Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 35 017
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Успях да гледам 155 епизод и много ме е яд на Лейля, че е толкова слабохарактерна и уязвима. Яд ме е, че не намери сили да се съвземе и да подреди живота си. Не успя да задгърби миналото и да погледне напред. Вярно, че е много наранена, но всеки по своему е бил наранен и предаден, но никой не се държи толкова неадекватно и неестествено. ББ А, най-ме дразни, че след всичките фасони в крайна сметка се връща при Оуз. Е, това решение на сценаристите не мога да го разбера. Срина я със земята, сърди се на кого ли не и с няколко букета я спечелва отново и тя му прощава всичко. Как забравя всичко, което и е причинил по-късно, а сега не може?!
Хаха, Ферхундела как се гласеше за Левентчо, но остана с пръстче в устата. Добре, че не се самозапали с тия свещи.
Фикрет, говорещ папагал. Това чудовище този път ме разсмя.

Разликата между Лейля и Неджля (спрямо Оуз) е,че Лейля го обича за разлика от Неждля,която не знае какво иска.

# 196
Там е въпроса,че той никога не я е губил!Тя го обичаше,обича и сигурно ще го обича и за напред..Аз пък одобрявам избора и значи Неджля и Джем могат да имат втори шанс защо те да не могат,да изживеят своите изгубени моменти?
Именно! Напълно същото мисля и аз Peace Wink

# 197
  • София
Реших и аз да се включа в темичката Ви, че съм фен на сериала  Hug
Малко ми е прекалено тежък на моменти, ама не го пропускам  Wink

Да ви кажа честно, въпреки, че такова като Ферхунде, да не ти е в къщата, ама напоследък ми е мъчно за нея, честно, някак имам чувството, че въпеки, че е такова зло, тя просто иска любов, ама нито знае, нито проумява, как да ги получи....
Вярно, че тя сама си е виновна за всичко, но по скоро щото наистина не знае, как точно да получи любов.
На Гюлшен се ядосах, не за думите към Ферхунде, щото те са приятелки и точно между тях такива думи може да има, без това да доведе до тежки последствия, т.е. приятелите са и за това, понякога да ти отварят очите. Но това, че позволява на Аслъ, да "клати" приятелството и, не го оправдавам. И аз бих се почувствала предадена от най-близката ми приятелка в такава ситуация. Щото, ако има по подъл образ от Ферхунде в сериала, то това е тази Аслъ, поне за мен. Много ми е подло това същество  Sick

А за Джаврие, ех Джаврие..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Лелееее, е това бабе му е малко боя. Ех, че не можаха, да завъртят сериала и да поживее малко с Ферхундето, та да види тя "кон боб яде ли"  #Cussing out

Левент, мислех го за по "мъжкар", малко тъпо постъпва понякога. Като е решил, да послтавя условия на Ферги, да бъде честен с нея.
Оуз, абе прекалено човечен ми идва напоследък, свикнала съм да е гаден, така ли е? Промени ли го към добро затвора?
Мъчно ми е за Лейля, но прекалено слабохарактерна ми идва на моменти. Все другите са и виновни, а тя сякаш не участваше във всичко това. Има вина и тя за сегашното си състояние, просто трябваше, да си "отвори очите". Но тя не поиска, донякъде я оправдавам, защото истината, от която тя бягаше не и харесваше, затова живееше в измислен свят, който и се срути на главата. Повече надделява съжалението ми към нея. Тежки неща и поднесе живтоа. Тежки. Но все пак тя ги знаеше нещата, но не искаше да ги признае дори пред себе си.

Неджля, ами много болка причини и на нея и причиниха. Но се радвам, когато някой успее, да си стъпи на краката, трябва си сила. Силно момиче излезе.

Хаирие- не я харесва, ама хич. Нито като майка, нито като съпруга, даже и за приятелка не става.

Нахир и дъщерия и ми харесват. Много са земни, много сплотени, много държат една на друга.
Много отрицатена черта е това влюбване на малката в Шефкет, много. Даже си мислех, че ако съм на мястото на Ферхи, сигурна щях да и дръпна един бой. То верно, че го обича отстрани, ама ако си спомняте, Шефкет я "забеляза" като жена едва след като тя му призна, че е влюбена в него. Обичат жена си, но разберат ли, че има интерес към тях, веднага започват да се оглеждат.
Иначе е добра дъщеря, кротко момиче, но това ме дразни в нея.
А ухажорът на Нехир ми е любимец. Много свежест внася във филма, много добър и с голямо сърце човек. На всички е готов да помогне. А ухажва по всички правила. Много ми е симпатичен. Хайде дано скоро Нехир склони, че го измъчи човека.

Али Ръза, ох, много ми е противоречив. Хем супер праволинеен и мъдър и морален, хем когато трябва да говори- той мълчи, когато трябва да направи нещо- не го прави. Иска от децата си, да му споделят всичко, а после им се кара и те не смеят и крият.
Не мога даже да намеря думи, да го определя.

Шефкет, въобще не ми харесва. Слаб, дроби разни попари, после всички му ги сърбат. Нищо мъжко не видях в него от началото на филма до сега.

Фикрет, според мен няма жив такъв човек. Няма как да има. Като и говори бабката и тя понякога я погледне с онзи смразяващ поглед и си викам- хайде сега ще цапардоса, а тя нищо. Оффф, дали ще дочакам този сладък момент  newsm78
Ей така, без да иска да я изпусне или нещо друго.
Но при такъв мъж, като Таксин няма как иначе. Има моменти на проблясъци, като и повиши тон на Джаврието, ама в повечето случаи е мухльо. Не може да караш някой да търпи такива неща, той подлага Фикрет на този живот.

Сега не се сещам за другите, пък и работа имам, ама ще разкажа и за тях, де  Wink Особено, ако и някой чете  Joy

П.п. чета всичко с бели букви, обичам да знам, какво става  Peace но гледам само по бтв.

# 198
Четох какво ще стане в сериите довечера и съм силно обезпокоена,защото между Джем и Неджля ще има скандал,моля ако някой знае нещо да сподели,тъй като още от сега съм под пара!

# 199
ами аз гласувах за Нехир и Седеф,щях да гласувам и за Ахмет(собственика на кафето )но го нямаше като опция,затова гласувах за Лейля! сега ще обясня защо. Аз съм същата като нея, имам предвид прекалено чувствителна и не мога да забравям какво ми се е случило и съответно особено ако са ме наранили няма как да простя. заради това я разбирам, ако си наистина чуствителен и честен,справедлив и няма как просто да махнеш с ръка ,да загърбиш всичко все едно не е било и ....айде почваш нов живот .........еми аз не мога и помня и болкта от раните също ми наппомня

# 200
  • София
Гласувах за Лейля, Ферхунде и Оуз. Харесвам противоречиви образи.

# 201
Кога ще може да го гледате този труден епизод?

# 202
Кога ще може да го гледате този труден епизод?
Кой  newsm78

# 203
  • София
Фикрет, Гюлшен, Кемал - бащата на Джем.

# 204
защо труден епизод?

# 205
  • Пловдив
Ще се повторя, но постът ми мина назад и може би турскоговорящите съфорумки са го пропуснали Blush:

Тази вечер попаднах на една много хубава песен  Blush- не разбирам и думичка, но музиката и гласа на певицата в комбинация с кадрите ми действат чак разтърсващо... Ще помоля Мери Попинс, Мишел или който друг знае турски, ако може да преведе песента или поне с две думи да каже за какво се пее Peace

Песента е на AJDA PEKKAN и се казва "Hiç bir şey eskisi gibi olamaz" и май се превежда като "Нищо няма да бъде както преди" или нещо в тоя смисъл... Благодаря предварително на всеки, отзовал се на молбата ми  Hug  bouquet Hug

А ето и текста:

Ajda Pekkan - "Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olamaz"

Ne desem yanlış, ne yapsam hata
Bilemedim davranmayı sana.
Sevsem bir türlü, sevmesem bir türlü.
Bir türlü yaranamadım sana.

Ölüm var dünyada, zulüm var dünyada
Değer mi bu kalbi kırmaya?
Ölüm var dünyada, zulüm var dünyada
Değer mi bu kalbi kırmaya?

Hiç bir şey eskisi gibi olamaz,
Hiç bir şey bıraktığın yerde durmaz.
Benim biraz yalnızlığa hatta
Biraz sensizliğe ihtiyacım var.

Hiç bir şey eskisi gibi olamaz,
Hiç bir şey bıraktığın yerde durmaz.
Benim biraz yalnızlığa hatta
Biraz düşünmeye ihtiyacım var.   bouquet

# 206
Четох какво ще стане в сериите довечера и съм силно обезпокоена,защото между Джем и Неджля ще има скандал,моля ако някой знае нещо да сподели,тъй като още от сега съм под пара!

Али Ръза посещава Ферхунде, но дали тя ще го послуша докато я убеждава? За Али Ръза обаче проблемите не свършват тук. Неджля и Джем не могат да се разделят. Но дали щастието им няма да бъде помрачено от завръщането на Оуз? Ферхунде посещава Шевкет в затвора и изходът от това посещение може да натъжи семейството му.
Скандалът между Джем и Неджля поражда неочаквани последици за цялото семейство. Въпреки състоянието си, Джеврие не престава да тормози Фикрет и да твърди, че е бездетна. Али Ръза се ядосва на Неджля, че е търсила работа от негово име във фирмата на семейството на Джем. Майката на Джейда притиска Оуз за нещо, което той не желае да направи.

това е от сайта на БТВ  Simple Smile

# 207
Kate,мерси много,но аз исках да разбера за какво се карат!Е,момичета довечера ще станем свидетели на пъравия скандал на семейство Джем и Неджля Айдъноулу!

# 208
 малко извън темата ,но някой знае ли какво е new volume на РС

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 19:03 от galin4eto

# 209
малко извън темата ,но някой знае ли какво е new volume на РС
Писах ти лично  Peace

Общи условия

Активация на акаунт