Празник на осиновителя, Виница- 19.VІ. 9.30

• 4 005
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
Всъщност, домът във Виница наистина като че ли се отличава най-много с подчертаната грижа и уважение към децата. Аз лично завиждам на осиновителите, чиито деца са били във Виница. Моето дете е прекарало първите си две години и половина другаде, за съжаление. Освен тежкото физическо състояние, в което беше детето (без основание, т.е. няма медицински основания за това), когато отидохме на първа среща директорката не знаеше за кое дете става въпрос. Детето няма нито една снимка, направена преди този ден, персоналът не знаеше може ли детето да яде от лъжичка, изговаря ли срички (за думи не можеше да става и дума), чува ли. Имаше само едно изключение - една от медицинските сестри, която очевидно просто беше добър човек.
Та ДМСГД във Виница организира този празник за всички осиновители - не само за тези, чиито деца са от този дом. И атмосферата е наистина празнична и с мисъл за децата. Хората се срещат и се поздравяват с "Честит празник!". Хубаво е да има и такива места, и такива хора. И е много жалко липсата на отношение към децата/хората в нужда да се оправдава с ниски заплати, с липса на мотивация и пр.
Но за това вече е ставало дума и то не веднъж.
Най-хубавото за всяка от нас обаче е това, че този празник е част от пътя, по който децата ни осъзнават истината за себе си. И това, че със сигурност те ще свързват тази истина и с този празник.

# 31
Може ли и на мен парола, моля!

# 32
Simple Smile
надявам се, да запазят тази хубава традиция още дълго време!
пък ние някоя от близките години ще се наканим на едно варненско море плюс Simple Smile

# 33
http://marayat.snimka.bg/children/adoption-meeting-2010.512016
Паролата е стара, стара като света и тя...  Wink

# 34
Стара, ама за непаметливи...  ooooh!

# 35

...особено от гледна точка на майките ще е вечна...

Голяма майсторка си, страхотно си уловила децата!

# 36
Светкавичка,Още една и другите мами които са снимали моля ви за паролки! newsm17Поне да видим снимки като не можахме да присъстваме.

# 37
  • София
Благодаря на още една за паролката - страхотни снимки, страхотни родители и деца, чак ви завидях   bouquet

# 38
Здравейте!

Ние днес няма да можем да дойдем за съжаление.  Моля за парола и аз.

Хубав ден ви желая въпреки лошото време   bouquet

# 39
Oste_edna,
Може ли и на мен парола? Видях чудните снимки, качени от Светкавица и искам още!

# 40
Здравейте! Бих искала и аз да видя снимките! Може ли парола?

# 41
Здравейте! Бих искала и аз да видя снимките! Може ли парола?

А по какъв повод искаш да ги видиш? Познаваме ли се? Беше ли там? Просто не се сещам, не сме  комуникирали до момента.

# 42
Да, бях там! Със сигурност не се познаваме, но ако може!

Общи условия

Активация на акаунт