ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 542
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
# 646
   И мен ме е яд за Швеция и за Хърватска. Това са двете песни, които оцених високо в моето си класиране и съм доста разочарована, че не минаха.

Хайде, лека нощ, дами и господа ! Ще си говорим след един ден пак на финала, подгответе си залаганията... Hug

# 647
Сигурно не е времето сега да се хваля ама ме имаше във визитката.Една от подскачащите момичета с плакатче.Това плакатче ми седи над леглото ,защото обичам Миро и за мен той е най - достойния за този конкурс.А това което е казал за момчето от миналата година верно не беше много мило ама той все пак е екзалтиран много сега.Пожелавам му бързо да си стъпи на краката и го чакам с нов албум.

# 648
# 649
Да де, и аз същия съм го дала, ама при мен така е излязло, че трябва да се копира целия...  Peace

Айде аз лягам, мина ми ядосаното малко...голяма работа, че не се е класирал, нали таланта и гласа си го има! Hug

# 650
А, моля, аз съм обективна - не помня песента, не мога да отделя единия от другия руснаци, единствено по фигуриста мога да го направя Embarassed Та за мен тази песен просто не е била нищо запомнящо се. А за слушането нон стоп и промотирането - ми немската песен върви нон стоп по радиото, ама не мога да я захаресвам и това е то  Crossing Arms

Ето линк за песента - поздрав за  всички.
http://www.youtube.com/watch?v=mYl5rxsqfZE

# 651
  • в сърцето на един мъж...
А, моля, аз съм обективна - не помня песента, не мога да отделя единия от другия руснаци, единствено по фигуриста мога да го направя Embarassed Та за мен тази песен просто не е била нищо запомнящо се. А за слушането нон стоп и промотирането - ми немската песен върви нон стоп по радиото, ама не мога да я захаресвам и това е то  Crossing Arms

Ето линк за песента - поздрав за  всички.
http://www.youtube.com/watch?v=mYl5rxsqfZE

Мерси, потърсих я, видях я, ми не съм я запомнила Embarassed сори, и продължава да не ми харесва Embarassed

# 652
Ще го съсипем, защото умеем само лошото да гледаме в хората...сега всички ще видят само лошите неща.Едни ще кажат "Защо не си я пя цялата на бг" ,други пък "Трябваше на английски цялата".Едни ще почнат да казват ,че хореографията му беше слаба.Българите разбира от всичко и винаги даваме акъл. Ще се пръкнат хиляди хора ,които да му намерят милион недостатъци. . Cry

Стига нихилизъм. Никой не е очаквал да спечелим, най-много класиране на финал. Е, не сме единствените, които не стигнаха до финала. И какво от това - представихме се добре и това  е.

# 653
  • MJF
Isis , мерси. Fairytale newsm68

Проверих си предарителната класация за II полуфинал и сега имам 50% засичане с днешния резултат. По-зле  Mr. Green от I.

Ще видя в събота какъв пророк съм.

# 654
Според предварителната ми класация (#254 Събота, 08 Май 2010, 14:44 - Re: ЕВРОВИЗИЯ 2010 - 2 тема, 17 стр.)
за II полуфинал се оказа 80% съвпадение с днешния резултат (може и 90% да се зачете, тъй като бях определила Армения и Азербайджан на еднаква позиция, а те и 2-те се класираха);
За I полуфинал – 60% съвпадение с резултата на 25 май.
Но живото представяне на песните (бях изненадана от доста песни)е различно от прослушаните записи и ако търсим по-голяма обективност може би трябва да се преценява моментното представяне на песните. То остана само финала в събота.
От друга страна качеството (като звук) на записите е по-добро.

# 655
Тук голяма навалица станало снощи. Grinning Много набързо да се включа и с моите впечатления.
Умрях от кеф като разбрах, че Украйна се класира. Даже пуснах и СМС. Хич даже не ме интересува, че е била класирана от братските съветски републики. Не е вярно, че израелската песен е слаба - тя е прекрасна балада, има симфонична музика в нея и запалените фенове на конкурса са я сложили на второ място в класирането си. Все пак има статистики. Малко не му достигна гласа на Харел във височините, но това не намалява стойността и. Между другото и Niam Kavanag пя под очакванията ми. /:Р/Но нейното класиране беше от ясно по-ясно - тя вече е била победител в Евровизия, името и е известно и създава съответната нагласа.
Жалко за Миро, изпълнението му беше добро, хореографията беше раздвижена, имах някакви надежди. Нека да го поздравим! Все пак това е конкурс, в който играят много фактори и  късмет също.

# 656
  • Русе
   Аз едва сега стигам до компютъра... Хем ми е тъжно за Миро, хем се гордея с него! Според мен се представи чудесно, няма какво повече да искаме от него.
   Ужасно съм разочарована от Дания, нещо шашнати ми се видяха и звука им като че ли не беше добре...
   На сцената се вихриха страхотни хубавици, арменката на Анджелина Джоли ми приличаше на моменти... Страшна конкуренция отвсякъде, жалко, че се паднахме в този полуфинал. По едно време се сетих, че имаше идея да пращаме на Евровизия Лили Иванова и Васил Найденов... И като си ги представих до тези млади и хубави хора... Миро ни представи по най-добрия възможен начин!
   Румънската песен така и не можа да ме грабне, а тази тяхна гърла много мяткаше крайниците, добре, че по-отдалечко ги даваха  Simple Smile
   Швейцария и Словения бяха голям майтап, особено последните бяха някакво музикално недоразумение Crazy

# 657

На сцената се вихриха страхотни хубавици, арменката на Анджелина Джоли ми приличаше на моменти...

Да, и на мен. Много красива беше, много. Това няма как да не се оценява от публиката, хората не са слепи. Сигурна съм, че и заради красотата и са гласували, а на всичкото отгоре и песента и беше доста добра, и изпълнението-също.

# 658
Аз от снощи обаче си припявам Ша-ла-ла-то на Холандците ooooh! Joy

Понеже коментирате арменската песен, да ви кажа, че успя и заради текста. Арменския народ е малко чергарски, т.е. всички арменци по целия свят са плакали на тази песен. Разпръснати са навсякъде, и само любовта към предците ни обединява.
И кайсиевата ядка явно също успя Grinning

# 659
   Ето арменката, красавица :

http://www.youtube.com/watch?v=ErDkipQUsCQ

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 08:55 от С О Н Я

Общи условия

Активация на акаунт