ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • София
  Ами като е ангел едното момче, да бяха го направили прозрачен, та поне да му личи! Прозрачен поне до преди да падне..

# 166
Не съм убедена в хубавата идея на клипа, особено в представянето на "някои"  сцени.

# 167
  • София
Инди , ето каkво обяснение за замисъла на клипа прочетох в друг форум. Определено някои имат богата фантзия. Simple Smile
"Ето каква е концепцията за видеото на английската версия: едното от двете момчета, което винаги остава леко встрани, не е обикновен воайор, а е ангелът хранител на момичето. Той трябва да я закриля и да я следва неотлъчно, но се влюбва в нея и е осъден да бъде fallen angel (заслушайте се в текста), паднал ангел без крила."
Тоест нещо от типа "Bad Girl" с Кристофър Уокън на Мадона?

# 168
  • София
Госпожичка Клавèл , горе главата. Количество не гарантира качество.

Емел , тук не отстрелваме, нещо бъркаш с други теми.  Peace иначе  #2gunfire са под ръка при нужда за потребители емоционално некултурни.  Laughing

Разбира се, че не отстрелваме. Просто иронизирам казаното от руснак/русофил в друг форум, което беше постнато в нашата тема. Не случайно съм използвала кавички, за да се види, че цитирам от текста по-горе.

# 169
Госпожичке, и на мен ми се струва малко странно да се излиза с това оправдание (вулкан), но пък явно наистина има хора, които са се отказали да идват с такава причина  newsm78 Връщали закупени билети, такива неща. Странно. Аз бих дошла да гледам и скандирам, но точно тази седмица не мога да мръдна от града, затова и нито билети съм търсила, нито планове за Евровизия съм правила  Sad
Явно се оформя скандал покрай логото на Теленор, което се показа за няколко секунди под пликовете, докато обявяваха финалистите. Доколкото разбрах това било против регламента и сега NRK (тукашната телевизия, която организира цялото мероприятие) може да бъде дадена под съд  newsm78 Реклами можело преди и след предаването, както и в паузите, но не по време на самото излъчване.

# 170
  • Sofia
Аз мисля, че Норвегия не се е постарала за конкурса изобщо, на баз аминалогодишната Евровизия тази година всичко е като че ли да отбием номера.

# 171
Поглед отстрани: организаторите на конкурса в Норвегия са се съобразили с бюджета си, докато руснаците по принцип са винаги по пищните тържества – и миналата година, да покажат лукс, отделно, че някои хора там трудно преживяват.

# 172
  • Русе
  Имам въпрос - днес нова тема ли ще пускаме за втория полуфинал? Не съм наясно с правилата, но да не стане проблем, като тази е само 12 странички, а и предната за евровизията не бяхме изписали newsm78
   Очаквам с нетърпение вечерта - заради хубавите песни, които предстои да чуем и разбира се заради нашето момче!
   Успех, МИРО!!!

# 173
Не мога да разбера класирането на Беларус. Френските колеги  са в дълбок траур заради Словакия. Гласяха я за победител, а тя не се класира. Според мен имаше място на финала. За Русия съм със смесени чувства.

# 174
  • София
Словашката песен беше много различна, запомняща се - аз я запях още от първия път. Е, вярно е, че имам сантимент към тази страна, де.  Wink Мога да кажа, че от години не съм слушала толкова добре измислена словашка песен - и като, текст, и като музика, а да не говорим за хореографията - бяха се костюмирали като дръвчета, танцът включваше фолклорни елементи. Ноооо, момичето пееше фалшиво и мисля, че това няма как да не се е отчело от слушателите на фона на песни като португалската, исландската и др.

# 175
Момичета, само да питам - гласува се по време на пеенето на песните и малко след края на предаването ли? В чужбина съм и познайте за кой ще гласувам! smile3508

# 176
  • София
  Няма нужда от нова тема, ако тази не е стигнала 50 страници. Спокойно може и втория полуфинал да побере. Peace

# 177
Не мога да разбера класирането на Беларус. Френските колеги  са в дълбок траур заради Словакия. Гласяха я за победител, а тя не се класира. Според мен имаше място на финала. За Русия съм със смесени чувства.

Този полу-финал доказа отново, че конкурсът е гео-политика. Словакия бе сочена за фаворит, защото песента бе добра, но почти никой не съобрази, че просто няма кой от останалите страни-участнички да гласува за нея. За сметка на това скучните песни на Русия и Беларус минаха.
Същото се очаква да се получи и на тазвечершния полу-финал. Със сигурност ще има поне един от т.нар "фаворити", който няма да се класира.  

Миро може и да мине между капките. Въпреки, че не виждам какво лоби имаме в Европа, изключая Турция, която може да ни удари едно рамо.

# 178
  • Дива Индия
Лурдес, за Азербайджан ли ще гласуваш? Joy... Шегувам се  Twisted Evil.
Макар, че моята приятелка ще гласува за Азербайджан, ама защото не може за Мирко. Ох...така искам да се класирамеееее...
Миро сигурно днес не е на себе си от напрежение от отговорността. Ако е възможно да получи от всяка една от нас по едно електронче заряд - ще вземе наистина да разпери криле довечера на сцената. Hug

# 179
  • София
   Онази вечер беше много зле.За тази вечер съм решила, като излезе изпълнителя, аз да си пускам клипа от нета и да слушам със слушалките . Гледам сцената и слушам записа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт