ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - I- ви полуфинал

• 19 533
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • На брега на реката
Австрия също не участва. Преди три- четири години обясниха, чесе отказват, защото няма нужда да се пее, било достатъчно участниците да дефилират с флагове.

Много правилно! Има нещо сбъркано в този конкурс....

# 586
Андреа с уж неволно показващи се изцяло гърди, и с песен композирана от румънеца, който пише песните й, и сме ги убили. Mr. Green

# 587
Цитат на: Isis
... победител "едно момче с цигулка" и не помнел песента. Аз мисля, че много от нас я помнят.
Peace
Хубава песен си беше!
Странно защо днес сутринта в "Денят започва" дадоха как Миро и това момче си говорят нещо. Simple Smile
http://bnt.bg/bg/news/view/29594/tazi_vecher_miro_predstavja_byl … ija_na_evrovizija

# 588
Момичета, да не бъдем излишно емоционални. От самото начало знаехме, че нямаме шанс. Не и с тази песен.
Но. Голямо БРАВО на Миро за изпълнението. Изпя си песента като пич.
За танца, опита за представяне на кабоера, и "ангелите" няма да коментирам Mr. Green

Моят личен фаворит тази година са Румъния. Приятна песен на ниво Евровизия, представена блестящо.

И за съжаление, за пореден път показахме, че трудно се обединяваме при нужда. Ей ги арменците- пращали са като ненормални. Всеки път стигат до финал, и до предни позиции. Не защото са супер гениални творци или изпълнители, а защото се подкрепят.
Много малко,според мен, са били нашите емигранти, гласували за Миро.
И все пак, за разлика от миналата година, не се срамувах с представянето ни. Peace

П.С. Миналогодишната победа беше изключително попадение. В Русия да отиде момче, което е с руски корени. Песента беше приятна, запомняща се, но момчето свиреше страхотно и имаше невероятно настроение у него.
Хъс за победа му викат. Laughing

# 589
Андреа с уж неволно показващи се изцяло гърди, и с песен композирана от румънеца, който пише песните й, и сме ги убили. Mr. Green
Именно  Peace
То се е видяло,че от поп музиката ни никой не се впечатлява.
Крайно време е да се обърнем към Пайнер за съдействие  Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 00:47 от Карамел`

# 590
  • somewhere over the rainbow
Не, че нещо, ама Пайнерите правят гоямо шоу - танци, ефекти, туй-онуй. Може да пробваме с някоя фолк-дива за последно, преди да се откажем.

# 591
Аз за Дания се чудя, не ви ли напомня на Army of Lovers Simple Smile

# 592
яд ме е, че БГ и Швеция не се класираха за финала, Миро добре се представи
Анна беше притеснена, но песента е страхотна, странно всички други песни, писани от шведи за този конкурс се класираха, а нейната не успя  Confused

# 593
Geia, бих ти отговорил на питанията, но ще трябва да бъда подробен с още много неща, а нямам това желание...

Както казах, пожелавам успех на Миро и съм сигурен, че ще си го има в Бг...

# 594
Предлагам следващата година Андрея да се хвърли на сцената на Евровизия по цици.
Като не правим впечатлевие с песни, поне от друго да го докараме  Mr. Green

Тогава ще влезем в световните новини и всички американски продуцентски фирми ще чуят за първи път за "Евровизия" Joy, а ние ще принудим журито да гласува за нас чрез улични протести и ще спечелим. newsm44

# 595

И все пак, за разлика от миналата година, не се срамувах с представянето ни. Peace

И аз, Смарти. Peace

Но има нещо друго. Миро и песента му може би няма да се помнят дълго , но миналогодишният резил с Краси Аврамов не само че се помни, и не само в България, всички го помнят... Mr. Green

# 596
  • София
 Който и да пратим, колкото и добре да пее и колкото и хубава да е песента, няма ли кой да гласува за нас ,никога няма да минем напред!

Ето песента за следващата година!  JoyС нея няма начин да не спечелим!

http://vbox7.com/play:3db83b01

# 597
Дойде ми идея за догодина Joy
Трябва да им пратим някоя поп фолк пева4ка и ще ги шашнем Mr. Green
newsm10 newsm10 Така ще ги образоваме музикално!

# 598
  • в сърцето на един мъж...
Смарти, не знам защо, но тази година има пак промени - не сме заедно с Гърция, а както винаги ни слагат в такива групи, в които да не може да се гласува. Ето, лобито ни в Германия и Испания иска да гласува, много сме, но просто няма как Confused Ето това е тъпото... Не че не искаме да се обединим, просто няма как да гласуваме, дори и обединени Confused
Нали Мъжете Не Плачат, що? Какъф е проблема да отговориш? Миро е гей, не е кадърен, спи с неподходящи хора??? Това ли е причината да отпадне или причината е, че за съжаление не сме от правилната страна на барикадата? Моля ти се, това не е конкурс за песен, а за политика Sick

# 599
  • На брега на реката
Който и да пратим, колкото и добре да пее и колкото и хубава да е песента, няма ли кой да гласува за нас ,никога няма да минем напред!

Ето песента за следващата година!  JoyС нея няма начин да не спечелим!

http://vbox7.com/play:3db83b01

Joy Joy hahaha rotfImbo  Неееее, милост!

newsm18 bg newsm19

Общи условия

Активация на акаунт