Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 919
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро. Да ви е сладко.

Най-накрая гласувах в анкетата! Моят избор са Неджля, Седеф и Нехир.
Дано в почивните дни наваксам със сериала, че се очертава още изоставане. Wink
Хубав ден.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 09:04 от Snejkata

# 301
Добър и весел ден на всички   bouquet  bouquet
Да попитам нещо-това с поливането на вода,как е правилно?Преди да тръгнеш или след това се полива?
Ние май го правим преди,защото доста хора помнят мокрите крака преди изпит.

# 302
  • Под тепетата
Добро утро и от мен!Да-ние го правим пред човека,колата или каквото и да е,на мен също ми направи впечатление.Но разни народи,разни традиции Peace

# 303
Момичета от другата седмица ще има ли сериала ни,че гледам в рекламите от вторник започва от 20.00 ч. някакъв друг newsm78 Ако точно сега го прекъснат  #2gunfire

# 304
  • София
Да, ние поливаме пред....а те след....

И според мен липсват интимности, говоря за целучки поне. В Перла се гушкаха и целуваха, но не е било, като в ХХЛ  Joy

Можеше малко по така. Само между Ферхунде и Левент дадоха веднъж, как се "награбиха", ама бързо смениха кадъра, сигурно да не ни опорачават  Whistling

Лелееее, тази Джаврие, няма ли някоя сестра в тази болница, да я постави на място  #Cussing out Ужасна бабка.

# 305
Момичета от другата седмица ще има ли сериала ни,че гледам в рекламите от вторник започва от 20.00 ч. някакъв друг newsm78 Ако точно сега го прекъснат  #2gunfire
Това е коментирано вече хиляди пъти, но пак ще поясня.
Поне през следващата седмица няма да има прекъсване на "Листопад". Така е заложено в програмата на БТВ. Няма да го дават само в сряда, но за сметка на това в понеделник ще излъчат два епизода. Програмата за следващия петък все още я няма на сайта на БТВ.  Wink
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2010-05-31 - Понеделник - 31 май
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2010-06-01 - Вторник - 1 юни
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2010-06-03 - Четвъртък - 3 юни

Сериалът с Къванч Татлъту и Седеф Авджъ - "Двама завинаги", ще го дават само в сряда, засега. Wink
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2010-06-02

Лек ден!

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 09:33 от Snejkata

# 306
Добро утро и от мен  Hug
Аз пък бях забравила, че свършиха талантите. То, ако карат така, както казва Снежка, нищо не се губи. Само дето вместо в понеделник няма да има Листопад в сряда.  Flutter

# 307
  • София
Snejkata мерси за инфото

# 308
Актьора може и да си го представяш, ама героя е толкова суховат и обран откъм изразяване на емоции, че и да ти е станало, ще ти мине мерака, като почне да те целува само по бузката.  Mr. Green
Ама си права, че между тях двамата няма да има диалог от сорта "Това в джоба ти телефон ли е или се радваш да ме видиш".  hahaha Joy Joy Joy
Така е - героят на Джем на моменти има поведението на 15-годишен незрял тинейджър с първи любовни трепети Crazy А за актьора - няма да изпадам в подробности и да описвам цветно точно как си го представям, щото ще са ми нужни поне няколко червени точки с +18 Twisted Evil
Laughing нали? ама и тук никой не смее да си признае в писмен вид. Да си направим отделна тема (с червена точка)

# 309
А мен ме ядоса Хайрие снощи страхотно!! Когато говореше/се караше  на Неджля , повече ме дразни и от Джаврието  #Cussing out Ама защо Али Реза не и направи забележка? Май в днешния епизод и прави забележка, че се оплаква от работата , нещо от сорта на "ти 3 дена работиш и вече се оплакваш" .... това в трейлъра на БТВ

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 11:55 от мама Галка

# 310
Аз сега изгледах сериите от снощи.  Blush
Хайрието никакво чувство за такт няма. Вместо да подкрепи детето си в труден момент тя му дудне на главата, колко трудно и било на нея. Чак Али Ръза не я изтрая и стана от масата.  Sick
А Неджля се държа много добре според мен. Той като и няма доверие защо се ожени за нея. В крайна сметка инициативата в по-голямата си част си беше негова. Тя все ще живее под напрежение и все ще се оправдава ли. Джем се разлюти все едно ги е заварил да се целуват.  ooooh!
Шефкет и той льольо отвсякъде, две-три мили думи, няколко сълзи и вече край обича жена си и няма да се развежда.  Crossing Arms
А Ферхундето в момента е като маймунка. Иска да хване друг клон, ама докато не го хване не пуска предишния. В момента Левент и прави номера, тя се чувства несигурна, понеже не може да хване "клончето Левент" и за това не пуска "клончето Шефкет", защото ще падне от високо на земята.  Mr. Green
Пък и сравнява отношението на Левент и отношението на Шефкет към нея. И ако не бяха парите на Левент, той губи по точки от Шефкет. А коя жена не иска да се чувства обичана и желана от мъжа, който е харесала. С Левент това трудно може да се получи, защото той на единия ден е така, на другия иначе. Не и дава никаква сигурност. Играе си с нея и тя го усеща и адски много се дразни. И донякъде му го "връща" с Шефкет. Thinking

# 311
  • Неизживени спомени
Хайритето,направо е ужасна!Тя милата освен за пари ,за нищо друго не може да мисли.Само натяква.Как да подкрепи някого...помните ли,когато Лейля отиде при нея и каза,че иска да се разведа,защото това не е нормален брак,а мама Хайри и отговори,че в тази къща щяла да се върне само в ковчег.на моменти е брутална.
Горката Ферхунде...,сега на свои гръб разбера какво е да си играеш с някого ,от както Левент я взе за играчка.

# 312
  • Русе/София
Това е коментирано вече хиляди пъти, но пак ще поясня.
Поне през следващата седмица няма да има прекъсване на "Листопад". Така е заложено в програмата на БТВ. Няма да го дават само в сряда, но за сметка на това в понеделник ще излъчат два епизода. Програмата за следващия петък все още я няма на сайта на БТВ.  Wink
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2010-05-31 - Понеделник - 31 май
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2010-06-01 - Вторник - 1 юни
http://www.btv.bg/programata/id/9/day/2010-06-03 - Четвъртък - 3 юни

Само да кажа,че на 1.6 няма да има епизод/

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 13:02 от 3xi

# 313

/май некви репортажи ще има за нежеланите деца/

3xi, не го приемай като лична забележка, но какво е това пренебрежително отношение - "некви" нежелани деца...?! Не съм конфликтна, но виждам, че всички ентусиазирано обсъждаме събитията и героите във филма, но това е само измислен сюжет и персонажите не са истински, а изоставените деца на България са хиляди и съвсем реални. Не виждам нищо лошо, че понякога някой ще ни напомни за тях, въпреки че става рядко и то само покрай Коледа, Нова година, а сега - 1 юни. Филма ще го дават отново и то скоро, предполагам, а филм за изоставените деца ще "наруши" комфорта ни може би чак в края на годината. В това че няма да дават един или два епизода на първи юни не виждам нищо фатално. Всички ние ще заведем децата си някъде или ще им купим нещо, а хиляди деца дори няма да разберат, че на 1 юни е денят на детето, на всички деца... . Извинявам се за спама, просто не се сдържах. Надявам се, че няма да се разсърдите Hug

# 314
  • Русе/София
Не го приемай толкова на вътре,гневът ми е към БТВто,а не за това,че ще дават репортаж за нежелани деца.Не държа непременно да излъчат серия от сериала,но смятам,че не точно 8 вечерта е подходящото време за този репортаж.Самата аз съм била приемен родител,и повярвай нямам такова отношение към децата,каквото ти си сметнала,че имам.
Редактирах за да не те дразня.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 13:03 от 3xi

Общи условия

Активация на акаунт