Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 878
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
за Хайрие донякъде съм сагласна ,но Нехир ...........тя е от друго тесто

# 391
Изрично споменавам Хайрие!
Нехир е различна.Може би това,че живее в голямия град , сама отглежда дъщеря си и носи отговорност
за оцеляването и на двете.Тя също няма образование,роднина е на баба Джаврие,но е добра и природно
интелигентна.Знае в кой момент как да постъпи,кога да си тръгне,как да се притече на помощ.
И тя е подвластна на средата си "какво ще кажат хората","някой ще ни види",но това е животът на тази част от обществото.Групата на Хайрие и Нихрет и тази на мадам Сузан и сие са два различни свята,които живеят в един град.И това е Турция и другото също е Турция.И за това можем да сравяваме двете,защото са от една социална класа и плюсовете са за Нехир.
Искам Нехир за съседка!

# 392
Защо за Хайрие?"тихо да не разбере баща ви","да не вдигне кръвното",започна да работи за да допринася и тя с нещо ,родила 5 деца ,не се отказа от "грешните" деца и др.

впрочем мисля, че от инфото за епизода довечера Али Ръза казваше нещо на Хайрие от сорта на от кога работиш, че толкова се оплакваш... довечера ще видим...

дано Айше не пострада много от на всичките глупостите, че само тя остана...

# 393
Мисля,че ако някой от сем Текин успее,то това ще е Айше - без грешките и робуването на излишни приоми.

# 394
# 395
# 396
# 397
# 398

ето и програмата http://www.caption.it/

соя-фен благодаря ти за добавеното в първия пост

# 399
Ето нещо и от мен

bouquet

# 400
Ей сега ще ви разведря малко аз-знаехте ли вие,че актьорът,дето играе Джем,в живота е женен за актрисата,дето играе сестра му Селин във филма?Пфуууу,язък,заето е хубавото момче-аз друг красив мъж във филма не виждам/да ме извинят почитателките на Оуз,но даже ми е противен,а как му слагат и спирала на миглитееее hahaha/

Знаем знаем Simple Smile тя даже е главната героиня в новия сериал с Къванч по БТВ. А не забравяй Левент, защото тук сме доста фенките му Simple Smile

# 401
Хайде сядайте пред телевизорите! Приятно гледане ви пожелавам   bouquet

# 402
Там сме пред ТВ. Днес нямах време да ви обърна внимание, но се надявам сега да наваксам. Един час чета какво сте писали да вляза в час Simple Smile Само като знам, че ще го спират любимия ми филм и  smile3511 newsm61 newsm45 newsm45 newsm45

# 403
Само като знам, че ще го спират любимия ми филм
Сигурно ли е?! #Crazy

"Не се срамуваш да продаваш козметични продукти от врата на врата, но се срамуваш да работиш във фирмата на зет си". Хм, трябва да призная, че Хайрие ханъм има известно право.

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 20:18 от soya-fen

# 404
Само като знам, че ще го спират любимия ми филм
Сигурно ли е?! #Crazy

Наистина ли?  #Cussing out smile3515

Общи условия

Активация на акаунт