Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 35 016
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Magosniwa,въпроса ми е тя дали го обича?Или е богат?Не е толкова грозен.По-хубав е от Шевкет и Митхат. Stuck Out Tongue Искам и аз на мотор.
бб Не съм забелязала да е богат  newsm78 Той и спаси живота когато искаше да скача от скалата. Може и да го обича знае ли човек  Thinking newsm78 Тя бързо се влюбва . Ферхундето на мотор вместо в скъпа кола  Shocked Shocked Shocked
Thinking може това да е голямата истинска любов ама не се знае Stuck Out Tongue
В този сериал на какво ли не се нагледахме тъй че всичко е възможно

# 121
Сега ви оставям,защото утре имам изпит за кандидатстване  Peace Приятна дискусия и леки сънища!

Ще ти стискаме много палци всички тук във форума и ще чакаме да се похвалиш после. Аз съм сигурна, че ще се справиш много добре.  Hug
Лека вечер и от мен. Ще коментирам утре, че заспивам.  smile3507

# 122
дразня се на Лейля...чак пък толкова та да не може да се съвземе.. Rolling Eyes от нея си зависеше да се вземе в ръце...

Отстрани изглежда лесно, но, повярвай - не е!
Абсолютно! Даже не искам да си представя какво отчаяние и тъга трябва да те обземат за да искаш да си сложиш край на живота.. Тя иска да се съвземе, но просто преживява провал след провал, след провал, а се опитва. Не всичко зависи само от нея.. Много тъжно Confused Дано поне успеят да и помогнат в психиатрията. Казаха, че страда от тежка депресия Confused
Честно казано и на мен би ми станало малко неприятно най-близката ми приятелка да се кикоти и да се забавлява с жената, която ми е "конкуренция". Не говоря специално за случая на Ферхунде, а по принцип Rolling Eyes Но Гюлшен и каза много истини. Дано и тя не се отдръпне от нея, че тогава съвсем ще психяса Ферхи, а и ми е мъчно за нея. Много е трудно да останеш напълно сама Sad Не казвам, че тя не е виновна за това, но е ужасно тъжно Peace
Ивона1, успех утре Hug

# 123
Никой от вас не отрази думите на Айше, преди да седнат на масата  Peace

# 124
  • в очите на дъщеря си
Никой от вас не отрази думите на Айше, преди да седнат на масата  Peace

много силни и стойностни

# 125
Добър вечер.
Не можах да гледам серийките тази вечер, а и за утре не съм сигурна.
Като наваксам ще коментирам. Не пишете много, ей.  Laughing Wink
Лека нощ!

# 126
Въпреки, че каза доста истини ,поведението на Гюлшен  с онази не ми допадна. Най малко, че Ферхунде е виновна тя да работи там.

# 127
  • У ДОМА
Лейля наистина е с разбита психика!Наистина не е лесно да издържиш на това и  да простиш изневярата на сестра си  с мъжа си! Това няма как да не даде отражение -колкото и силна личност да си!То пък и Шефкет се обади в най неподходящия момент което още повече разстрои Лейля!Човек с такава лабилна психика съвсем лесно може да излезе извън релси-не е лесно да преодолееш такава изневяра

Да Айше показа на баща си че е добре възпитана!Али Ръза толкова се зарадва на думите и че даже му дойде апетита!Браво на малката!!!Али Ръза разбра че не всичко е загубено и светлина в тунела има!Малко му трябва на човек да се зарадва!!!Да види че усилията за възпитанието на децата не са напразни!

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 01:18 от АЛИ РЪЗА

# 128
  • Велико Търново
Да, а когато дори и един най-обикновени кюфтета (или парчета месо) ти се опрат и ти се счупи виличката... как да не се разплачеш... Доста показателен момент беше това - дори и с най-дребното нещо не може да се справи Лейля в момента - толкова е наранена. А несправянето пък отделно дето й действа смазващо... Много, много силно въздействие оказват такива, макар и дребни на вид нещица във филма...

А Айше... показа и тя, че е дъщеря на баща си, че е научила от него нещо много важно. Което, обаче, той самият за миг загърби. Това беше един добър урок и за двамата, даден им от най-малката им дъщеря - да не правят нищо, което да противоречи на това, на което учат децата си...

# 129
  • Пловдив
Тази вечер попаднах на една много хубава песен  Blush- не разбирам и думичка, но музиката и гласа на певицата в комбинация с кадрите ми действат чак разтърсващо... Ще помоля Мери Попинс, Мишел или който друг знае турски, ако може да преведе песента или поне с две думи да каже за какво се пее Peace

Песента е на AJDA PEKKAN и се казва "Hiç bir şey eskisi gibi olamaz" и май се превежда като "Нищо няма да бъде както преди" или нещо в тоя смисъл... Благодаря предварително на всеки, отзовал се на молбата ми  Hug  bouquet Hug

# 130
А Айше... Това беше един добър урок и за двамата, даден им от най-малката им дъщеря - да не правят нищо, което да противоречи на това, на което учат децата си...

Мен също ме трогна малкото Айше, много добре си го казала.
Трогна ме и речта на Гюлшен, макар че и аз бих се разсърдила на някой, който се сприятелява с врага ми.

# 131
Добро слънчево утро  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face
Още не съм отговорила на анкетата.
Чудя се, как да отговоря- дали в смисъла на визуално харесван актьор или герой от филма?!? newsm78
Визуално ми харесват Неджля, Левен и Ферхунде.
Ферхи има много изразително лице, играе чудесно ролята си, в разстояние на минути, може да те накара както да я харесаш, така и да я намразиш. Hug   Close
Към Неджля съм пристрастна, тъй като ми прилича на любимата ми Моника Белучи.  Peace
А Левент?..............Ооооо, в него има много загадъчност.Но определено не е мъж само за една жена. Не му знам житието-битието, но с такъв мъж сигурно животът е екшън.

Силно ме впечатли Айше. Време беше да смъкне на земята родителите си. Като ням свидетел на драмите, в сърчицето му се е насъбрала много горчилка и съмнения спрямо модела за добро семейство, който се мъчат да му наложат.
И ги постави на място!! Naughty За Али Ръза нямам съмнение, но този път и Хайрие се усети.Браво! Peace
Шефкет що не вземе една маргаритка и да си гадае-обича ме, не ме обича? Съвсем се е смахнал. Кой какво му каже и мнението му се променя. Ако изобщо става въпрос за лично мнение.! Naughty

Гюлшен не ми харесва - още в предните постове писах, че такава "приятелка" само ще ми навреди. Като не е искала да помага или е било насила, да не беше го правила. Сега се разбра, че е била дори по-фалшива  от Ферхи. Последната, поне каквото мисли, това и прави.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 08:30 от Dartanian

# 132
Какво от това,че Гюлшен се възползва от доброто отношение на Аслъ,въпреки,че е с цел да бъде разделена от Ферхи?
Нима Ферхи преди да я изловят с Левент не се подмазваше на бившата му?Няма такава приятелка,която да се принесе в жертва заради другата.Това,че Ферхи я "взе" на работа първо не е вярно и второ,дори и да е ходатайствала,то е нищо в сравнение с подкрепата,която е получила от Гюлшен.Гюлшен я постави на място.Левент също.
Осъзнавам,че с такава обременена психика да се иска от Лейля да се стегне и реагира адекватно,е да искаш невъзможното.Затова и все я карат да си почива,да не се натоварва,защото не се знае откъде ще дойде следващия срив...пазят нея,пазят и себе си.Каква тъга и обреченост излъчваха родителите,сякаш си даваха сметка,че това няма да има край.
Колкото и да се старая да се въздържам от епитети,първото нещо,което ми идва на ум за Шефкет и Тахсин е "мухльо".
Ей така се постъпва:разорен,но изпраща майка си в Истанбул та жена му да си е у дома,а той,така и така не работи,си остава на село с децата,докато изядат парите.
Какъв мениджър може да бъде чичо Али Раза,какво общо има с архитектурата.Неджля затова реагира така остро и отхвърли подаянието към бедните роднини.А иначе за нея-да,защо не,тя нали това учи.Доста е тросната,според мене,но пък Джем е прекалено мек,та се напасват.Ясно е кой ще е водещият в този брак.

# 133
Какво от това,че Гюлшен се възползва от доброто отношение на Аслъ,въпреки,че е с цел да бъде разделена от Ферхи?
Нима Ферхи преди да я изловят с Левент не се подмазваше на бившата му?Няма такава приятелка,която да се принесе в жертва заради другата.Това,че Ферхи я "взе" на работа първо не е вярно и второ,дори и да е ходатайствала,то е нищо в сравнение с подкрепата,която е получила от Гюлшен.Гюлшен я постави на място.Левент също.
Разбира се! Гюлшен си имаше работата в банката. Дойде да работи в Тунджел по идея на Ф-е. За нищо не й е задължена. И шефката й в Тунджел не е Ф-е, а Аслъ. След като е заета с шефката си, как би могла да обърне внимание на приятелката си, особено когато последната се опитва да й се прави на шеф.

Цитат
Какъв мениджър може да бъде чичо Али Раза,какво общо има с архитектурата.Неджля затова реагира така остро и отхвърли подаянието към бедните роднини.А иначе за нея-да,защо не,тя нали това учи.Доста е тросната,според мене,но пък Джем е прекалено мек,та се напасват.Ясно е кой ще е водещият в този брак.
Много точно казано! Peace

# 134
Добро утро и от мен.  Hug
Ето ви кафенце и закуска като за старт на деня. Пък коментарите после като посвърша малко работа.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт