ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 562
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Ще го съсипем, защото умеем само лошото да гледаме в хората.Това ни беше най -  доброто участие след Вода ,но сега всички ще видят само лошите неща.Едни ще кажат "Защо не си я пя цялата на бг" ,други пък "Трябваше на английски цялата".Едни ще почнат да казват ,че хореографията му беше слаба.Българите разбира от всичко и винаги даваме акъл. Ще се пръкнат хиляди хора ,които да му намерят милион недостатъци. Той направи всичко ,което можа. Подозирам обаче ,че той повече никога няма да се хване на това хоро и по - добри песни да има ,защото вече ще е разочарован. Cry

# 631
Песента на Дания е крадена от АББА.

# 632
   Хайде да залагаме-кой ще спечели тази година ? Турция ? Или кой ?

Моята прогноза , а и желание :

1. Турция.
2. Испания.
3. Албания.

До тук, натам не знам.    Wink

# 633
Ето линк за изпълнението на Миро тази вечер:

http://vbox7.com/play:08a29bc5

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 01:20 от bugsy

# 634
  • в сърцето на един мъж...
Соня, аз мога само за финалистите да залагам Mr. Green Борят се в мен двама:
1. Турция/Азърбейджан
2. Исландия
3. Франция

# 635
Ще го съсипем, защото умеем само лошото да гледаме в хората.Това ни беше най -  доброто участие след Вода ,но сега всички ще видят само лошите неща.Едни ще кажат "Защо не си я пя цялата на бг" ,други пък "Трябваше на английски цялата".Едни ще почнат да казват ,че хореографията му беше слаба.Българите разбира от всичко и винаги даваме акъл. Ще се пръкнат хиляди хора ,които да му намерят милион недостатъци. Той направи всичко ,което можа. Подозирам обаче ,че той повече никога няма да се хване на това хоро и по - добри песни да има ,защото вече ще е разочарован. Cry

точно  Crossing Arms

# 636
Миро, не можеш да кажеш в ефир... "Някой може ли да ми запее миналогодишната песен победите - не може... "
След като не уважаваш успехите на другите не си голям...

Сори, че взех  отношение в темата... мойте очаквания за класирането се оправдаха, отговорих си на няколко въпроса, но още няколко си зададох... и така...

Пожелавам на Миро успех в кариерата...

Хубава вечер на всички в темата...

Е, много грозно го е казал. Все едно някой ще може да запее неговата песен дори утре  Laughing Конкретно пък "момчето с цигулката" спечели категорично с огромен брой точки и категорична преднина пред всички останали. Нещо, за което Миро може само да мечтае. Александър Рибак направи много хубава песен, която се помни от мнозина и може да се запее дори от децата тук Grinning Миналата година на 17 май (националния празник), оркестрите в манифестациите свиреха и неговата песен, хората си я припяваха, все още се върти по радиа и е все така популярна.
Да видим на Миро ангелската песен дали ще я помни някой догодина.

# 637
Соня, аз мога само за финалистите да залагам Mr. Green Борят се в мен двама:
1. Турция/Азърбейджан
2. Исландия
3. Франция

Значи Турция си е фаворит.  Peace
  Исландия е със силно парче, да. Нищо чудно и тя да поведе. Аз Азербайджан не я харесах нещо, не знам защо. Гледах певицата, дрехите, значи не ме е грабнала песента. Laughing

# 638
# 639
Но пак казвам - за мен са фаворити Турция/Азърбейджан, защото имат силно лоби, музиката е танцувална, ще се хареса, т.е. пак ще има силно геополитическо гласуване. При Франция е летен хит. Исландия ми е слабост, хареса ми дамата какъв глас има, виж клипа е друга бира - беше ужасен Embarassed

# 640

Този е официалния фейсбук с информация всеки ден почти...а и 900 души в единия, срещу 9000 в другия Wink

# 641

Е, много грозно го е казал. Все едно някой ще може да запее неговата песен дори утре  Laughing Конкретно пък "момчето с цигулката" спечели категорично с огромен брой точки и категорична преднина пред всички останали. Нещо, за което Миро може само да мечтае. Александър Рибак направи много хубава песен, която се помни от мнозина и може да се запее дори от децата тук Grinning Миналата година на 17 май (националния празник), оркестрите в манифестациите свиреха и неговата песен, хората си я припяваха, все още се върти по радиа и е все така популярна.
Да видим на Миро ангелската песен дали ще я помни някой догодина.

Точно така е. Аз в една от темите бях пускала статистики относно гласуването миналата година. За Рибак 16 държави бяха дали по 12 точки, други десет-по десет и так нататък. Нито една държава не е дала по-малко от девет точки, само България най-малко от всички-2 точки...Туй то. Няма друг изпълнител в целия досегашен конкурс, който да е спечелил с такава огромна преднина пред останалите и за когото толкова много държави  са си дали максималния вот.
 Нека не казваме на бялото- черно, нали търсим обективност все пак.  Peace

# 642
  • На брега на реката

Този е официалния фейсбук с информация всеки ден почти...а и 900 души в единия, срещу 9000 в другия Wink

аз исках да поправя само твоя линк  Heart Eyes , ама те се оказаха доста сайтове  Laughing ето този е твоя  Wink- http://www.facebook.com/pages/Miro-Eurovision/224139863044?v=wall&ref=search

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 01:28 от kloi

# 643
А, моля, аз съм обективна - не помня песента, не мога да отделя единия от другия руснаци, единствено по фигуриста мога да го направя Embarassed Та за мен тази песен просто не е била нищо запомнящо се. А за слушането нон стоп и промотирането - ми немската песен върви нон стоп по радиото, ама не мога да я захаресвам и това е то  Crossing Arms

# 644
От финалистите гласът ми снове между Исландия и Гърция. Белгийската също може би.
Турската песен ми докара главоболие, а Азербайджанската ... прекалено комерсиално ми звучи.
Шведската беше сочена за фаворит тук, но не мина ... Още ме е яд значи, беше много интересна песен и ми хареса.
Соня, наистина беше така. Не трябва да се омаловажава чуждото постижение, само защото е по-добро от нашето. Колкото и да му е прилична песента на Миро, не е нищо особено (нито един от небългарите виртуално и реално покрай мен не я нарече дори хубава), няма нужда да влошава впечатлението с подобни "откровения".
Немската песен е веселяшка, ама и тя не е по мой вкус. На Рибак и танцьорите му бяха оригинални, абе всичко си беше наред  Grinning Явно хората имат склонност да помнят песните, които или много са им харесали, или съвсем в другата крайност - са им опънали нервите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт