Празник на осиновителя, Виница- 19.VІ. 9.30

• 4 007
  • 42
  •   1
Отговори
Реших, че е добре да пусна нова тема,  а не само да отразя информацията във Варненската тема.Вчера говорих със социален работник, ще се състои традиционната среща, както се предполагаше на 19.VІ. от 9.30ч.

Всички са добре дошли, всички осиновители от цялата страна, не само тези, които са осиновили деца от дома във Виница.
Миналата година беше много весело, имаше концерт, изнесен от детска театрална трупа, много игри и забавления.

# 1
Ей тази темичка чаках Laughing Laughing Laughing
Ние ще сме там непременно,миналата година много ми хареса,надявам се,че след празника пак ще има продължение Wink

# 2
Естествено.Там сме,живот и здраве

# 3
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Не съм сигурна дали ще се класираме тая година  ooooh! по финансови и трудово ангажиращи причини, но ако се отвори възможност ...ще дойда с Павел и Ваня! Миналата година беше много приятно да се видим и да продължим срещата, а и се надявам на срещата да е и директорката на дом "Другарче" като гост...да види в какво цвете се е превърнала малката пъпка "проклетото Ванче" за тези 13 години с нас  Joy
 Цецито няма да дойде на 100 % с малката Еличка ,вчера погребахме майка и, малката пък си одряза връхчето на едното пръсче с някакво желязо без да иска докато играе ...въобще и върви като на бясно куче .... ooooh! в последно време.

# 4
Определено отпадам, на тази дата от 10ч имаме генерална репетиция за концерта на читалището , в което играем с малкият народни танци! Ще чакам поне на снимките да ви видя!

# 5
Дидка, ще се постараем да се отчетем!  Hug

# 6
Дидка, много съжалявам!Но се надявам все пак да се видим през лятото, все ще ти се намери път към Варна,нали?

Момичета, с нетърпение чакам празника, помислете след това къде ще отидем!Аз предлагам пак където бяхме мин.година, зад Филиала на театъра/няма коли, има място за бягане/, но както се случи

# 7
Напомням на гостите на Варна ,че също са добре дошли!

Днес е имало пресконференция в Спортна зала по темата, някой има ли някаква информация?

# 8
# 9
Готови ли сте за купон? Simple Smile

Аз с нетърпение чакам срещата,  но много се върнувам как детето ще приеме мястото, ще си спомни ли нещо...

Нали след това ще отидем някъде заедно?

# 10
Дидка,много съжалявам,че няма да можеш да дойдеш.Много исках да видя теб и децата.Надявам се все пак в най-скоро време да се видим.
А колкото до сбирката след това,сигурно ще си я направим,само да не ни изненада времето.

# 11
 kokona68   ooooh! как ми се идваше ..ама  Hug надявам се до края на лятото да си дойда/ че много работа ми се е стоварила на главата ииии  Sick ръцете /  и да се видим!
Ще чакам да се отчетете с писмен и снимков репортаж от събитието!

# 12
току-що се "излюпихме" след юнашки сън.По-късно или утре ще кача и снимките, страхотна атмосфера, прекрасен купон!Организацията на празника беше много добра.

Дидка, с нетърпение ще чакам да се видим през лятото!
Голяма веселба беше, радвам се, че се срещнах  отново с хората, които са отглеждали сина ми и са се грижили майчински за него.

радвам се, че сме толкова задружни, ние, най-щастливите майки на света!
Чудесни запознанства с новите мами, надявам се да не са се уплашили от нашата малко шумна варненска дружина!

Болните- да оздравяват, че сме замислили и нови подвизи, а отсъстващите без уважителна причина....ще черпят другия път.

# 13
Алоуууу, купонджийките!Само аз си пиша в темата, да не слънчасахте, дами?

Току надниквам за фотоотчет, ама нещо не се разписвате.

Хайде, това е от мен.Не е "хванал" фотографът много от съществените моменти.Съжалявам, че някои съвсем ги няма/ или са в много, много далечен, почти невидим план/ но предполагам, че и вие ще се отчетете със снимки.

А, нещо много важно.
Оказа се, че моят мъж е направил последната снимка на която бяхме всички с децата на фотоапарата на Oste_edna.Поради което много ще я замолим, ако обича да постне тук знаменателното "кадро".Още повече само аз пих голяма бира, така че компромати няма.

-  новите снимки са от 18 нататък, паролата е като миналата година
http://svetlavkm.snimka.bg/children/praznik.391388.13034501

# 14
  • Варна
Здравейте ! Аз и децатата сме много доволни от купона.Беше страхотно ,продължението също.Аз снимки нямам,но съм снимала с камера и също не всички деца съм хванала.Съжалявам Sad
Приятна вечер и до четвъртък на пицарията !!!!

Общи условия

Активация на акаунт