ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 523
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Дива Индия
...их... натъжавам се, че и други са видели преекспонирането на крилата Sad.
Нищо, карай! Нашите ще са най-хубави!

# 196
За българите от чужбина, които искат да подкрепят България на Евровизия 2010

Това е списък с европейските страни, от които българите в чужбина могат да подкрепят България на Евровизия 2010. В списъка ще видите и телевизионните канали, по които ще се излъчи шоуто на 27 май (днес) в 21 часа (централно европейско време) или 22 (българско време).

Страната - телевизията, която ще излъчва шоуто

○ Швейцария - SF DRS
○ Израел - IBA
○ Армения - AMPTV
○ Литва - LRT
○ Швеция - SVT
○ Украйна - NTU
○ Дания - DR
○ Азербайджан - İTV
○ Холандия - TROS
○ Хърватска - HRT
○ Грузия - GPB
○ Турция - TRT
○ Ирландия - RTÉ
○ Словения - RTV SLO
○ Кипър - CyBC
○ Румъния - TVR
○ Франция - France 3
○ Великобритания - BBC 3

# 197
Това е много несправедливо!Сега и да искаме няма да можем да гласуваме за Миро.. #Cussing out

# 198
  • MJF
Greene, много полезен пост.

И аз ще стискам палци, ще пращам позитивна енергия, електрони, протони, ангели с /без криле ... изобщо каквото трябва за успех на Миро. Innocent  Hands Thumbsup Hands Thumbsup Flowers Four Leaf Clover People Angel

Значи не случайно забелязах , че реклами по bbc 3 нямаше. Аз не се оплаквам от компанията правеща таз годишния конкурс. Вярно миналата година беше мнооого пищно  Mr. Green а програмата в паузата беше по-силна от самия конкурс 2009, спомням си я добре. Но предпочитам така без много излишества и  blahblah. Пеят, гласуваме и готово  Laughing

# 199
За българите от чужбина, които искат да подкрепят България на Евровизия 2010

Това е списък с европейските страни, от които българите в чужбина могат да подкрепят България на Евровизия 2010. В списъка ще видите и телевизионните канали, по които ще се излъчи шоуто на 27 май (днес) в 21 часа (централно европейско време) или 22 (българско време).

Страната - телевизията, която ще излъчва шоуто

○ Швейцария - SF DRS
○ Израел - IBA
○ Армения - AMPTV
○ Литва - LRT
○ Швеция - SVT
○ Украйна - NTU
○ Дания - DR
○ Азербайджан - İTV
○ Холандия - TROS
○ Хърватска - HRT
○ Грузия - GPB
○ Турция - TRT
○ Ирландия - RTÉ
○ Словения - RTV SLO
○ Кипър - CyBC
○ Румъния - TVR
○ Франция - France 3
○ Великобритания - BBC 3

Норвегия и Великобритания днес могат да гласуват.Германия, Испания и Франция гласуваха на първия полуфинал.

# 200
Прибавям и финландската YLE2 от 22.00 ч.,a също FST. Naughty
За съжаление не можем да гласуваме. #Cussing out

# 201
Мислех, че го знаете - всяка страна гласува в своя си полуфинал. Финландия мина вече. :lol Френското жури вече е обявено - известни имена от музикалната индустрия - композитори, продуценти,  преподаватели, редактори на музикални издания. Има и 19 годишна певица- Florence Coste. Grinning Първия полуфинал е бил гледан от 395 000 зрители във Франция. Продължавам да си задавам въпроса някой обяви ли  миналата година нашето жури? Нямам такъв спомен. newsm78

# 202
  • MJF
Bee, освен да прелетиш да най-близкия ти съсед  Laughing Wink кофти защото помня, че при теб сте събрани солидна агитка Hug

Госпожичка Клавèл, тези норвежки сладури-фенове направо заслужават подаръци, през един да гласуват пак големи благодарности за тях.

Kloi, сигурно модераторите ще се съгласят да редактират началото на темата и вместо анкетата да се сложи инфото от постта на Greene и допълнено от Bee. вкл. часовете.

Morphea , знае се но за случаен "минувач" през темата ще е полезно. Все има недоразбрали  Simple Smile.
Аз например сега научих, че журито дава гласа си на генерална репетиция.
За нашето жури помня, че го казаха постфактум по медии но подробности за състав не помня. А за сегашното нищо не знам.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 16:14 от 6o6ul4o

# 203
момичета, разпространете във фейсбук на всичките си приятели схемата с гласуващите днес страни и всеки да е уведомен и да гласува

# 204
Интересен факт - разликата между десетата и единадесетата песен/държава/ при гласуването в първия полуфинал е само 3 точки. За кои държави става дума, ще се разбере в неделя.

# 205
Успех на Миро довечера!!! Praynig Praynig Praynig
Аз също във фейсбук писах и днес, да напомня и агитирам...по-късно пак...през няколко часа ще пиша -  да не забравят чужбинските! Simple Smile

# 206
Сега установявам, че ОГАЕ - България е дало 12те си точки не на Азербайджан, както съм го постнала в старата тема, а на Словакия. Shocked Shocked Струва ми се, че четох тази информация на няколко места, много странно как съм се объркала. Е, значи и те са в траур като французите. Laughing

# 207
  • София/Осло
Миии... турците не са ни дали точки на генералната  Cry
Май ,май ни трябва помощ с извънземни възможности...

# 208
Желая  на Миро да се класира - ще е много трудно ,но надявам се да успее. newsm10

# 209
  • Русе
     Малко бекстейдж кадри, за загрявка Simple Smile
    Impressions Of The Second Dress Rehearsal
   http://www.youtube.com/watch?v=GquTRQTO5SM&feature=player_embedded#!

Общи условия

Активация на акаунт