ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 590
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Не съм чела темата, направо пиша.

Моите фаворити са Белгия, Гърция и Исландия. И трите се класираха  Mr. Green С мъжа ми се шегуваме, че тази година трябва да победи държава, която ще може да си позволи да организира Евровизия догодина (Исландия и Гърция май не са най-подходящи за целта) и че е мнoго хубаво, че тази година конкурсът се провежда в достатъчно заможна държава  Laughing

# 121
  • Sofia
Е не, Русия на финал, а Македония не  Crossing Arms

Сърбите явно са гласували за Босна. Нямаше кой да гласува за Македония.

Както между впрочем подозирам, че ще стане и с нас?

Освен Турция да ни подкрепи мощно, не виждам друг кой.

50% от вота е от жури.

# 122
Айшето от Латвия отпадна... JoyШведите я слагаха в челните места в класациите си... hahaha

# 123
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сега видяхме нагледно, защо конкурсът е на това ниво. Tired

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 00:35 от вселена

# 124
Е не, Русия на финал, а Македония не  Crossing Arms
утешена съм поне, че Полша не премина

Молдовката е определено впечатляваща, със сигурност ще събере доста гласове

# 125
Жалко за изпълнителката от Малта - пренебрегнаха я за сметка на ........

# 126
  • Норвегия
Мдам, странни избори имаше, но да не забравяме, че конкурсът си е гео-политически, Русия с каквото и да се яви, винаги ще е на финал, дори в челната петица (бившите федерациите гласуват).

Като цяло тази  конкурсна вечер беше по норвежки скромна Simple Smile Почти не са пипнали сцената - това осветление си е в залата от самото й създаване. Единствено са изградили сепарета за участниците. Нямаше откриване (което на фона на миналогодишната Евровизия в Русия си е направо  Sick). А най-много съжалявам, че дълго време спрягаха за водещ Мортен Харкет (вокалът на "А-ха"), но не би.

Каквото беше - беше. Гледам към 27-ми и стискам палци на нашето момче.
Сладки сънища!  Hug

# 127
  • На брега на реката
Не съм чела темата, направо пиша.

Моите фаворити са Белгия, Гърция и Исландия. И трите се класираха  Mr. Green С мъжа ми се шегуваме, че тази година трябва да победи държава, която ще може да си позволи да организира Евровизия догодина (Исландия и Гърция май не са най-подходящи за целта) и че е мнго хубаво, че тази година конкурсът се провежда в достатъчно заможна държава  Laughing

Германия и Франция нали плащат на Гърция  Mr. Green

# 128
И френските класации.... hahahaСловакия и Кристина увиснаха и те...

# 129
Клои, то ако Германия и Франция ще поемат гръцките разходи по домакинството, направо те двете да организират вкъщи  Grinning Иначе полуфиналът не беше кой знае колко пищен, по норвежки скромен, но добре направен  Sunglasses Криза е все пак, дори и тук  Wink Имаше вече намеци към националната телевизия да не се изхвърля с разходите  Mr. Green

# 130
Клои, то ако Германия и Франция ще поемат гръцките разходи по домакинството, направо те двете да организират вкъщи  Grinning Иначе полуфиналът не беше кой знае колко пищен, по норвежки скромен, но добре направен  Sunglasses Криза е все пак, дори и тук  Wink Имаше вече намеци към националната телевизия да не се изхвърля с разходите  Mr. Green
Е да де,ама много бедно си беше.Дано поне на финала малко да е по..добре. Hug

# 131
  • На брега на реката
Финалистките от тази вечер :

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
МОЛДОВА
РУСИЯ
ГЪРЦИЯ
ПОРТУГАЛИЯ
БЕЛАРУС
СЪРБИЯ
БЕЛГИЯ
АЛБАНИЯ
ИСЛАНДИЯ

Нашите предпочитания в анкетата ни бяха предимно за МОЛДОВА, ГЪРЦИЯ И ИСЛАНДИЯ.
Ще спра гласуването, защото то вече няма смисъл . Wink

# 132
  • край голямата локва
Запис, че то докато успея да гласувам и полуфинала мина. Rolling Eyes

# 133
   Много жалко за Били Дзвер, имаше силата човека...ама още не са в Европа и не можа да прелети преко финало..... hahaha

Иначе браво на Албания-на сцена звучи много различно тази песен и съм приятно изненадана. Включвам я сред фаворитите за финала.
  Много сте се смяли на товарищ Налич, ама отиде на финал, това е...Добро си е момчето, не е изгубено и забравено... Joy

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 01:28 от С О Н Я

# 134
  • София
 Пускай за другия полуфинал. И ако може с повече  опции за гласуване.

Общи условия

Активация на акаунт