Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 32

• 34 834
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
да де, ама тя не се ли амбицира точно али ръза като тръгна да я подканя да остави схлупения му син?
не че я оправдавам - напротив, ама според мен и те попрекалиха - те своето не могат да оправят, та чуждото?!? е как да стане  newsm78
защо не се занимават със сина си? те него не могат да накарат каквото и да било (и останалите им деца също) та какво остава за ферхунде, за която вече знаят, че е изпечена от тази гледна точка
ама и те хукнали - много тъпа постъпка - знаят (или би трябвало), че нищо няма да постигнат. не се ли научиха вече?

Али Ръза направи огромната грешка, че отива да се конфронтира с Ферхунде. На негово място аз биха отишла и бих се скарала на слабохарактерният си син и ще му дам ултиматум! че не се ли разведе с Ферхунде, да забрави че след затвора ще се върне в бащиният си дом.

Ама като наделеят емоциите, а не хладният и трезв разум, така става.

А Ферхунде се разбра че е морално пропаднала жена, за не знам кой си път. Защомто и дълго търпеливата Гюлшен не и говори, това е твърде показателно дали пък не е права в думите и който и наговори вечерта когато си тръгна от домът на Ферхунде обидена и огорчена от вечно неблагодарната Ферхунде, че накрая съвсем сама ще си остане.

Заслужава си съдбата Ферхунде.

# 421
Много се изкефих на Левент как плати в болницата без да парадира.

# 422
А като бб се разделят Ферхунде и Левент след време ще прочете Ферхунде във вестника ,че Левент се е оженил за Аслъ и имат дете.Така ще разбере какво е станало с Левент по нататък.
ББ Чак и дете  ooooh! много бързо я е забравил,какво е бебето ?

# 423

Тази му постъпка на Левент наистина е възхитителна, не е никакъв на Али Ръза и не длъжен да плаща за медицинските му услуги и изследвания, но го направи.  Че чак Хайрие се изненада много като чу кой е платил за здравето на мъжът и. Малко са такива мъже, хем богати, но хем запазили си човешкият облик и не са студени като камани каквато е Ферхунде.

Може да е надменен Левент, но в него има човещина, която за Ферхунде е съвсем чуждо това чувство.

На Али Ръза му призля и ще умре буквално пред очите и, а Ферхунде стой и го гледа и вътрешно злорадства за гледката пред нея, че Левент трябваше да я завърне в реалноста, за да съобщи какъв и е адреса.

Просто тази вечер Левент се показа наистина на висота и доказа че има човешки качества на състрадание и милост. Но Ферхунде си е за психиатрична клиника, да прави компания на Лейля, няма какво да се лъжем, доказа го с поведението си.

# 424
  • Варна
А като бб се разделят Ферхунде и Левент след време ще прочете Ферхунде във вестника ,че Левент се е оженил за Аслъ и имат дете.Така ще разбере какво е станало с Левент по нататък.
Не знам бб какво е бебето Това го каза една приятелка ,която разбира езика .

# 425
  • до една звездичка
извинете ама едно е да си приятел и да не си съгласен - имаш право, друго е това, което тая захлупената си позволява!

Извиняваме те. Wink
А кое и е "захлупеното" на Гюлшен? Rolling Eyes

# 426
извинете ама едно е да си приятел и да не си съгласен - имаш право, друго е това, което тая захлупената си позволява!

Извиняваме те. Wink

И на мен ми е странно това определение- какво да прави: да стои и да гледа как голямата й "приятелка" отново им проваля живота ли ???

# 427
Мда, криви й излязоха сметките с Гюлшен.  Flutter
Напълно съгласна с написаното от Ben Sedefe aşığım. Peace

Е, поне колата ще й остане аванта. tooth

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 22:17 от soya-fen

# 428
Тъй като хванах серията от момента на среща м/у Хайрие, Али Ръза и Ферхунде и той се свлече. та кажете ми - кое е провокирало Гюлшен да отиде в дома им и нещо им е казала, доколкото разбрах?

# 429

Извиняваме те. Wink

И на мен ми е странно това определение- какво да прави: да стои и да гледа как голямата й "приятелка" отново им проваля живота ли ???

за какво не влезе с али ръза и хайрието до апартамента... страх я е било - като, че ли не знае, че ферхс е умна и ще се сети?!?
като си решила да се намесиш трябва ли скришом? като методите на ферх (май се е понаучила  Wink)

Тази му постъпка на Левент наистина е възхитителна, не е никакъв на Али Ръза и не длъжен да плаща за медицинските му услуги и изследвания, но го направи.  Че чак Хайрие се изненада много като чу кой е платил за здравето на мъжът и. Малко са такива мъже, хем богати, но хем запазили си човешкият облик и не са студени като камани каквато е Ферхунде.

Може да е надменен Левент, но в него има човещина, която за Ферхунде е съвсем чуждо това чувство.

На Али Ръза му призля и ще умре буквално пред очите и, а Ферхунде стой и го гледа и вътрешно злорадства за гледката пред нея, че Левент трябваше да я завърне в реалноста, за да съобщи какъв и е адреса.

Просто тази вечер Левент се показа наистина на висота и доказа че има човешки качества на състрадание и милост. Но Ферхунде си е за психиатрична клиника, да прави компания на Лейля, няма какво да се лъжем, доказа го с поведението си.

дааааааа, наистина беше страхотна постъпка! мисля обаче, че ферхунде не злорадстваше - колкото умело да го крие в нея има нещо човешка някъде мнооооооого дълбоко. мислч, че се вцепени...

# 430
Тъй като хванах серията от момента на среща м/у Хайрие, Али Ръза и Ферхунде и той се свлече. та кажете ми - кое е провокирало Гюлшен да отиде в дома им и нещо им е казала, доколкото разбрах?

Шевкет се обади на Ферхунде и Гюлшен чу разговора им. Вечерта отиде в къщата и ги предупреди, че Ферхунде отново върти Шевкет и пак ще ги нарани. Али Ръза и Хайрие решиха да отидат в жилището на Ферхунде, Гюлшен ги заведе и си тръгна.

# 431
А, благодаря ти  bouquet,

# 432
# 433
Много ми стана мъчно в болницата ,особено Хайрие като търсеше пари да плати.Ей,тоя Шефкет направо им разката фамилията.Направо да го #2gunfireКак може толкова наивен,малоумен и прост да се окаже.
Аз мисля ,че не трябва да съдим Али Ръза за възпитанието на децата си.Та те са вече големи ,от тук нататък какво повече да ги възпитава.Изгледал ги е ,изучил ги е.Вече сами да се оправят в живота.Но нали има една приказка:"Малки деца-малки проблеми,големи деца-големи проблеми."
Пак се чудя на тоя Левент,как може да я "възбужда"както се изрази той такава мастия като Ферхунде.

# 434
Ферхунде и Шефкет кога ще се разведат? По какъв начин ще скъсат Левент и Ферхи? Той ли ще я зареже,че тя е много чувствителна на тая тема

Общи условия

Активация на акаунт