ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 514
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 Joy

# 181
  • София
Момичета, само да питам - гласува се по време на пеенето на песните и малко след края на предаването ли? В чужбина съм и познайте за кой ще гласувам! smile3508

Лурдес, дано си в държава, която участва в днешния полуфинал, защото само оттам може да се гласува за Миро:peace:

# 182
   Онази вечер беше много зле.За тази вечер съм решила, като излезе изпълнителя, аз да си пускам клипа от нета и да слушам със слушалките . Гледам сцената и слушам записа. Joy
Не го прави. Wink Така няма да разбереш кой пее добре на живо. Конкурсът е за песен, но и представянето на песента има значение. А клиповете винаги можеш да си слушаш. newsm10

# 183
Мерси Тулумба, ще проверя сега, че не знам кой участва довечера.  Blush

Охх, стискаме палци на Мирооо!!! Дано,дано,дано!! Praynig

# 184
Анимационно филмче против замърсяването на планетата, качено в youtube от фенове на Альоша.

http://www.youtube.com/watch?v=0SvUp06jeM8&feature=player_embedded#!

# 185
  • София/Осло
Аз се чудя на регламента на гласуването – каква е целта на даден полуфинал да гласуват само държавите, чиито представители участват в полуфинала? Трябваше да има равнопоставеност на всички държави. И тези пликове с резултатите......

Благодарение на този регламент от Германия днес няма да могат да гласуват за турската песен  Mr. Green
И е истина това...дали е добра песента или не, общо взето няма значение..Аз също харесвах много словаците, но уви!

Инди- Миро наистина има нужда от всяка положителна емоция и подкрепа за довечера.  Heart Eyes

Чета много противоречиви мнения за излъчването във вторник. В залата само на 2 изпълнения се усети фалш, незная защо така е изглеждало по телевизията  newsm78

Снощи мина генералната репетиция ,журитата са дали вече своите гласове, сега само зрителския вот чакаме довечера.
Да ви кажа, това училище ,което представяше Миро ,какво са направили миличките - 60 деца ще са в залата за да го подкрепят, спрели са си екскурзията на горните класове ,за да могат довечера всички да цъцкат смс-и от вкъщи  Laughing..Вчера пак ги нахъсахме там ,включително м/у двете репетиции дойде и Миро и целия училищен двор с деца и родители скандираше МИрооо, Мирооо и пееха ОООООООООО--което поне им се отдава  Laughing
Заредили сме тук телефоните, ще направим каквото можем и вярвам, че всеки ,който иска и може от Европа ще гласува за Миро  Hug

# 186
Латвийката фалшивееше. Според мен другите си пяха добре.
Късмет на Миро довечера! Ще стискаме палци да се представи добре! newsm10

# 187
  • Русе
   Сега тъкмо надникнах в esctoday.com, ето какво пише за нашата песен:
  " Miro brings some more wings to this year’s stage. His song starts off as a ballad, but turns into powerful Balkan disco quite soon. ...
The song ends perhaps a bit suddenly, maybe a more powerful ending would have helped it to stay in the minds of the voters more? "
   Ето на, докато ни дойде реда номера с крилата се изтърка! Язък! Много ми е странно това определение Балканско диско. Според мен песента си звучи съвсем международно така да се каже, какво балканско видяха в нея??? Това пък за финала на песента - какво мислите?

# 188
  • София
Мисля, че са прави - трябваше ни по-силен и запомнящ се финал.

# 189
  • Spain
моми4ета знаете ли кои европеиски  държави от петорката гласуват днес ?
дано мине на финала ,  мисля 4е има уникален глас -  ха ха навремето го сравнявах с Деив Гахан и се 4удих защо си губи времето в Каризма Simple Smile , но това е друга тема Simple Smile
 незнам за кометарите , но на мен тази година никак не ми харесват песните .. малко са ми фаворитите и дори ми се стува 4е  ще сме сред първите 5 Simple Smile
дано Simple Smile

# 190
  • Spain
сама си отговярям - в саита на телевизията пише 4е само ще можем да гледаме , но не и да гласуваме от ИСпания - май и тук наро4но са го направили заради голямата румънска агитка .  ина4е журито им е гласувало на първия полуфинал . много съжалявам , миналата година пак така ни прецакаха живущите тук  #Cussing out Rolling Eyes

# 191
  • Sofia
Аз мисля, че Германската песен ще спечени тази година.

# 192
Мисля, че са прави - трябваше ни по-силен и запомнящ се финал.

Мисля, че финалът ще бъде изненада  Wink
Някъде четох, че Миро щял да се съблече и да остане само по татуирани криле, осветени от приглушен лъч. Joy
Сещате се за снимката в гръб с татууто. Grinning

# 193
Не мога да разбера класирането на Беларус. Френските колеги  са в дълбок траур заради Словакия. Гласяха я за победител, а тя не се класира. Според мен имаше място на финала. За Русия съм със смесени чувства.
A аз ти казвам пак....Ни Кристина,ни музиката струваше.Текстът и хореографията да,но като цяло беше слаба работа...Отиде там,дето й беше мястото...обратно у дома.Както се случи и с финландките,които бях 100% сигурна,че няма да се класират.
За мен Белгия и Русия трябваше да не се класират,но какво да се прави... Hug
Очаквам много силна вечер и успех на Миро..
И всички други да пеят фалшиво... Joy

# 194
  • Бургас
На тази Германска песен какво и харесвате  newsm78 Има една две песнички, които си заслужават слушането..Но повечето ми приличат на песните от преди 10 години. Бам, бам, буки, буки...Или балади. Няма живот в тях.
Мъжкият вокал на Дания има страхотен глас, ама го е попилял в тая песен.  Confused Cry

Общи условия

Активация на акаунт