Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 35 020
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Magosniwa, ББ: а Неджлято какво си оглежда пръстена? Да не са се скарали с Али?
бб Не и хареса ,че Али се видя с бившата си и май се разстрои нещо от това.

# 181
  • Неизживени спомени
има право  наистина и каза много истини. Ама и тя малко и го "заби" на , и защо чак сега и казва нещата,след като има "гръб" от Ясла?! NeWS78 Но все пак и  трябва да си помисли малко......
След като са толкова близки приятелки,Гушен отдавна трябваше да и каже тези неща,вместо да си мълчи и да излезе като предателство.(но пък нямаше да има развитие Wink). Аслъ ми се струва ,че само използва Гюлшен,явно и се вижда наивна и се надява,че ще се раздрънка за Ферхундела,за това какво става м-у нея и Левент. newsm78

# 182
  • Под тепетата
Дяволита,това имах в предвид, но пък и Гюлшен все пак и ги каза хубаво нещата, независимо кое я е мотивирало за това...а дали ще си останат приятелки? newsm78

# 183
  • Варна

бб Те даваха само как се целуват Тахсин и певицата и после на утринта. Аз мисля че може би не и е изневерил. Thinking Пък и на сутринта си беше с дрехите  Laughing Но може и през дрехите да е станало  hahaha hahaha hahaha
hahaha ББ: Искам да видя как става през дрехите - сигурно на това му се вика "непорочното зачатие" Joy Иначе си мисля, че е станало следното: Тахсинчо се е нафиркал, полигавили са се малко с цуни-гуни, той е заспал юнашки пиянски сън, а певицата е решила да се възползва от ситуацията, да си е легнала до него, а на сутринта да играе ролята на доволна и щастлива любовница Crazy И понеже наш Тахсинчо е уж съвестен момък, го е налегнала гузната съвест и е решил, че е бръкнал в кацата с меда Mr. Green... Май гледам много филми  Laughing Laughing Laughing
бб Тя май и певицата не беше много трезва  newsm78

# 184
  • Неизживени спомени
съгласна съм с теб,но дълбоко се съмнявам,че Ферхи,ще си вземе поука

# 185
Успях да гледам 155 епизод и много ме е яд на Лейля, че е толкова слабохарактерна и уязвима. Яд ме е, че не намери сили да се съвземе и да подреди живота си. Не успя да задгърби миналото и да погледне напред. Вярно, че е много наранена, но всеки по своему е бил наранен и предаден, но никой не се държи толкова неадекватно и неестествено. ББ А, най-ме дразни, че след всичките фасони в крайна сметка се връща при Оуз. Е, това решение на сценаристите не мога да го разбера. Срина я със земята, сърди се на кого ли не и с няколко букета я спечелва отново и тя му прощава всичко. Как забравя всичко, което и е причинил по-късно, а сега не може?!
Хаха, Ферхундела как се гласеше за Левентчо, но остана с пръстче в устата. Добре, че не се самозапали с тия свещи.
Фикрет, говорещ папагал. Това чудовище този път ме разсмя.

# 186
Ферхи я свалиха на земята и Левент, и Гюлшен. Както казах и преди трябва да се научи, че не може целия свят да се върти около нея и всеки да скача като дресиран като тя щракне с пръсти.  Peace

# 187
Може и да са я свалили на земята, но тя не го осъзнава и едва ли ще го помни за дълго. Тя не е човек, който се предава при първото препятствие и едва ли ще склони глава. Свикнала е с рогата напред. Дори си мисля, че няма да й се отрази по никакъв начин казаната "истина в очите". Временно явление е да си нацупи джуката. Както казват всяко чудо за 3 дена. Пак ще си кара по стария път ... поне аз така си мисля де. Сценаристите може да са решили да ни изненадат с друго  Mr. Green

# 188
Успях да гледам 155 епизод и много ме е яд на Лейля, че е толкова слабохарактерна и уязвима. Яд ме е, че не намери сили да се съвземе и да подреди живота си. Не успя да задгърби миналото и да погледне напред. Вярно, че е много наранена, но всеки по своему е бил наранен и предаден, но никой не се държи толкова неадекватно и неестествено. ББ А, най-ме дразни, че след всичките фасони в крайна сметка се връща при Оуз. Е, това решение на сценаристите не мога да го разбера. Срина я със земята, сърди се на кого ли не и с няколко букета я спечелва отново и тя му прощава всичко. Как забравя всичко, което и е причинил по-късно, а сега не може?!

Там е въпроса,че той никога не я е губил!Тя го обичаше,обича и сигурно ще го обича и за напред..Аз пък одобрявам избора и значи Неджля и Джем могат да имат втори шанс защо те да не могат,да изживеят своите изгубени моменти?

# 189
Аз също съм за ББ: втори шанс за Лейля и Оуз. Ама не знам до колко Оуз я обича наистина и до колко е на принципа, като ми се дърпаш те искам, като си моя те забравям.  Thinking
Който е гледал напред да каже с ББ какви са отношенията между двамата.  Flutter

# 190
Аз също съм за ББ: втори шанс за Лейля и Оуз. Ама не знам до колко Оуз я обича наистина и до колко е на принципа, като ми се дърпаш те искам, като си моя те забравям.  Thinking
Който е гледал напред да каже с ББ какви са отношенията между двамата.  Flutter
ББАз гледах доста и до колкото разбрах са щастливи и той наистина я обича,но и някои друг да каже  Thinking

# 191
  • Велико Търново
Добре, че не се самозапали с тия свещи.
  Joy  Joy  Joy Точно това беше коментарът и на дъщеря ми - "сега да вземе да заспи и свещите да я подпалят..."

Може и да са я свалили на земята, но тя не го осъзнава и едва ли ще го помни за дълго. Тя не е човек, който се предава при първото препятствие и едва ли ще склони глава. Свикнала е с рогата напред. Дори си мисля, че няма да й се отрази по никакъв начин казаната "истина в очите". Временно явление е да си нацупи джуката. Както казват всяко чудо за 3 дена. Пак ще си кара по стария път ... поне аз така си мисля де. Сценаристите може да са решили да ни изненадат с друго  Mr. Green
 Peace Много вероятно е да стане точно така, както си го мислим.
А защо да не сме се научили да мислим в една и съща посока със сценаристите. Wink
Все пак - немалко епизоди вече сме гледали, пък и то не е чак толкова нелогично...

# 192
Хареса ми смелостта на Гюлшен,най-накрая да се опълчи.
Търпението се изчерпа.
Какво може да ги свързва двете с толкова противоположни характери?Мисля,че до тук бе Гюлшен.

# 193
... Пак ще си кара по стария път ... поне аз така си мисля де. Сценаристите може да са решили да ни изненадат с друго  Mr. Green
Де да знаеш, може да стане кришнарка и да иде в отшелничество в Тибет!  Mr. Green

# 194
От Ферхи очаквай неочакваното и няма да сбъркаш.  Тъкмо я залеят с катран сценаристите и  хоп сложат и ангелски крилца. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт