Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Като гледам кандидатките за Левент, май на всяка ще се падне само по 1 ден да е с него.  Mr. Green

Май трябва да има анкета Кой от мъжете харесвате като визия или искате за съпруг ахахах макар, че се препокрива с тази сега.

# 31
На мене не ми е достатъчно Джавки да ми има страха и да мълчи,даже би ми било мъчно,че съм наплашила някого в такава степен.
На мене ми трябва Джавки да си е жива и здрава в нейния си дом.
В момента,в който таксито ми я стовари с торба пари,вече съм тръгнала да й търся нова къща и временно оставям многострадалната истанбулска рода без чай и закуска.Ако Тахсин ми направи изречение,че не е съгласен или да отложим,сгъвам двете поли и блузи,с които съм дошла,и хващам автобуса за там,където ми е по-добре.
Какво направи Фикрет-мълча като ... цяла година,залепна за слушалката,а сега се развика.Много неориентирана личност.

# 32
  • София /Сухата река/
Охх и аз съм голяма фенка на Левент-с този поглед негов /какво му мисля/ smile3508
 Heart Eyes Heart Eyes
http://2.bp.blogspot.com/_P2CNPAFDphE/S9yLOd_yYwI/AAAAAAAACAk/-e … rakdkm7351lx1.png

# 33
Гласувах за Неджля
Снощи ми стана мъчно, че Тахсин не защити поне насаме Фикрет, когато я заплю ба/ебето Джаврие... #2gunfire
То е ясно, че ще продължава да угажда на майка си  #Cussing out, но когато бяха в стаята, можеше да се извини заради майка си, Фикрет го очакваше, а той май я обвинява за "парализата" на бабката....

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 16:32 от мама Галка

# 34
ще спрат ли филма на 2.06 Sad

# 35
Ставате все по-добри !Благодаря на оформителите на темата!
Имам въпрос - знаете ли какво образование има Али Ръза?
Останах с впечатление,че освен френски владее и други езици.

# 36
Гласувах за Неджля
Снощи ми стана мъчно, че Тахсин не защити поне насаме Фикрет, когато я заплю ба/ебето Джаврие... #2gunfire

Аз даже се надявах Фикрет да си събере багажа Rolling Eyes.Тахсин е добър човек,но....това дъртото е чудовище просто.Но подозирам че Фикрет ще го направи,ако не я разкарат по-скоро вещицата Laughing.

# 37
Какво друго да очакваш от един пълен мухльо,освен да се разори(аз този човек на работа не го видях)и да е вързан за полата на майка си,като периодично подвиква "ох,майко,стига,омръзна ми".На тези им трябва или да са си сами,или някоя Ферхи да го действа в правилната насока,обаче как я виждаш Ферхи в селския павилион...

# 38
  • до една звездичка
Неджля;
Левент;
Яман
- това са тримата, които харесвам най-много визуално.

# 39
хайде и аз да се запиша
гласувах за Лейля,Неджля и Фикрет

# 40
Май трябва да има анкета Кой от мъжете харесвате като визия или искате за съпруг ахахах макар, че се препокрива с тази сега.

Имало е анкета в стил "с кой мъж бихте си легнали". Ама това преди отдавна.  Mr. Green
И май Оуз е спечелил.  newsm78

# 41
Здравейте и от мен да се запиша  bouquet Прекрасно сте се справили с оформянето на темата    bouquet
Гласувах
Лейля,Левент,Гюлшен

P.S
Мисля,че е време за фен класацията за фен и анти-фен на някоя от сестрите естествено Чебурашка ще каже   bouquet

# 42
Здравейте на всички! Гласувах за Нехир, Ахмед и Фикрет.
Относно снощната сцена със заплюването, ако бях аз на мястото на Фикрет щях да я ударя 100%  #Cussing out

# 43
ще спрат ли филма 2.06 Sad

# 44
  • София
Всъщност кой точно сезон дават в момента по БТВ?

Общи условия

Активация на акаунт