Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 933
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Magosniwa, а това пак ли е с КъванчУ Laughing Heart Eyes
Ледената кралица, да Sad На мен песента не ми се стори никак лоша, беше по-добра от доста други ама..

# 286
То и Ферхунде като преспа с Левент не дадоха как. Flutter

Поздравявам ви с песента от подписа ми,щот ме е избило на любов.
Ама нещо песента не се връзва много-много с аватара. Crazy

# 287
  • Варна
Ледената кралица, да Sad На мен песента не ми се стори никак лоша, беше по-добра от доста други ама..
Да с него е  Grinning В този сериал постоянно се награбват и едни целувки падат чак сливиците щяха да си изядат  Mr. Green

# 288
Аз пък как забравих, че днес е полуфинала на Евровизия.  doh
В крайна сметка на какъв език пя Миро. На български или на английски?  newsm78
Явно успеха с Вода няма да го повторим скоро.  Crossing Arms

# 289
  • Пловдив
Да с него е  Grinning В този сериал постоянно се награбват и едни целувки падат чак сливиците щяха да си изядат  Mr. Green
Мехмедчо-Къванч само как се озърта и оглежда като обран евреин в тези кадри Twisted Evil. Всъщност това е прословутата любовна сцена, която разбуни духовете в Турция - дори се наложи продуцентите на "Ашк-и-Мемну" да дават специална пресконференция, в която да обясняват, че в тези кадри нямало нищо нецензурно и дори при снимките между двамата актьори слагали голяма възглавница Joy... Бе те да ме оставят с Къванч в такива сцени, аз ще им покажа къде се слага възглавницата Mr. Green Laughing Mr. Green

П.П. Да, песента на Миро не беше лоша и дори превъзхождаше някои от класиралите се, но Евровизия отдавна не е това, което е била в началото. Едно време наистина са се оценявали песните и изпълнителите, а сега всичко е политика. От Евровизия са тръгнали и Селин Дион, и Хулио Иглесиас... А сега който има повече имигранти и договорка с комшии, той печели гласове.... Защото по правилата аз не мога от тук да гласувам за нашата песен, но ако съм навън, в чужбина - няма проблем. Така страните с големи имигрантски общества (примерно Гърция, Турция) имат по-голям шанс за победа. Отделно и неформалните договорки - ние ще гласуваме за вашта песен, вие гласувайте за нашта (мисля че по-миналата година имаше такава уговорка между наш'те и Гърците)...

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 00:24 от Ледената кралица

# 290
  • Майничка
Дартанян, да ти е здрава и щастлива рожденичката! Laughing
това вместо запис, отивам в ъгъла да гледам последните серии, че тази седмица съм почти валад

# 291
Да с него е  Grinning В този сериал постоянно се награбват и едни целувки падат чак сливиците щяха да си изядат  Mr. Green
Мехмедчо-Къванч само как се озърта и оглежда като обран евреин в тези кадри Twisted Evil. Всъщност това е прословутата любовна сцена, която разбуни духовете в Турция - дори се наложи продуцентите на "Ашк-и-Мемну" да дават специална пресконференция, в която да обясняват, че в тези кадри нямало нищо нецензурно и дори при снимките между двамата актьори слагали голяма възглавница Joy... Бе те да ме оставят с Къванч в такива сцени, аз ще им покажа къде се слага възглавницата Mr. Green Laughing Mr. Green

Ако тази е разбунила духовете, не искам да си мисля онази с Фикрет какво е предизвикала...
Ей такива сцени да понаслагат сценаристите и в Листопад, да подкрепят с доказателства любовта между героите. Чак ми стана горещо... тоя Къванч...

Аз намерих хубав клип с Нихат (Левент)
http://www.youtube.com/watch?v=ZmIG92TuS7g

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 00:52 от Grozdanka

# 292
  • Пловдив
Аз намерих хубав клип с Нихат (Левент)
http://www.youtube.com/watch?v=ZmIG92TuS7g
Нилска роза - "Ти" ??? newsm78 Песента нещо не ме грабва, но виж - Нихатчо е много готин тука Twisted Evil

# 293
Хихихи затова написах хубав клип, песента и на мен не ми харесва. А имаше някакъв нов сериал En Mutlu Oldugun Yer май се казва и там имаше интересна сценка с една девойка.. само че немога да я намеря  Thinking

# 294
Понеже до 21.30-22 часа си "играя" по пясъчници и пързалки ми беше невъзможно да гледам "Листопад" тази седмица. Някоя от вас би ли била така любезна да ми каже къде мога да видя пропуснатото? Благодаря!

# 295
Понеже до 21.30-22 часа си "играя" по пясъчници и пързалки ми беше невъзможно да гледам "Листопад" тази седмица. Някоя от вас би ли била така любезна да ми каже къде мога да видя пропуснатото? Благодаря!

Във vbox7.com ги качват, а в началото на темите има и други източници и сайтове Simple Smile

# 296
А кои епизоди даваха тази вечер, бихте ли ме ориентирали? Отново благодаря!

# 297
  • Велико Търново
Обикновено в http://www.DMCA-removal-from-Google ги качват най-бързо.
Цъкни  ТУК за резултати от търсене за "Листопад" (трябва да се скролне надолу и да се гледа втория "блок"; горният е за най-теглени торенти или нещо такова)
Най-горните са последните качени. В случая търсените са 157-ми и 158-ми.
Изисква се регистрация.

Във ви-бокс най-лесно да се намерят последно качените епизоди е да се напише в търсачката Листопад, и след това да се даде сортиране по дата. И да се внимава в горния ляв ъгъл да е емблемата на bTV! Wink Но там не винаги качват същата вечер. Ето сега, примерно, гледам че е качен само единият епизод - 157-ми, явно за следващия ще трябва да се чака.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 01:51 от DamaPika

# 298
  • София /Абсурдистан
Нямате изчитане ей Simple Smile Чак сега смогвам да се запиша Peace

# 299
Сега гледах епизодите от снощи, бях ги пропуснал. Преди всичко искам да кажа че Тахсин е голям мухлъо. Да, добър е и обича Фикрет но просто не може да се справи с майка си. Остави Фикрет да я гледа в болницата а той се прибра у дома и избяга. Никога нищо не казва на майка си, само понякога с половин уста "Мамо спри" или "мамо недей". Браво на Фикрет, други биха избягали при такива обстоятелства и то с право.

Общи условия

Активация на акаунт