ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 598
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И мен ме е яд на тъпия избор, но какво да се прави... Това не е конкурс за хубава песен, а за големи лобита. Tired

# 526
Жалко, но няма какво да се отчайваме. Класираха Израел, Ирландия и други, които не бяха на ниво. Да видим след малко сателитната връзка с екипа в Осло.

# 527
  • Sofia
Предлагам да спрем да участваме в този конкурс.
Всяка година едно и също - песните минават по съседски или други незнайни критерии.
Някой може ли да ми обясни какъв е всъщност смисълът? newsm78

# 528
  Разочарована съм от гласуването. Хърватска отпадна, Швеция също, България също. А кой отиде- Румъния, Армения, Азербайджан....Не съм доволна пък...

И  Ирландия, какво и харесаха толкова на тази песен... Sick

# 529
Много съм разочарована. За почти всички гласовете са за държава, не за песен Tired

Малко не съм съгласен... аз пуснах предварително класация като се опитах да се абстрахирам ... има хубави песни... но да... и много гласуват по географски характер... но от тези 10 песни 8 са направени на ниво... затова и ги забелязах...

# 530
  • София
Жалко.
Често, наистина вече не знам на какъв принцип се е гласувало. Или може би аз не разбирам от музика. newsm78

Едва ли някога ще имаме такъв шанс, както с "Вода".

# 531
Израел, Армения и Азербайджан изобщо нямат място в този конкурс, това е ЕВРОвизия в крайна сметка.
Ама ето, политиката разваля хубавия замисъл. Нищо чудно, че Евровизия губи популярност ... с такъв подбор на финалистите, просто ... Може би догодина изобщо няма да го гледам, само си губих времето да слушам всички песни, които не впечатлиха с нищо.
Яд ме е и за Миро, и за Швеция най-вече ... Но какво да се прави.

# 532
  • На брега на реката
Анкетата е отворена, между другото...

# 533
Разочарована съм Sad. А Ирландия И Израел е просто някакво недоразумение Rolling Eyes

# 534
Хора ... моля ви... хайде да започнем да забелязваме недостатъците си... само тогава ще можем някой ден да минем малко по-напред... какво им беше на Стунджи и Елица... ами бяха пипнали парчето отвсякъде и хората го забелязаха тогава...

# 535
  • София
Израел, Армения и Азербайджан изобщо нямат място в този конкурс, това е ЕВРОвизия в крайна сметка.
Ама ето, политиката разваля хубавия замисъл. Нищо чудно, че Евровизия губи популярност ... с такъв подбор на финалистите, просто ... Може би догодина изобщо няма да го гледам, само си губих времето да слушам всички песни, които не впечатлиха с нищо.
Яд ме е и за Миро, и за Швеция най-вече ... Но какво да се прави.
Е нали и аз това казах,  + Турция заради 1ния км м земя в Европа, , която си е наша принципно ли  участва на Евровизия ,

# 536
Миро заслужава, когато се връща в България да отидем да го посрещнем и да му покажем подкрепата си !!! Crossing Arms

И аз това щях да напиша! За мен той си е един вид победител, представи ни много достойно даже!
Но няма да се учудя сега да започне едно плюене...... Crossing Arms

# 537
  • Sofia
Малко не съм съгласен... аз пуснах предварително класация като се опитах да се абстрахирам ... има хубави песни... но да... и много гласуват по географски характер... но от тези 10 песни 8 са направени на ниво... затова и ги забелязах...

Извинявай, ама ти сериозно ли?
Песните били на ниво, хах ooooh!
Я пак че нещо не разбрах - според теб тея 10 песни отидоха на финал, понеже са "на ниво"? newsm78 #Crazy

# 538
  • в сърцето на един мъж...
Мда, за пореден път се убеждавам, че няма нужда да се пее, просто се дефилира с националния флаг и се разместват челните десятки Confused

# 539
  • София
   Най-доброто за догодина е да не участваме!

Общи условия

Активация на акаунт