Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 863
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
smile3511 smile3515 smile3514
Искам и аз да го гледам... ама съм  на работа

# 406
Ужас, Джеврие и Фикрет се целунаха. Ужааас...  #Crazy

# 407
Ужас, Джеврие и Фикрет се целунаха. Ужааас...  #Crazy
Тпу, тпу ... Sick

# 408
Май като Тахсин и спомена на баба Джафки за болногледачка как бързо бързо се ориентира към Фикрет.

Май живота не пита кой харесваш и кой не харесваш, а направо си те лузва по неговата пързалка здраво. 

# 409

Гледай го в сайта на btv - регистрирай се и го гледай онлайн сега има реклами възползвай се  Peace

# 410
оле, Боже, Божеееееее...
стана тя каквато стана - видяха го Левента...
извинете ама едно е да си приятел и да не си съгласен - имаш право, друго е това, което тая захлупената си позволява!
това, че първо Гюлшен отиде в Текинови, и второ - до апартамента на Ферхунде...   Sick
е извинете... тая бих я  #2gunfire

# 411
Ейййй колко е хитра Ферхи - "само Бог знае какво ми причинихте", като знае, че Левент  слуша... #2gunfire Но пак го видяха....

# 412
  • София /Сухата река/
Мацки да попитам , newsm12
Ферхунде върна ли колата,която Левент и подари/или не го иска него,но колата защо не.......!!!!!!!! smile3508

# 413
Ейййй колко е хитра Ферхи - "само Бог знае какво ми причинихте", като знае, че Левент  слуша... #2gunfire Но пак го видяха....
Аз пък този път я оправдавам!Първо и скубе после идва да и се моли Али Раза тръгва да я бие не прекалиха ли вече?Да оставела синът им нали веднъж и казаха най-много повече да я амбицират...

# 414
... извинете ама едно е да си приятел и да не си съгласен - имаш право, друго е това, което тая захлупената си позволява!
Много добре направи Гюлшен! Не трябва да й се позволява на оная да си играе с хората както й хрумне!
И въобще цялата постановка беше добра! Така Али Ръза се увериха още веднъж с очите си, като видяха Левент да се появява, и то откъде?! Откъм спалнята! И Левент се увери, че Ф-е му играе номера. "Кой кого не оставя на мира?" Close

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 21:04 от soya-fen

# 415
soya-fen и аз мисля същото. Ферхунде разиграва всички, както и харесва на нея. Аз съм последния човек, който ще я  защитава.

# 416
да де, ама тя не се ли амбицира точно али ръза като тръгна да я подканя да остави схлупения му син?
не че я оправдавам - напротив, ама според мен и те попрекалиха - те своето не могат да оправят, та чуждото?!? е как да стане  newsm78
защо не се занимават със сина си? те него не могат да накарат каквото и да било (и останалите им деца също) та какво остава за ферхунде, за която вече знаят, че е изпечена от тази гледна точка
ама и те хукнали - много тъпа постъпка - знаят (или би трябвало), че нищо няма да постигнат. не се ли научиха вече?

# 417
Ейййй колко е хитра Ферхи - "само Бог знае какво ми причинихте", като знае, че Левент  слуша... #2gunfire Но пак го видяха....
Аз пък този път я оправдавам! Първо и скубе после идва да и се моли Али Раза тръгва да я бие не прекалиха ли вече?Да оставела синът им нали веднъж и казаха най-много повече да я амбицират...

Ферхунде и тя не знае какво иска. Иска хем да е със Шефкет хем да е със Левент Тунджел. Левент много добре и го каза, кой кого преследва, и май ще види Левент през крив макарон ако не се разведе с Шефкет.

Не може да седиш на два стола едноврменно, трябва да си избере Ферхунде с кого да бъде. А а а а така значи! Шефкет го обичала за да прави на ийнат на семейството му и да го мами зад гърба му с постоянни и изневери, но инак Седеф и е крива че обича искренно лйолйото Шефкет. Хем Шефкет "обича" ама и Левент обичала, защото и купува коли и дава пари, а тя му се държи доста високомерно. Наистина че тази жена започна прогресивно да изпсихясва, изобщо няма никакво оправдание за това нейно асоциално безморално поведение. Всички са и длъжни, само не и тя на никого.  Каквото и да и се случи за напред в сериите на Ферхунде, все ще и е малко.

# 418
  • Варна
А като бб се разделят Ферхунде и Левент след време ще прочете Ферхунде във вестника ,че Левент се е оженил за Аслъ и имат дете.Така ще разбере какво е станало с Левент по нататък.

# 419

Гледай го в сайта на btv - регистрирай се и го гледай онлайн сега има реклами възползвай се  Peace

Пак не става, защото имам работа, а и няма звук от службния комп.. даже сме с нова клавиатура и незнам къде е "ИУ"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт