ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 523
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз пък си гласувах за Манга.  Peace Просто толкова ми харесаха, че не можах да не пусна СМС. И в случая си гласувах абсолютно "музикално", не по гео-политически или др. причини. Като Миро не се класира, финала най-много да го гледам заради тях...

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 09:49 от Спящата

# 661
  Албания, първия полуфинал. Стискам палци на финала, много добро изпълнение :

http://www.youtube.com/watch?v=sGMTZS56Ikw

# 662
  • Русе
   А, това дето песента на Дания е крадена от АББА не знам защо се лансира, един вид датчаните са го направили сами. Всъщност песента е писана от шведски екип, хората са си платили и това са получили.

# 663
   А на това изпълнение просто не знам какво не му достигна, за да се класира за финала. Това е най-голямата несправедливост на конкурса-отпадането на Феминем. Бяха спрягани за фаворити през цялото време...Може би облеклото им изигра лоша шега. Трябваше да заложат на друг стил , и  аз не знам вече :

EUROVISION 2010 (SEMI-FINAL 2) CROATIA - FEMINNEM  

Много, много жалко за тази песен. Аз мислех, че Феминем ще повторят и даже ще надминат успеха си на Евровизия от 2005 година, но не би. Тогава се класираха пети на финала, ето с тази песен :

Femminem - Call me - Bosnia Herzegovina - Eurovision 2005

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 09:37 от С О Н Я

# 664
  • Бургас
Много хубави песни не достигнаха финала. Имаше един /втори пя мисля/, който се класира, а не вдявам защо. Сума балади се изпяха, които буквално ме приспаха. Докато дочакам Миро и Турция имах чувството, че Джери трябва да ми бутне по една клечка за зъби, за да ми стоят отворени очите. Изпаднах в състояние, в което много исках да съм будна, но очите ми се затваряха сами. И сега на финала ще е същото. Ако пак е от 10 нямам шанс да го догледам. Имаше 2-3 песни, които ме радваха, но уви само една ще е на финал.Все ми се искаше да не слушам песни от преди 10-20 години и балади, но уви. Исках да чуя нещо хубаво, което ще ме накара да настръхна, но на финала няма да се случи. За мен от тук нататък финалист е Турция.

# 665
  Така е. И в други конкурси много добри песни са оставали недооценени. Примери много.
  И за Anna Bergendahl много съжалявам, прекрасна песен и много талантлива изпълнителка.

Anna Bergendahl - This Is My Life (Sweden) 

# 666
  • Дива Индия
Голяма прегръдка и благодарност на Миро!
Беше много, много хубаво.
Жалко, че не продължи. Пет минути стоях и гледах в празното като отвориха последния плик и се видя, че не се класира.
Много глупаво показваха певците, преди обявяването на поредния класирал се: една група, втора група, трета група, общ план и връщане на трета група, която се класира. Всеки можеше и сам да се досети кой ще е поредния - третия, когото са показали. Четири пъти показваха румънците, преди да ги обявят за класирали се. А Миро го показаха веднъж и то втори. Веднъж!!! #2gunfire Капка уважение не проявиха :2gunfire:...Пя страхотно, направи красиво шоу. Аз вдигнах съседите на крак по нощите - така усилих звука на телевизора, викахме и пяхме с детето (а то, милото иначе не пее).
Какво пък и харесвате на румънската песен. Момата ще направи "чуден" дует с Краси Аврамов! Хилеше се като...

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 10:13 от Инди

# 667
  А на това изпълнение просто не знам какво не му достигна, за да се класира за финала. Това е най-голямата несправедливост на конкурса-отпадането на Феминем. Бяха спрягани за фаворити през цялото време...Може би облеклото им изигра лоша шега. Трябваше да заложат на друг стил , и  аз не знам вече :

EUROVISION 2010 (SEMI-FINAL 2) CROATIA - FEMINNEM  

Много, много жалко за тази песен. Аз мислех, че Феминем ще повторят и даже ще надминат успеха си на Евровизия от 2005 година, но не би. Тогава се класираха пети на финала, ето с тази песен :

Femminem - Call me - Bosnia Herzegovina - Eurovision 2005
Първата от Феминен обърка песента. Може би за това не се класираха. Едно избързване може и да е било фатално за тях.

Така е. И в други конкурси много добри песни са оставали недооценени. Примери много.
  И за Anna Bergendahl много съжалявам, прекрасна песен и много талантлива изпълнителка.

Anna Bergendahl - This Is My Life (Sweden) 

Според мен не се представи добре. Гласът и много трепереше и изпълнението и беше нестабилно.

# 668
  • На земята, която е всъщност звезда.
Забелязахте ли, че отсъстваха (наред със старите отказали се) Чехия, Унгария и Черна гора. newsm78

# 669
Цитат на: Isis
Но живото представяне на песните (бях изненадана от доста песни)е различно от прослушаните записи и ако търсим по-голяма обективност може би трябва да се преценява моментното представяне на песните.. .

Хареса ми моментното представяне на Украина, докато на записите не ми направи никакво впечтление.

Допаднаха ми записите на Дания, Турция и България, но малко неприятно ме изненадаха снощи.
Все пак Миро заслужаваше да е на финал.  

# 670
Забелязахте ли, че отсъстваха (наред със старите отказали се) Чехия, Унгария и Черна гора. newsm78

Да, особено Унгария. Винаги доста силно се представят иначе.

# 671
Унгарците преди 2 или 3 години участваха с една страхотна балада... много ми хареса...

# 672

Какво пък и харесвате на румънската песен. Момата ще направи "чуден" дует с Краси Аврамов! Хилеше се като...
Аз гласувах за нея. Хареса ми от преди това, че е танцувална, лесно запеваема, постарали са се да и направят добър клип. Изпълнението и снощи затвърди впечатленията ми. Вярно изпята, добро сценично поведение, добра цялостна визия.

За Унгария бях питала напред в темата и понеже никой не ми отговори, намерих инфо, че нямали пари за организирането на конкурса.

# 673
Намерих я песничката на унгарците, от 2007-ма е... пипната отвсякъде и изпята страхотно...

http://www.youtube.com/watch?v=GAhouvVeqcg

# 674
Унгарците преди 2 или 3 години участваха с една страхотна балада... много ми хареса...

Тази ли ? Явно доста хора са я харесали, щом е била финалист.  Peace

Eurovision SC Final 2007 - Hungary - Magdi Ruzsa

Писали сме едновременно. Много е хубава песента.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт