Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 981
  • 729
  •   2
Отговори
# 255
Според мен реакцията на Джем днес само показа, че го е страх, да не се събудят чувствата на Неджля към Оуз- самия факт, че той каза: "онзи ти държеше ръката" (при полежение, че не бе вярно)беше показателен, дано нататък Неджля да успее да му докаже, че е взел правилно решение и да няма съмнения в нея

За брака на Джейда и Оуз- мисля, че на всички ни е ясно колко ще бъде щастлив той с нея => колко дълго ще го бъде съвместния им живот

Честито за рождничката на Дартанян! Нека дълго да ви радва   bouquet  bdbaloni   bouquet

# 256
Поведението на Джем показва, че, колкото и да се самозалъгва, че е превъзмогнал миналото, не го е забравил.

# 257
  • Пловдив
Поведението на Джем показва, че, колкото и да се самозалъгва, че е превъзмогнал миналото, не го е забравил.
и аз мисля така

# 258
  • Толбухин
Добър вечер.

# 259
Леле Джем е толкова сладък с тези очи,а Неджля,на която принципно симпатизирам й е толкова акъла да се сдобрява с Оуз!

# 260
Едното няма нищо общо с другото!

# 261
  • Толбухин
Оуз го харесвам,но без мустаци.  Crossing Arms

# 262
и аз мисля така
Според мен Джем трябваше да се замисли за това още преди да се сгоди.

# 263
Там е въпроса,че той никога не я е губил!Тя го обичаше,обича и сигурно ще го обича и за напред..Аз пък одобрявам избора и значи Неджля и Джем могат да имат втори шанс защо те да не могат,да изживеят своите изгубени моменти?
Аз пък не одобрявам. Не, защото нямат право на втори шанс, а, защото въпреки че не ми е е сред любимките заслужава нещо повече от Оуз.  Wink
Разликата между Лейля и Неджля (спрямо Оуз) е,че Лейля го обича за разлика от Неждля,която не знае какво иска.
Според мен и двете го обичат, но Лейля е склонна да прави компромиси със себе си, докато Неджля - не.

Не можах да гледам 156, 157 и 158 серия. Първата е качена, но другите двe май ги няма. Ще ги коментирам по-късно, като ги гледам.  Wink
А, сега лека нощ!!!

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 23:15 от Snejkata

# 264
Честита рожденичка на Dartanian   bouquet
Да ви е жива и здрава и много да ви радва.  Hug
Момичета, кои серии даваха днес, за да ги потърся в нета утре?  newsm78
Имахме гости тази вечер и гледах филма между другото, и почти нищо не разбрах от него.  Tired

# 265
  • Пловдив
Ще се повторя, но постът ми мина назад и може би турскоговорящите съфорумки са го пропуснали Blush:
Ледената кралица, пуснах текста за превод в Гугъл и ето какво се получи:  Laughing
Мерси, Соичка - и аз го пробвах през чичко Гугъл, ама май беше много пиян, щот и на мен ми изкара тези щуротии  Mr. Green

Обаче Мери Попинс е кукуряк  Wink- бърз и перфектен превод   bouquet Благодаря много!!! Hug

здравейте Simple Smile
сега ще преведа текста, ще го нагодя лекинко за да се получи малко литературно Simple Smile
Нищо няма да е както преди!

Каквото и да кажа е грешно, каквото и да направя е грешка,
Неможах да намеря пътя към теб,
Да те обичам ли, да не те ли обичам,
Неможах да ти угодя!

Света е пълен със смърт, света е пълен с тъмнина,
Струва ли си да нараниш това сърце,
Света е пълен със смърт, света е пълен с тъмнина,
Струва ли си да нараниш това сърце!

Нищо няма да е както преди,
Нищо неможе да спре нещата да се развиват,
Имам нужда да съм сама, даже,
Имам нужда да остана малко без теб!

Нищо няма да е както преди,
Нищо неможе да спре нещата да се развиват,
Имам нужда да съм сама, даже,
Имам нужда да остана малко без теб!

Ехххх... т'ва Хайрие, бе... какъв надменен поглед извади.
Да го пита някой на какво отгоре, ама а де... личен шофьор имала  Close
"На гол тумбак чифте пищови" нейната работа.
Оф, думи нямам Tired Да не се развихря, че ще наруша спокойствието, но много ме изнервя с почти всичко това.. Хайрие Crossing Arms Grinning
Ооо, добре дошла в клуба - аз тая проста жена не мога да я дишам от първата серия още... Пусни си я и само брой колко минути Хайриетка НЕ се оплаква или не рони сълзи и сополи #Cussing out Бас хващам, че няма и да има 5 мин. общо...

Обаче в момента нещо друго не ми дава мира - абе тез двамата - Джем и Неджля - брак сключиха, имаха първа брачна нощ... докога ще се целуват само по бузата и едва-едва ще се докосват? newsm78 Той заминава за казармата и аз няма да го целуна... Абе ще го изям от целувки и едвам ще ме отлепят от него, а наш'та кокона само бузка му подава... Егати комсомолската (суховата) любов ooooh!

# 266
  • Пловдив
Леле Джем е толкова сладък с тези очи,а Неджля,на която принципно симпатизирам й е толкова акъла да се сдобрява с Оуз!

На Джем очите са хубави, да- но не може да се сравнява със сексапила на Оуз Wink

# 267
Ледената кралица ти как си го представяш Джем да награби Неджля, както Левент веднъж награби Ферхунде като отиде вечерта у тях. Така по бузката ще си се целуват сигурно до края. hahaha Joy Joy Joy

# 268

Обаче в момента нещо друго не ми дава мира - абе тез двамата - Джем и Неджля - брак сключиха, имаха първа брачна нощ... докога ще се целуват само по бузата и едва-едва ще се докосват? newsm78 Той заминава за казармата и аз няма да го целуна... Абе ще го изям от целувки и едвам ще ме отлепят от него, а наш'та кокона само бузка му подава... Егати комсомолската (суховата) любов ooooh!

И аз им се чудя, как може да не го разцелува, грехота е направо  newsm78
Или пък Ферхунде - що не вземе да го тръшне Левент на бюрото отгоре и да го почне Joy
Dartanian Честито и от мен smile3510

# 269
  • Пловдив
Ледената кралица ти как си го представяш Джем да награби Неджля, както Левент веднъж награби Ферхунде като отиде вечерта у тях. Така по бузката ще си се целуват сигурно до края. hahaha Joy Joy Joy
Абе аз Джем си го представям и в още по-пикантна ситуация, ама не с Неджля Mr. Green Twisted Evil Mr. Green... Но май няма да доживеем поне малко повече чувства и емоции между тез двамката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт