците беше също добро, но не нещо изключително. 

# 142
  • София
   Исландия ли? Според мен точно на Исландия, беше като на записа, изпълнена перфектно.Но аз не съм специалист и може да греша.

# 143
  • MJF
   И аз да споделя.
  • някак много "постно" сцена, приказки.. малко на тъгътъг и претупано.Аз точно така обичам но понеже сравнявам с предишните няколко години. Аз гледах по BBC 3 и тв. водещите прекалиха с непрекъснато повтаряне на това, че Европа е в криза и уж майтапи с това- британски хумор.
  • в Германия се майтапят, че те са купили вота на Гърция и са сигурни финалисти  Mr. Green  
  • от предварително избраните 10 песни и от снощното представяне на живо почти всички бяха избрани и отиват на финал. Латвия, Словакия,Босна и Херцеговина и Естония не ми харесаха снощи а обратното стана с Молдова.
  • доволна съм че Исландия, Португалия, Белгия, Молдова, Русия бяха избраи за финал от общата б..а. Съжалявам че не пуснаха и  Малта.

Ще стискам палци на Миро за гласове утре. Дано има/имаме късмет. Избора на България стои добре на общия фон предложени песни.

# 144
Тази тема я изпуснах.. По-късно ще се включа с коментар за снощи, че сега нямам време да прочета 10 страници Simple Smile

# 145
  • София/Осло
Ужасно беше в залата..голяма, празна,кънтяща, един от големите монитори прекъсваше постоянно, не успяха достатъчно добре да надъхат хората преди концерта -изпълняваха кавъри на АВВА, народа не си седеше по местата, а щъкаше като на пазар  Laughing и едни клети охранители се опитваха да въдворят ред, ама кой ли ги слуша .
Това ,което ми хареса бяха сплотените фенове. Преди началото на песните на своите държави се скупчваха , приготвяха знамената и бегом към първите редици . Куфеят като обезумяли. Свършва песента и айде назад  Laughing
Малта беше представена от една фен група от баби над 70 години, които ум не ми побира как се не гътнаха..толкова енергия  вложиха , много им се изкефих.
Единствените три песни , които реално вдигнаха цялата зала на крака бяха Сърбия , Гърция и на Исландия вече всички бяха в екстаз  Joy
Жалко ,че в нашия полуфинал са по силните песни иначе тук Миро щеше да се класира.

# 146
Госпожичка Клавèл тази зала по принцип ли е с толкова място межди седалките или те се слагат допълнително? С мъжа ми се чудехме зала ли е или стадион.

# 147
  • MJF
Госпожичка Клавèл Laughing весело е било значи с тези движения на фенове. Мерси за твоите  включвания " на живо".
По телевизията като цяло доста на тъмно беше вечерта буквално  Simple Smile но от това, което споделихте тези които познавате залата се изясни картинката. Да приемем, че е криза и точка  Mr. Green

# 148
  bouquetСтискам палци на Миро утре.

# 149
  • Русе
   Кога изписахте 10 страници? Браво на вас! Ще има какво да си чета, докато приспивам бебето Simple Smile
   Първия полуфинал ми хареса повече, от колкото очаквах, дори Петр Налич Mr. Green Все пак, за крайното класиране бих сменила Русия, Беларус и Албания със Малта, Естония и Словакия. Албания и Македония най-малко ми харесаха, да не използвам по-груби думи.
   Гледайки изпълнителите си мислех, че това ще е годината на крилата - като почнем с Беларус, наш Миро, а и Малта беше с някакви пернати израстъци Mr. Green Все пак жалко за последната, много повече ми хареса от Португалия например.
   Приятно ме изненадаха Белгия и Исландия, до сега не им бях обърнала голямо внимание.
   Гърция и Сърбия не ме грабнаха особено, наслушала съм се на тези ритми, все пак за Европата ще са интересни сигурно.
   Моята песен за вечерта - Молдова.

Общи условия

Активация на акаунт