Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 874
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • до една звездичка
Има си и тя добри страни, недейте така. Stop
Това, че е простовата, нетактична и материалистка не е чак такъв непостим грях, все пак.
На далеч по-тежки от тези ни е правил свидетели филма досега, а пък колко ли още предстои...?

# 376
Защо за Хайрие?"тихо да не разбере баща ви","да не вдигне кръвното",започна да работи за да допринася и тя с нещо ,родила 5 деца ,не се отказа от "грешните" деца и др.

Просто не харесвам героинята и. Против актрисата нямам нищо . Такъв тип хора като нея никога не са ми се нравили. Винаги най-изморена, винаги най-наранена от всичко, винаги вдига кръвно, винаги пъшка и охка. И снощи ми стана направо "отвратна" с това как обясняваше, че е уморена, че е тъмно, но тя няма какво да прави, трябва да работи. И това с такъв укорителен тон го мрънкаше, че чак ми дожаля за мъжа и. Не харесвам такива хора, просто ен харесвам. Никога не бих искала да имам подобен човек в обкръжението си, не бих го допуснала.
Не казвам, че има големи грехове. Просто ми е неприятна. Хора всякакви, мирогледи всякакви.
Лично за мен тя ми е най-големия дразнител във филма. Mr. Green Ако въобще имам такъв де.

# 377
Разни хора, разни идеали. За едни са по-важни парите, за други - достойнството. От една страна Хайрие била тъпа материалистка, само за пари мислела, от друга страна - Али Ръза не приема пари от Фикрет (понеже не са на Фикрет, а на Тахсин всъщност), не приема да работи за Джемови, бил много тъп, понеже много горд ... Е ми угодия никаква.  Rolling Eyes

Не става въпрос кой какви ценности следва. В момента те са в ситуация, в която искат или не, парите за тях са много важни. Нагърбили са се с огромен дълг и за да не гладуват децата му, и да не останат на улицата, той трябва да преглътне и гордост и достойнство и да търси помощ, за да излезе от блатото. Гордостта е хубаво нещо, ама не плаща нито в магазина, нито в банката.  Flutter
   Човек или има достойнство или няма. Независимо дали има пари или няма.Иначе е лицемер!

# 378
Kkali    много благодаря за инфото  newsm44

Няма за какво  bowuu

# 379

Човек или има достойнство или няма. Независимо дали има пари или няма.Иначе е лицемер!

Точно така е. А достойство е другото, което липсва на моята "любимка".

А от мъжката част  Mr. Green с радост бих се насладила на Левент.

# 380
А ако това е майка ти или още по-лошо свекърва ти?
И мен ме дразни,но все пак хубаво готви!
Хайрие има махленско поведение и за всяко нещо търчи до съседката .Но Али Ръза,образован,говерещ езици,носител на морални ценности - как живее толкова години с простовата си жена?

# 381
А ако това е майка ти или още по-лошо свекърва ти?
И мен ме дразни,но все пак хубаво готви!

Laughing Викаш поне ще си хапвам добре, ако ми е в къщата.  

Запали ме мен този филм, а в началото как ме дразнеше хаха

Сега обаче Капаните в Бургас ме "зовът" всяка вечер, и после гледам сериите на следващия ден след работа в нета. Но снощи си ги гледах в "реално време"  Mr. Green

# 382
Бургас,морето и хубавите хора!А,не! Не е честно!
Трябва да говорим за море,а не за Хайрие!!!

# 383
Бургас,морето и хубавите хора!А,не! Не е честно!
Трябва да говорим за море,а не за Хайрие!!!

Laughing  bouquet

# 384
това дето тича при Нехир не е махленско а приятелство за което всеки трябва д а завиди

# 385
това дето тича при Нехир не е махленско а приятелство за което всеки трябва д а завиди

Може пък да не завиждаме по принцип  Grinning Но иначе я разбирам, търси на кого още да се оплаче.

Хайде хубава вечер на всички!  bouquet

# 386
защо ОЩЕ? тя на никой друг не се оплаква? приятелите са и за това, а не само за да се напиваме общо по капанчетата! Вижте какво е станало с анкетата. Неджля е на път да изпревари Фикрет,според мен това се дължи на грешката която допусна Фикрет като помоли Тахсин да не казва на Джеврие за парите а иначе как така всички влизат в положението на Неджля и защо я защитават???

# 387
Тичането при Нехир за щяло и нещяло не е приятелство!Припомнете си Нехир така да е постъпвала?
До момента само Нехир дава заявка за приятелство,дори и измисли работа!А това,че ходи на проби с джип....

# 388
така е Нехир е незаменима! истинска приятелка! иска ми се повече по задълбочено да обсъдим тази тема

# 389
И понеже не завиждам,не искам такова приятелство!
Поведението на Хайрие е типично махленско и простовато.
Някой да я е видял да чете,както съпругът и?Не!Тя се интересува от чужди разговори,клюки,а това
с подслушването им е национална черта.
Хайрие е представител на типичната турска жена за някой райони и до сега - необразована,многодетна,вярна съпруга,интересуваща се от пазар,домакинска работа,съседи,клюки

Общи условия

Активация на акаунт