Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 35 073
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Синдром на госпожа Джеврие ... хахах а ....  паднах от смях и как се оплаква само  ... и хората й вярват. Уникална е! Просто няма равна и няма втора като нея. Обичам си го това "животинче"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 226
  • София
по бтв номерацията не съвпада с тази по канал де, мисля че сега въртят около 90тия епизод:)

# 227
  • Велико Търново
Ехххх... т'ва Хайрие, бе... какъв надменен поглед извади.
Да го пита някой на какво отгоре, ама а де... личен шофьор имала  Close
"На гол тумбак чифте пищови" нейната работа.

# 228
Еха Хайриетка си има вече личен шофйор. Онези чофки само как я гледаха.

Ама наистина че Хайрие мисли само за материални приодобивки а ценостите са и в огромен дефицит.

Ако се замисля логично и на мен ми се иска да ме прибират от работата с личен шофйор......

# 229
  • Велико Търново
Охххх... и тоз льольо Шефкет... как се връзва на приказките и на сълзите на "горката" си жена.
За пари на какво ли не е способна тая Ферхунде.
Айде, изигра си мръсната роличка и сега да се въведе в ред... все едно, че нищо не е било...

А това с "изчезналите" продукти от кашоните номер срещу Али Ръза ли беше?

# 230
Ехххх... т'ва Хайрие, бе... какъв надменен поглед извади.
Да го пита някой на какво отгоре, ама а де... личен шофьор имала  Close
"На гол тумбак чифте пищови" нейната работа.
Шивачка с  личен шофьор?! Joy Joy Joy Каза го само за да им натрие носовете.   Laughing

Цитат
Така изглежда. Когато Али Ръза се обърна да си тръгне, оня извади два флакона от кашона и го затвори.

# 231
Охххх... и тоз льольо Шефкет... как се връзва на приказките и на сълзите на "горката" си жена.
За пари на какво ли не е способна тая Ферхунде.
Айде, изигра си мръсната роличка и сега да се въведе в ред... все едно, че нищо не е било...

Започнаха да ме дразнят тези двамата. Да вземат в крайна сметка едно единно решение оставаме семейство или се развеждаме. А те постоянно се чудят какво искат.

Първият път Ферхундилата не иска да се развежда, Левент и отряза мераците, сега тя иска развода Шефкет се дърпа. Абе не може ги разбра човек наистина какво искат, като децата са. Един път ти, един път аз.

Както вика свекървата ми, топорът им не сече на едно и също място два пъти. Всеки път на различна посока.

А относно за номера за изчезналите продукти, ей, този е егати наглеца, Али Ръза все още не излезнал от вратата на офиса и не направил и първият завой, взе че отдели продукти за собственна продажба а Али Ръза накрая ще му плаща кражбите. Честно, някой да ми скрои подобен номер, в главата му ще ги разбия откраднатите продукти.

# 232
Да, Хайрие си има личен шофЬОр, играе си на престиж. И то колко успешно!!! Peace Peace

Как мислите, Ферхи искрена ли беше на свиждането в затвора?? Thinking
И на  Шефкет май му светна лампичката!? newsm78
А колкото до кашоните с доставката, ясно показаха как гадняра махна няколко опаковки от последния кашон, който пълнеше.
 Али Ръза е от стара коза яре!! Peace Peace Разбра че го мамят. Чистата му душа не го понесе Naughty

Мноооого кофти ситуация-как ги завари Джем?
Само по себе си нищо не означаваше за самите тях, ноооооооо.......Джем??

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 20:59 от Dartanian

# 233
Ферхунде играеше театър, донякъде посещението на Али Ръза я провокира да си поиграе...

# 234
Ферхунде играеше театър, донякъде посещението на Али Ръза я провокира да си поиграе...
И аз мисля така! Разиграва ги, няма никакво намерение да се събира с Шефкет! Rolling Eyes

# 235

На Гюлшен се ядосах, не за думите към Ферхунде, щото те са приятелки и точно между тях такива думи може да има, без това да доведе до тежки последствия, т.е. приятелите са и за това, понякога да ти отварят очите. Но това, че позволява на Аслъ, да "клати" приятелството и, не го оправдавам. И аз бих се почувствала предадена от най-близката ми приятелка в такава ситуация. Щото, ако има по подъл образ от Ферхунде в сериала, то това е тази Аслъ, поне за мен. Много ми е подло това същество  Sick

Какво й е подлото на Аслъ? Ферхунделата иска да й вземе приятеля, как да се държи с нея?

# 236
Какво й е подлото на Аслъ? Ферхунделата иска да й вземе приятеля, как да се държи с нея?

Аслъ не е нито е приятелка, нито годеница на Левент вече. Тя се надява да се съберат пак, но той й каза, че не иска..

# 237
Добре де, ясно че Ферхи е фалшива,според много от вас,  но кому беше нужно да се влачи до затвора, да си играе театрото, като можеше на следващото заседание просто да се съгласи на развод?? newsm78

Нещо не ми се връзва този ход? Thinking Thinking

# 238
А да те видя сега как ще говориш

хахаха   не изпуска нищо Джеврието  hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 239
Добре де, ясно че Ферхи е фалшива,според много от вас,  но кому беше нужно да се влачи до затвора, да си играе театрото, като можеше на следващото заседание просто да се съгласи на развод?? newsm78

Нещо не ми се връзва този ход? Thinking Thinking

Нали иска 2 000 лири издръжка.... А и каза, че няма да се отърват лесно от нея, щяла да ги разиграва. Типично в неин стил....

В разговора с майка и стана ясно - ТАКА ИСКАМ , правилно или не....

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 21:39 от sinite o4i

Общи условия

Активация на акаунт